Miśka84 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='orpha']ciezko znalezec weata ktory jest dokladny ,solidny i nie chodzi mu tylko o kase...........:roll:[/quote] dokładnie.... Quote
mru Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 ale życie jest okropne... przecież Kasia sobie nie wybaczy nigdy, że nie było jej przy nim boże on by życie za nią oddał :placz: kur... mać tyle to wszystko warte! Quote
madcat1981 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='mru']ale życie jest okropne... przecież Kasia sobie nie wybaczy nigdy, że nie było jej przy nim boże on by życie za nią oddał :placz: kur... mać tyle to wszystko warte![/quote] Mru, błagam Cię, nie zadręczaj się w ten sposób. Serce mi pęka na kawałki gdy czytam jak cierpisz:-(:placz: Quote
Miśka84 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Mad. ma jację nie możesz tak myśleć, zadręczać się! Quote
Isadora7 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Reksiu powiedziała na wątku Zenniego, że za odchodzącym psiakiem się teskni bardzo, ale są takie z którymi odchodzi kawałek nas, kawałek naszej duszy, kawałek serca. Maczałam palce w pokaźnej ilości adopcji, ale Dymek jest jednym z czterech którzy mi bardzo głeboko zapadli w serce. Od samego poczatku jak go tylko poznałam. To jeden z trójki czy czwórki pierwszych moich dogowych psiaków. Moich i Iwonki - bo dzieki głównie Dymkowi poznałyśmy się. Nie wstydźmy się łez, płączemy bo potrafimy kochać. Dymek wie że był kochany. Był i jest bo będzie żył w naszych sercach. Będzie zył tyle czasu ile o nim pamiętać będziemy. Iwonka przysłąła zdjęcie Dymka: [I]Tak jechaliśmy z Dymciem na moich nogach 8 miesięcy temu w kierunku Warszawy ......[/I] [IMG]http://images6.fotosik.pl/350/e07f04a7abd66760.jpg[/IMG] Quote
madcat1981 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Tak piękny i szczęśliwy jakby już wiedział że jedzie po lepsze życie:-( :-( :-( Quote
haliza Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 24 listopada minęło 2 lata jak nie ma ze mną mojego kochanego Cezarka -zabrakło mu 3 miesiące do 15 lat.:-(ale wiem , że gdybym go nie miała nigdy nie było by tych pięknych chwil które razem przeżyliśmy radosnych i smutnych(babeszioza w wieku 6 miesięcy ,wpadł mężowi do stawu na cienkim lodzie i mało się nie utopił ....i jeszcze by się uzbierało przez te 15 lat)cudowne wyjazdy na wakacje na mazury ,codzienne zabawy i małe radości.Dymek był u was szcześliwy i on wam dał mnóstwo radości i szczęścia w czasie który dostał od losu i zawsze pamiętajcie o tym że będzie żył tak długo dokąd będzie żył w waszych sercach. [B]B[/B]ól schowajcie głeboko niech nie przesłoni radości miesięcy spędzonych razem.dlatego jesteśmy razem ze Stinkim aby zaznać radści przebywania razem mimo tego że nikt nie wie jak długo to jest nam dane.Jesteśmy razem z tobą mru...:-( Quote
iwa77 Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Dymeńku mój kochany .... :-(:-(:-( Quote
mru Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 dziękuje, haliza i wymiziaj Stinka :) nie zdążyłam go osobiście poznać ale strasznie się cieszę, że trafił do Ciebie w ogóle myślałam, że on już nigdy nie znajdzie domu :( Iwonko, dzięki za tę fotkę... nie znałam jej :placz: jest piękna, Dymeczek taki szczęśliwy... boże... :( Quote
iwa77 Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Boże jak to bardzo boli ,że Ciebie Dymciu już nie ma ..... Nie mogę się pozbierać po tej tragedii , nie potrafię ! Dymeńku kocham Cię słoneczko ! Quote
mru Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='iwa77']Boże jak to bardzo boli ,że Ciebie Dymciu już nie ma ..... Nie mogę się pozbierać po tej tragedii , nie potrafię ! Dymeńku kocham Cię słoneczko ![/quote] Dymeczek by teraz spał u siebie... czekając na Kasię. Quote
haliza Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Dziekujemy.....jakie to smutne że kiedy znalazł dom i miłość musiał odejść...:-( Quote
Becia66 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 mru....jejku...jak strasznie mi przykro.....:-(:-(:-( Quote
Becia66 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='mru']jakoś psy z nami tak mają[/quote] Mru nie mów tak bo zaczynam sie martwic o Gacka.....:shake:.....a jak on sie ma teraz bez kumpla ? :-( Quote
mru Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='haliza']Dziekujemy.....jakie to smutne że kiedy znalazł dom i miłość musiał odejść...:-([/quote] jakoś psy z nami tak mają Quote
EVA2406 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Dymeczku [*] Mru, przykro mi ......................:-( :-( Quote
iwa77 Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Śpij spokojnie serduszko moje kochane .....:-(:-(:-( Quote
mru Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 nie, nie śpij wróć do nas :( Gacek na pewno czuje, że jest inaczej szuka Dymeczka... ale ma Diego i dzięki temu się trzyma chyba beciu, Gacuś się ma dobrze nic mu przecież nie będzie :( Quote
mru Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [CENTER][IMG]http://i249.photobucket.com/albums/gg232/mrufczak/dym%20sam/SDC14011a.jpg[/IMG] tak niedawno robiłam tę fotkę... Kasia z Dymkiem - bardzo szczęśliwi... [IMG]http://i249.photobucket.com/albums/gg232/mrufczak/dym%20sam/SDC14025a.jpg[/IMG] :placz::placz::placz: [/CENTER] Quote
izzie1983 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='mru'][CENTER][url]http://i249.photobucket.com/albums/gg232/mrufczak/dym%20sam/SDC14011a.jpg[/url] tak niedawno robiłam tę fotkę... Kasia z Dymkiem - bardzo szczęśliwi... :placz::placz::placz: [/CENTER] [/quote] Jacy oni byli szczęśliwi!:placz::placz::placz: Quote
iwa77 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Dymeczku , mój biedny kochany Dymciu - myślę o Tobie cały czas serduszko maleńkie !Przepraszam ...... Quote
mru Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 jedyne, za co możesz go przepraszać to to, że nam go dałaś ... Quote
Recommended Posts