Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ilka21 napisał(a):
To połączenie to będzie dobre jak będę wiedziała gdzie wysiąść dokładnie ale ja się w ogóle zastanawiam czy nie przyjechać w sobotę przenocować i w niedzielę na wystawę.Po prostu cały czas się zastanawiam jak to zrobić. Ratunku:cool1:
A ten nocleg na terenie wystawy ile kosztuje?

Ja opłaciłam nocleg na campingu znajdującym się na terenie wystawy - 48 zł/doba za cały pokój 2-osobowy. Za psy chyba nie pobierają opłat.

Posted

Śnieżynka napisał(a):
heh ja sie juz wprosiłam :D a zgraniesz mnie ze swojego domku :D bo moze cie w nim nawiedze bo pojade kumpele odwiedzic w wawie :D

Śnieżyneczko ukochana, nie wiem. Jeśli będę jechała z koleżanką /co na dzień dzisiejszy planuję/ to nie będzie miejsca. Jeśli z bratem to tak. Ale nie wiem jak to będzie. Tak samo, jak z Przemyślem. Wszystko zależy od tego co powie koleżanka, jak wróci z wystawy. Na dzień dzisiejszy jestem z nią umówiona na te dwa wyjazdy, więc miejsca w samochodzie już nie będzie. Ale, że ona "bywa" dość zmienna więc muszę mieć alternatywę dotyczącą transportu. Zapewne wszystko okaże się tuż przed wyjazdem. Chyba o jedno pifko za dużo było wczoraj, że nie pamiętasz. :cool3: :eviltong:

Posted

Juta napisał(a):
Ja opłaciłam nocleg na campingu znajdującym się na terenie wystawy - 48 zł/doba za cały pokój 2-osobowy. Za psy chyba nie pobierają opłat.

P.S.
Na terenie wystawy masz jeszcze dwa hotele. Ale tam doba w pokoju 2-osobowym nie schodzi poniżej 150 zł.

Posted

Juta masz pw ode mnie,napisałam je przed tym jak to przeczytałam ale jakbyś mogła mi na nie odpisać i jak coś tel.do tego hotelu co ty w nim jesteś, może wiesz kto jeszcze z Wawy jedzie jak coś,to dopisz mi

Posted

Ilka wysłałam Ci odpowiedź. Jak coś to dzwoń, bo pisania jest od groma a mam kilka różnych wariantów. Zastanawiam się czy nie pojechać z bratem i wziąć nocleg na 1 a nie 2 noce. I zwiększyć pokój o jedną osobę. Nie wiem juz sama. Masz PW + kolejne z telefonem do mnie.

Śnieżynka......... Tiaaaaaaaaaa.......... Czyli to ja o jedno za dużo wypiłam, skoro nie pamiętam:evil_lol:

Posted

Juta napisał(a):
Śnieżynka......... Tiaaaaaaaaaa.......... Czyli to ja o jedno za dużo wypiłam, skoro nie pamiętam:evil_lol:

oj oby tylko o jedno a nie jeszcze o to winko na początku .... i tak beze mnie :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

A ja pozwoliłam sobie przekopiować staweczkę,którą "rozgryzła" AnkaW Warszawa 08.09.2007 r.
sędzia - Zygmunt Jakubowski

psy

szczenięta
1. KARAT Pastoral
2. WIZARD Rosa Thea
3. WALNUT Rosa Thea

młodzież
1. CIRRO Wiatr Pustyni

pośrednia
1. JONA GOLD z Gangu Łysych

otwarta
1. EMINENT Nesjana

championy
1. VOLCANO NEGRO Sub-o-Divo

suki

szczenięta
1. WESSI Rosa Thea
2. WATER LILY Rosa Thea

młodzież
1. ABBA Gro-Bez
2. CARMEN Wiatr Pustyni
3. CORRIDA Wiatr Pustyni
4. PERLA SELENA Shadow White

pośrednia
1. JAGÓDKA z Gangu Łysych
2. LINDA z Jasne Hvezdy
3. WAIKIKI Kwiat Orientu

otwarta
1. Sasquehanna MAKUTRA

Posted

Nio Warszawa widzę skutecznie zniechęciła kiepską organizacją. Szkoda, że taka mała ta staweczka.
W młodzieży nie pokuszę się o typowanie która sunia będzie pierwsza, bo wszystkim 3 kibicuje. :loveu:

Posted

flashka-g napisał(a):
a kto tu moj rocznik jest:cool3: ??

A ja pierwszy dzień wiosny :) choć w tym roku dwie cyferki 21 jakos minie służą, bo co chwile sobie coś robie.. :placz: :placz: :placz: Dzisiaj sobie obciełam 3/4 palca..... ale może uda sie coś z nim zrobić....:placz: :placz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...