Nesjanna Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Ress - ja nie mówię o wyrobieniu, a o dosłaniu ksero .....:lol:
resuruss Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Nesjanka !!!Niestety zdazaja sie hodoecy nieuczciwi wystawiajacy psy na wystawach...zglaszaja jednego,wystawiaja drugiego.......Wiec ZK musi byc " ubezpieczony". Taki sam wymog dotyczy obowiazku posiadania rodowodu na wystawie.Sedzia ma prawo sprawdzic zgodnosc tatuazu psa z numerem zapisanym w rodowodzie.
Nesjanna Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 :loveu: jestem niereformowalna !!! jeszcze nigdy nie miałam ze sobą rodowodów na wystawie :oops: a przez te pare latek które wystawiam chyba ze 2-3 razy oddział (inny niż mój) zażyczył sobie przesłanie rodowodu .... ale bardzo popieram sprawdzanie tat. wystawianych psów - chociaż nigdy nie widziałam takiej sutuacji
resuruss Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Nesjanka napisał(a)::loveu: jestem niereformowalna !!! jeszcze nigdy nie miałam ze sobą rodowodów na wystawie :oops: a przez te pare latek które wystawiam chyba ze 2-3 razy oddział (inny niż mój) zażyczył sobie przesłanie rodowodu .... ale bardzo popieram sprawdzanie tat. wystawianych psów - chociaż nigdy nie widziałam takiej sutuacji Nesjanka !!!Zeby sprawdzic zgodnosc psa z przypisanym mu numerem tatuazu musz miec rodowod.....Jak inaczej sprawdzic ,ze ten to ten.....?
resuruss Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 góral napisał(a):deja vu:lol: Hahahahahahhahaha,no.....:lol:
Nesjanna Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Ress - zgadzam się z tobą !!! pisałam tylko, że nie mam rodowodów w Warszawie i muszę udać się do swojego oddziału, żeby od nich dosłać kopie do Katowic .... :lol:
Germanika Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Witam. Chciałem pochwalić się nowościami z hodowli Germanika. Suczka z mojej hodowli Sasquehanna Layla Germanika, na międzynarodowej wystawie w Paryżu dostała CAC, CACIB i BOB!! Jestem bardzo szczęśliwy i cieszę się ze współpracy z hodowlą Oriental Jokes, która uważana jest za najlepszą hodowlę chińskich grzywaczy we Francji.
Nesjanna Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 wow !!! :crazyeye: :crazyeye: Germanika - gratulacje !!!
resuruss Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Wielkie gratulacje dla Layli!!!!!Swietnie sie spisala!!!!! Gratulacje dla hodowcy i wlascicieli!!!!!
góral Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Germanika gratulacje:lol: Mała spisuje się dzielnie dopiero 2 razy startowała w dorosłej konkurencji a juz wywalczyła 2 x CAC, CACIB, Res. CACIB i BOB...SUPER dziewczyna...
Gosia & c.o. Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Germanika SUPER!!! Moje OGROMNE gratulacje!!! :) To chyba miłe rozpoczęcie nowego sezonu. Życze jeszcze bardzo wielu w tym roku i nie tylko ;) Te psiaki naprawde na to zasługują :)
AnkaW Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 resuruss napisał(a):Taki sam wymog dotyczy obowiazku posiadania rodowodu na wystawie.Sedzia ma prawo sprawdzic zgodnosc tatuazu psa z numerem zapisanym w rodowodzie. A jak sprawdzić gdy tatuaż wyparował :diabloti: i jest prawie nieczytelny :razz:
AnkaW Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 GERMANIKA - GRATULACJE. To musi być bardzo przyjemne, otrzymywać takie wspaniałe wiadomości o swoich psiakach.
Donio Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Germanika, gratulacje! Wiem, że powtarzam, to co wszyscy, ale cóż tu innego dodać:lol:
Germanika Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Dziękuję za miłe słowa.Fajnie dostać taką wiadomość od nowych właścicieli Layli,która została odkupiona z hodowli w Belgii.Oriental Jokes,ma już trzy Germaniki u siebie,z czego się bardzo cieszę.
Nesjanna Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Ja właśnie dostałam potwierdzenie rezerwacji miejsc noclegowych nad jez. Turawskim - będziemy tam cały długi majowy weekend !!!! :multi: :multi: już teraz się cieszę - w końcu (od kliku lat) odpoczynek od pracy !!!
onka Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 a w Głogowie będzie pani Brychtowa ze swoimi psami:) pisała mi...
maga18 Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 z tego co mi wiadomo to bedzie z Codym :) (o ile dojedzie :roll: ) Germanika :klacz: BRAWO!!! WIELKIE GRATULACJE!!!
maga18 Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [SIZE="5"]GŁOGÓW 2006 PSY kl.młodzieży ADVOCAT Black Dragon Ciupek AVENEN Kokietka Sub Divo ELITE SUNSHINE von Helmundin Hazard z GAngu Łysych RAFFI Rossini WINICJUSZ Sub Divo kl.pośrednia Sasquechanna DEDUR OZINEK Rossini VENI OTELLO Sub - O - Divo kl.owtarta DON JUAN z Lubuskiej Wsi NOBEL Sub Divo kl.champ. CODY z Chaliparku SUKI kl.szczeniąt BATIDA DE COCO Sub Divo BELLE CHOUX CHOOX Sub Divo kl.mlodziezy HARRIET z Gangu Łysych Heroina z GAngu Lysych kl.pośrednia Grzywacz CORVETTE TIFANY DE MARES Sub Divo kl.otwarta DINA Chrustowianki E-SEXY Pastoral ŁENDI Rossini Sasquehanna FASCYNACJA ZIKKURAT kl.champ. WENWDA Sasquehanna Dafne z GAngu Łysych
Iwona Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 Ajajaj- ale ciekawa staweczka jutro na wystawce:multi: No a już konkurencja miotowa w szczeniakach i młodzieży-fajnie:cool3:. No to jutro czekam na relacje i fotki:lol:.Oczywiście trzymam kciuki:bigok::bigok::bigok: życząc jak najlepszych ocen, mało nerwów i miłych pogaduszek:lol:
onka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='maga18']GŁOGÓW 2006 PSY kl.młodzieży ADVOCAT Black Dragon Ciupek AVENEN Kokietka Sub Divo ELITE SUNSHINE von Helmundin Hazard z GAngu Łysych RAFFI Rossini WINICJUSZ Sub Divo kl.pośrednia Sasquechanna DEDUR OZINEK Rossini VENI OTELLO Sub - O - Divo a czemu wszystkie Sub-Divaki są Sub Divo a Twój Toffik maga Sub-O -Divo?
Recommended Posts