Jump to content
Dogomania

[FNiZ] Zagłodzone psy -ODEBRANE!!!!wszystkie w nowych domach! :))))

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I pewnie masz rację, nie poprzestanie na jednym psie, chyba, ze stał by się cud!

Nie zapominajmy, że z tego miejsca w schronisku na domki czekają jeszcze dwie bidy.

Posted

To prawda, trzy psy zabrane przez nas juz mają domy, zostały te dwa starsze w schronisku,bardzo sympatyczne i lgnące do człowieka, teraz im musimy poszukać odpowiedzialnych właścicieli, te psy nie są niczemu winne,chcemy zapewnić im ciepły kąt i pełną miskę,one będą bardzo wdzięczne za tak niewiele...

Posted

Malutka Mela poszła dzisiaj do swojego nowego domku, wychuchana, wygłaskana i odkarmiona przez Agnieszkę-Ciapusia,u której była w DT. Melusia to grubiutka kluseczka na krótkich łapinkach,ona miała to szczęście, że domki pytają o nią do dzisiaj...Surfi też już w nowym domku, Amelka również dom ma zapewniony, tylko te dwa starszaki takie zawieszone...Tak bardzo bym chciała dla nich znaleźć domy,takie, w których będą mogły jeść do syta, w których nie będą musiały waczyć o przetrwanie i w których wreszcie będą traktowane tak, jak na to zasłużyły...

Posted

[quote name='Ayia']Nie wiem czy wiecie ale kroliczka urodzila 3 maluchow..[/quote]
To mamy urodzaj króliczków...
Czyli potrzebnych jest pięć domków dla króliczej rodziny:dla mamy, dla taty i dla trójki króliczątek! (od przybytku podobno głowa nie boli)

Posted

[quote name='Niewiasta_21']Robi sie,ale jesli niema takiej potrzeby to lepiej nie robic,bo to stworzonko jest takie malutkie ze nie jest to prosty zabieg. Lepiej poprostu rozdielac królik na czas rójki.[/quote]

A wiadomo kiedy królica ma rujkę?

Posted

Zdjęcia psiaków z interwencji które trafiły do schroniska są na stroce schronu.
Wiek co prawda się nie zgadza.

Wysterylizowana sunia:

[url]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=1809[/url]

I psiak, bardzo spokojny, ufny.

[url]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=1810[/url]

Posted

[quote name='Moriaaa']Zdjęcia psiaków z interwencji które trafiły do schroniska są na stroce schronu.
Wiek co prawda się nie zgadza.

Wysterylizowana sunia:

[URL]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=1809[/URL]

[/quote]

I płec też. Co oni w schronie nawet płci nie mogą ustalic???
Żenada!!!!

Posted

Cholera, to może nie one?
Ale jak dla mnie 100% to te psy!
I sądząc po zdjęciach, są właśnie razem w boksie.

[B] EDIT:
Na bank to te psy, nawet suka ma szeleczki na sobie w których ją odbieraliśmy.[/B]

Posted

Moriaaa, to na pewno są te psy.Wiesz, nawet nie przypuszczałam,że one są tak ładne...
Musimy jak najszybciej podjechać do schroniska , zrobić im parę zdjęć i zacząć ogłaszać, one muszą znaleźc dom, tak, jak tamta trójka.Zastanów się, kiedy będziesz mogła to pojedziemy z Tobą ja albo Nata.
A jeśli chodzi o króliczątka to co, umarły?

Posted

To podobnie jak z moją myszoskoczką, która zeżarła swoje małe...
Gryzonie czasem zjadają swoje młode kiedy nie mają pokarmu, bo w czasie ciąży powinno podawać się bułkę namoczoną w mleku...

Posted

[quote name='jola od jadzi']Moriaaa, to na pewno są te psy.Wiesz, nawet nie przypuszczałam,że one są tak ładne...
Musimy jak najszybciej podjechać do schroniska , zrobić im parę zdjęć i zacząć ogłaszać, one muszą znaleźc dom, tak, jak tamta trójka.Zastanów się, kiedy będziesz mogła to pojedziemy z Tobą ja albo Nata.
A jeśli chodzi o króliczątka to co, umarły?[/quote]

czy moze mi ktoś wysłac na pw kto jest kim z tej dwójki czyli płec wiek i podam dokładne dane na stronie, jesli jednym z nich jest biało carny "pies" to dzisiaj był chętny na niego, jednak ze sprawa w toku to nie poszedł do adopcji
jak sie sprawy maja? czy one moga iśc do adopcji? warto to wyjasnic

Posted

brązowa w białe kropki i wyżłowata to sunia, chyba 5-6 lat, a długowłosy ONkowaty to pies, z tego co mówi baba to 8. ale niech jeszcze dziewczyny potwierdzą. może warto byłoby specjalną umowę adopcyjną przygotować, gdyby ktoś chciał je adoptować?