Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 391
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Timbuś to pies idealny wręcz.Pies który "przeprasza że żyje". Spokojny bardzo.Jeszcze ma problemy z chodzeniem, drepcze sobie powolutku, nieco boi się wchodzić do windy i do klatki schodowej.Na trawniku spuszczam go ze smyczki ale wciąż go obserwuje.Drepcze przy mnie ale zdarza mu się nagle o mnie zapomnieć i iść w swoim kierunku.To nie jest pies który ucieka ale taki mały wędrowniczek.Dostaje mięsko z ryżem, oczywiście ryż zostawia i wyjada mięsko.Lubi bardzo gdy mu kawałki mięska podaję ręką wtedy jest pyszne.Śpi sobie na legowisku i wciąż ma bardzo smutne oczka.Niekiedy na mój widok merda już ogonkiem.Kochany jest Tibuś.Zdjęcia zrobię i zamieszczę.Nie martwcie się o biedaczka bo u mnie jest mu dobrze.

Posted

Ewcia jesteś złota!:loveu:
o do tego, że u Ciebie bedzie miał super warunki nie mam wątpliwości.
Timbuś jest słodki, ma piekne oczka.
Ewcia jak Timbus sie u Ciebie zaklimatyzuje, czy możesz zrobić kilka fajnych fotek do ogłoszeń?;)

Posted

Zrobię zdjęcia Timbusia.Ale chcę by on się zaaklimatyzował.Chcę go wygłaskać by poczuł się pewniej.By w tych ślepkach było więcej życia.I wtedy zaczniemy go ogłaszać.On się nadaje do starszych ludzi.Bo może tylko wyjść na siku i wracać.I nie szaleje po domu.A starsi ludzie mieli by kogo kochać i głaskać.Ale to jeszcze nie teraz.Niech dojdzie do siebie.

Posted

ewcia7 napisał(a):
Dzisiaj na spacerze Tibuś szczeknął na obcą sukę, bronił mojej psicy.Czuje się za nią chłopak odpowiedzialny!:lol:

kochany :loveu:
Super, że już jest bezpieczny ;)

Posted

Timbuś pospacerował wieczorkiem, zjadł gotowanego kurczaka i leży sobie szczęsliwy na swoim kocyku!!Przychodzi dawać łebka do wygłaskania.Jest ok!!:multi:

Posted

ewcia7 napisał(a):
Timbuś pospacerował wieczorkiem, zjadł gotowanego kurczaka i leży sobie szczęsliwy na swoim kocyku!!Przychodzi dawać łebka do wygłaskania.Jest ok!!:multi:

bardzo dobre wieści :loveu:

Posted

Timbuś jest słodki.Na spacerach trzyma się mnie i drepcze za mną.Nie ucieka i spokojnie może chodzić bez smyczy.Oczywiście ja cały czas go pilnuję.Nie wierzę by on komuś uciekł. Je niedużo, oczywiście najbardziej podchodzi mu gotowane mięsko.Merda ogonkiem na mój widok.Chętnie by przebywał gdzieś bliżej mnie ale moja suka go z lekka dominuje i on woli być od niej w bezpiecznej odległości.Jest absolutnie niekłopotliwy i bardzo kochany.:loveu: