Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nesjanka !!!Niestety zdazaja sie hodoecy nieuczciwi wystawiajacy psy na wystawach...zglaszaja jednego,wystawiaja drugiego.......Wiec ZK musi byc " ubezpieczony".
Taki sam wymog dotyczy obowiazku posiadania rodowodu na wystawie.Sedzia ma prawo sprawdzic zgodnosc tatuazu psa z numerem zapisanym w rodowodzie.

Posted

:loveu: jestem niereformowalna !!!
jeszcze nigdy nie miałam ze sobą rodowodów na wystawie :oops:
a przez te pare latek które wystawiam chyba ze 2-3 razy oddział (inny niż mój) zażyczył sobie przesłanie rodowodu ....

ale bardzo popieram sprawdzanie tat. wystawianych psów - chociaż nigdy nie widziałam takiej sutuacji

Posted

Nesjanka napisał(a):
:loveu: jestem niereformowalna !!!
jeszcze nigdy nie miałam ze sobą rodowodów na wystawie :oops:
a przez te pare latek które wystawiam chyba ze 2-3 razy oddział (inny niż mój) zażyczył sobie przesłanie rodowodu ....

ale bardzo popieram sprawdzanie tat. wystawianych psów - chociaż nigdy nie widziałam takiej sutuacji

Nesjanka !!!Zeby sprawdzic zgodnosc psa z przypisanym mu numerem tatuazu musz miec rodowod.....Jak inaczej sprawdzic ,ze ten to ten.....?

Posted

Ress - zgadzam się z tobą !!!

pisałam tylko, że nie mam rodowodów w Warszawie i muszę udać się do swojego oddziału, żeby od nich dosłać kopie do Katowic .... :lol:

Posted

Witam.
Chciałem pochwalić się nowościami z hodowli Germanika.
Suczka z mojej hodowli Sasquehanna Layla Germanika, na międzynarodowej wystawie w Paryżu dostała CAC, CACIB i BOB!!

Jestem bardzo szczęśliwy i cieszę się ze współpracy z hodowlą Oriental Jokes, która uważana jest za najlepszą hodowlę chińskich grzywaczy we Francji.

Posted

Germanika gratulacje:lol: Mała spisuje się dzielnie dopiero 2 razy startowała w dorosłej konkurencji a juz wywalczyła 2 x CAC, CACIB, Res. CACIB i BOB...SUPER dziewczyna...

Posted

resuruss napisał(a):
Taki sam wymog dotyczy obowiazku posiadania rodowodu na wystawie.Sedzia ma prawo sprawdzic zgodnosc tatuazu psa z numerem zapisanym w rodowodzie.

A jak sprawdzić gdy tatuaż wyparował :diabloti: i jest prawie nieczytelny :razz:

Posted

Dziękuję za miłe słowa.Fajnie dostać taką wiadomość od nowych właścicieli Layli,która została odkupiona z hodowli w Belgii.Oriental Jokes,ma już trzy Germaniki u siebie,z czego się bardzo cieszę.

Posted

Ja właśnie dostałam potwierdzenie rezerwacji miejsc noclegowych nad jez. Turawskim - będziemy tam cały długi majowy weekend !!!! :multi: :multi:

już teraz się cieszę - w końcu (od kliku lat) odpoczynek od pracy !!!

Posted

[SIZE="5"]GŁOGÓW 2006

PSY
kl.młodzieży

ADVOCAT Black Dragon
Ciupek
AVENEN Kokietka Sub Divo
ELITE SUNSHINE von Helmundin
Hazard z GAngu Łysych
RAFFI Rossini
WINICJUSZ Sub Divo

kl.pośrednia
Sasquechanna DEDUR
OZINEK Rossini
VENI OTELLO Sub - O - Divo

kl.owtarta
DON JUAN z Lubuskiej Wsi
NOBEL Sub Divo

kl.champ.
CODY z Chaliparku

SUKI
kl.szczeniąt

BATIDA DE COCO Sub Divo
BELLE CHOUX CHOOX Sub Divo

kl.mlodziezy
HARRIET z Gangu Łysych
Heroina z GAngu Lysych

kl.pośrednia
Grzywacz CORVETTE
TIFANY DE MARES Sub Divo

kl.otwarta
DINA Chrustowianki
E-SEXY Pastoral
ŁENDI Rossini
Sasquehanna FASCYNACJA ZIKKURAT

kl.champ.
WENWDA Sasquehanna
Dafne z GAngu Łysych

Posted

Ajajaj- ale ciekawa staweczka jutro na wystawce:multi: No a już konkurencja miotowa w szczeniakach i młodzieży-fajnie:cool3:. No to jutro czekam na relacje i fotki:lol:.Oczywiście trzymam kciuki:bigok::bigok::bigok: życząc jak najlepszych ocen, mało nerwów i miłych pogaduszek:lol:

Posted

[quote name='maga18']

GŁOGÓW 2006

PSY
kl.młodzieży
ADVOCAT Black Dragon
Ciupek
AVENEN Kokietka Sub Divo
ELITE SUNSHINE von Helmundin
Hazard z GAngu Łysych
RAFFI Rossini
WINICJUSZ Sub Divo

kl.pośrednia
Sasquechanna DEDUR
OZINEK Rossini
VENI OTELLO Sub - O - Divo

a czemu wszystkie Sub-Divaki są Sub Divo a Twój Toffik maga Sub-O -Divo?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...