resuruss Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Goral podczas przygotowan do Best Veteran i juz na ringu przygotowawczym
Em-ka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Poniżej zamieszczam zdjęcia psów z wystawy Katowickiej - jeśli ktoś z właścicieli nie ma życzenia, by zdjęcia były prezentowane - proszę o kontakt; Idealista Germanika
AngelOfDeath Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 jestem pod wrazeniem KC :loveu::loveu::loveu: flashki :p
AnkaW Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Ja też już wróciłam, zmęczona ale szczęśliwa :multi: :multi: :multi: Gruca jeszcze raz dzięki :buzi: Było super, tym razem poznałam chyba wszystkich zagrzywionych dogomaniaków :Cool!: :Cool!: :Cool!: , fajnie wiedzieć z kim się tu spotyka :laugh2_2:
tunio Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Moje gratulacje,zarowno dla wygranych bardziej,jak i mniej :cool1: A ja tez cos mam,tyle ze nie pozowanego (reszta po zmniejszeniu). Poznaje ktos kogos po nogach (noo,ewentualnie czworonogach ;) )? :evil_lol: A Malec dzisiaj skromniutko.Lokata 1 w championach,doskonaly... [SIZE="1"]...CWC,NPwR i CACIB... :gent: Tym samym w podsumowaniu na trzy miedzynarodowe wystawy w "doroslej"klasie (posrednia,otwarta,championy),trzy razy doskonaly,raz drugi na trzy (wowczas akurat posrednia),dwa razy CWC i CACIB.Zas oba CACIBy mimo,ze na "polskiej ziemi" od zagranicznych sedziow...:evil_lol: BTW.A tak w ogole to dzisiaj jakos takos ani z Waszka,ani z Res sie nie spotkalismy.A szkoda :roll:
resuruss Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Gratuluje Teresko!!!!Maluch jak zwykle piekny:loveu: Ja go juz wysciskalam w piatek!!!!!:loveu: A na zdjeciu widze Marte z Penny i maluszkiem Poli!!!!!
AngelOfDeath Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Em-ka'] Veni Otello Sub o divo :multi: Madz a jednak grzywka :loveu::loveu::loveu::diabloti::eviltong:
tunio Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 resuruss napisał(a):Gratuluje Teresko!!!!Maluch jak zwykle piekny:loveu: Dziekujemy :gent: resuruss napisał(a): A na zdjeciu widze Marte z Penny i maluszkiem Poli!!!!! Bingo :cool1: Poznalas po psach czy nogach ? ;) :evil_lol:
malawaszka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 :klacz: dawać dawać wszystkie fotki :loveu: :loveu: :loveu:
onka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Gratuluje wszystkim jeszcze raz :multi: :multi: :multi: Em-ka!!! zdjęcia po prostu profesjonalne jestem pod wrażeniem!!!!
malawaszka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 onka napisał(a):Em-ka!!! zdjęcia po prostu profesjonalne jestem pod wrażeniem!!!! noo to prawda - ja własnie obejrzałam z mojego aparatu i haha nawet nie będę wstawiać :lol: :lol: :lol: porażka z takim sprzętem na halówce :shake: :placz:
miniaga Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 maga18 napisał(a):a co :cool3: uwazasz ze Toffi nie zasłużył? :mad: Madziula jakbym uważała ze nie zasłuzył tobym nie gratulowała:cool3: Zdziwi:diabloti: ło mnie 3 miejsce Idealisty Germanika, ale okazało sie to pomyłka.
Donio Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Zdjęcia piękne, oddają atmosferę wystawy. Maga18, Twój sukces o tyle większy, że wygrałaś z Liskiem, który przecież szedł na razie jak burza. Cieszę się, że nie zawiodły moje dwie faworytki: Dobra Wróżka i Perspektywa; że w championach wygrała Ewa. Chciałbym też zwrócić uwagę na prawie powtórkę Poznania: Nabab, Dobra Wróżka i zamiast Gremlina Gucio - Toffi (no ale w Poznaniu Toffi przegrał tylko z Gremlinem Gucio). Pozdrawiam wszystkich wystawiających
sh_maniak Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 KLASA MŁODZIEŻY PSY Pies Em-ki 3148 Poarott HURICANE - bardzo dobry Pies Górala 3144 IDEALISTA Germanika - doskonały II Pies Em-ki 3148 Poarott HURICANE - bardzo dobry Pies Magi 3149 VENI OTELLO Sub O Divo doskonały I, Zw.Mł, BOB Junior, II BIS JUNIOR IX grupy & 3150 WINICJUSZ Sub O Divo - bardzo dobry Część stawki Hazard & Idealista & Jason Jason & Morel & Poarott ( masakryczne różnice wzrostu są tych piesków :crazyeye: ) 3141 ARTUSH od Teareibi - bardzo dobry & 3142 CEZARION PETRONIUSZ MAXIMUS Galus - dobry CDN ...
sh_maniak Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 C.D. ... PSY KLASA MŁODZIEŻY 3149 VENI OTELLO Sub O Divo - doskonały I, Zw.Mł, BOB Junior, II BIS JUNIOR IX grupy :loveu: :loveu: :loveu: 3150 WINICJUSZ Sub O Divo - bardzo dobry 3147 MOREL Maff Staff - doskonały III 3142 CEZARION PETRONIUSZ MAXIMUS Galus - dobry 3143 HAZARD z Gangu Łysych - doskonały IV 3145 JASON z Jasne Hvezdy - bardzo dobry 3150 WINICJUSZ Sub O Divo - bardzo dobry 3144 IDEALISTA Germanika - doskonały II Zwycięzca Toffi :loveu: :loveu: :loveu:
betty_labrador Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 to jest chinski grzywacz? jakos inaczej wyglada od innych?
Recommended Posts