SengaSengana Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 maga18 napisał(a):np. Matrix chyba zbyt surowo oceniasz Matrixa:lol: :lol: :lol: bo on napisał tylko, że Lisek sie wyróżniał a nie , że jego zdaniem był najlepszy w klasie:lol:
maga18 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 matrix..... napisał(a):tak obiektywnie to właśnie Idealista w stawce psów młodzieży prócz rewelacyjnego przygotowania wyrózniał się wspaniałym, pełnym ekspresji ruchem ... wspaniały ruch + rewelacyjne przygotowanie = najlepszy w młodzieży fakt... wsród pp w młodziezy Lisek był najlepiej przygotowany
Nesjanna Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 a ja tam wolę oglądać te fajne zdjęcia ...... Maga - gratulacje (raz jeszcze) należało ci się bez 2 zdań !!!! Toffi wspaniale prezentowany ! Sedzina bardzo obiektywna - co wiele osób zauważyło, a Lisek to konkurent jak mało który i (jak już pisałam) moim zdaniem to właśnie on był najpiękniejszym pp wystawy
Elitesse Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 ale te niektore grzywki sa pokraczne :) widze ze coraz wiecej wlochatkow ma stojace uszki
SengaSengana Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='maga18']wspaniały ruch + rewelacyjne przygotowanie = najlepszy w młodzieży chyba jakaś nadinterpretacja....
maga18 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='SengaSengana']chyba jakaś nadinterpretacja.... zwał jak zwał.. dla Ciebie nadinterpretacja dla mnie podtekst ze stront Matrixa
malawaszka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='resuruss'] ładny ten pies to prawda, ale co on ma na udach??? :roll: jeszcze jakiś pies wystawiany przez P. Supronowicz miał takie coś - cóż to jest bo nie wygląda za ładnie :shake: a fotki P. Marka :klacz: boskie jak zwykle :multi:
SengaSengana Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Nesjanka napisał(a): Maga - gratulacje (raz jeszcze) należało ci się bez 2 zdań !!!! a Lisek to konkurent jak mało który i moim zdaniem to właśnie on był najpiękniejszym pp wystawy nie rozumiem???? :crazyeye: to który był w końcu najpiękniejszy???
maga18 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 malawaszka napisał(a):ładny ten pies to prawda, ale co on ma na udach??? :roll: jeszcze jakiś pies wystawiany przez P. Supronowicz miał takie coś - cóż to jest bo nie wygląda za ładnie :shake: no na udach mial kaszane straszną... to chyba wągry :crazyeye: ale aż tyle w tak młodym wieku... :shake:
maga18 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 SengaSengana napisał(a):nie rozumiem???? :crazyeye: to który był w końcu najpiękniejszy??? Lisek byl najpiękniejszym pp ;) czytanie ze zrozumieniem sie kłania
SengaSengana Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 malawaszka napisał(a):ładny ten pies to prawda, ale co on ma na udach??? :roll: jeszcze jakiś pies wystawiany przez P. Supronowicz miał takie coś - cóż to jest bo nie wygląda za ładnie :shake: :lol: :lol: :lol: skóra naturalna :lol: :lol: :lol: nie przeszkadza mi zupełnie:lol: :lol: :lol:
SengaSengana Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 maga18 napisał(a):Lisek byl najpiękniejszym pp ;) czytanie ze zrozumieniem sie kłania owszem to rozumiem, ale ja nie dzielę grzywaczy na pp i nagusy w ocenie:lol:
maga18 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 SengaSengana napisał(a)::lol: :lol: :lol: skóra naturalna :lol: :lol: :lol: nie przeszkadza mi zupełnie:lol: :lol: :lol: chyba jakies zapalenie skóry
maga18 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 SengaSengana napisał(a):owszem to rozumiem, ale ja nie dzielę grzywaczy na pp i nagusy w ocenie:lol: a szkoda... wtedy by nie było watpliwości :p
SengaSengana Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 maga18 napisał(a):a szkoda... wtedy by nie było watpliwości :p jakich wątpliwości ?????
maga18 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 jak to jakich???? SengaSengana napisał(a): paniMysza napisał(a):a dla mnie zaskoczeniem były wyniki klasy młodziezy psów ...dla mnie tyż...
SengaSengana Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 maga18 napisał(a):chyba jakies zapalenie skóry wydaje mi się, że nie wycisnięte pryszcze ale Ty sie lepiej znasz bo robisz to regularnie ... może to i zapalenie skóry... nie wiem:roll:
sh_maniak Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 SengaSengana napisał(a):jakich wątpliwości ????? Senga nie byłaś, nie widziałas a dyskutujesz, dziwne troche :roll:
SengaSengana Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 maga18 napisał(a):jak to jakich???? ja nie ma żadnych watpliwości
maga18 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 ja swoim pryszczy nie wyciskam bo ich nie mają... a wągry to są w skórze i nie tworzą narośli jak celullit na psie, więc dla mnie to on ma jakieś zapalenie...
Recommended Posts