ewcia7 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Timbuś coraz bardziej radosny.Ogonek już mu skacze na mój widok i przychodzi do wygłaskania.Już nie cofa łebka przed wyciągniętą ręką tylko sam się domaga głaskania.Domek mu potrzebny ale taki bez innych psów.Timbuś jest taki delikatny, taki kruchy.On potrzebuje spokojnego domu w którym będzie on bez innych , szalonych jak moja psica zwierząt.Ona się chce z nim bawić a on jej unika bo boi się jej gwałtowności.Ale na spacerach broni ją zawzięcie, szczekając na inne psy. Quote
jusstyna85 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Timbuś zasługuje na wszystko,co najlepsze... Quote
Mysia_ Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 czyli trzeba znaleźć Timbusiowi najlepszy domek pod słońcem ;) Quote
ewcia7 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Timbuś wtulony do mnie spi....na kanapie.To jest moje kochane słoneczko! Nie martwcie się o niego bo mu tu dobrze. Quote
Mysia_ Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 ewcia7 napisał(a):Timbuś wtulony do mnie spi....na kanapie.To jest moje kochane słoneczko! Nie martwcie się o niego bo mu tu dobrze. nie mamy wątpliwości ;) Quote
Mysia_ Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 pięknie prosimy też o jakieś foteczki ;) Quote
Rybka_39 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Ewcia super, że on przechodzi taką metamorfozę!:multi: Na pewno jest mu u Ciebie jak w raju:loveu: Quote
ewcia7 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Najważniejsze jest to że Timbuś coraz lepiej chodzi.Te tylnie łapki są coraz sprawniejsze.Już truchcikiem się przemieszcza co wcześniej było niemozliwe.Więc zdrowieje!!I to jest ważne.A kanapowiec się zrobił i...a niech mu będzie,niech ma swoje szczęśliwe chwile. Quote
Mysia_ Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 ewcia7 napisał(a):Najważniejsze jest to że Timbuś coraz lepiej chodzi.Te tylnie łapki są coraz sprawniejsze.Już truchcikiem się przemieszcza co wcześniej było niemozliwe.Więc zdrowieje!!I to jest ważne.A kanapowiec się zrobił i...a niech mu będzie,niech ma swoje szczęśliwe chwile. napewno dzięki regularnym spacerką i miłości nożki szybko się rozruszają ;) Quote
ewcia7 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Timbuś ma się świetnie.Chodzi na spacerki.Poznał okolice i ślicznie trzyma sie mnie blisko.Śpi oczywiscie w łóżku ze mną.W sumie przesypia cały dzień.Nie bawi się ale merda ogonkiem na mój widok.Wita mnie.Wodzi za mną wzrokiem....no i skradła ta perełka moje serce.....i narazie zostanie u mnie.Nie mam serca by przyzwyczajał się do kogos innnego.Nie zamierzam go już oddawać.No chyba że jakies moje względy zdrowotne czy cos takiego, co nie daj boże.Więc umawiamy się że Tibulaj zostaje u mnie no chyba że cos by sie dziao to wtedy pomożecie mi, ok?:multi: Quote
Rybka_39 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 EWcia czyli Timba zostaje u Ciebie na stałe?:loveu: :multi::multi: Quote
Asia_Klero Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jaka jestem szczesliwa!!!!!!ZMIENCIE TYTUŁ!!!Ewciu-kochamy Cie:Dpomozemy:D Quote
Mysia_ Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Ewcia :loveu::loveu::loveu: złota kobieta :loveu::loveu::loveu: W razie co pomożemy ;) Quote
ewcia7 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Tytuł zmiecie.Nie miałabym sumienia oddawac Timbusia komuś gdzie było by mu może źle?On wymaga spokoju.tu się przyzwyczaił i niech seeee będzie.Dziewczyny Wy i tak macie wiele innych bid do pomagania i jesteście w tym super!!!Śiwtnie to robicie!Wasza skuteczność jest ogromna.Tak trzymajcie! Jak zrobię zdjęcia to poprosze o pomoc w wklejeniu. Quote
Mysia_ Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='ewcia7']Jak zrobię zdjęcia to poprosze o pomoc w wklejeniu. jak coś to możesz wysłac na mojego maila [email protected] to wstawię, chyba, że chcesz sama wtedy pomożemy co i jak :cool3: Quote
pati_zabrze Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Ale wspaniałe wiadomości :multi: Ewcia jesteś WIELKA!!! Dobrze, że Timbuś trafił właśnie na Ciebie :loveu: Teraz z niecierpliwością czekamy na fotki ;) Quote
ewcia7 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Nowe wieści o Timbusiu.Staruszek ma się świetnie.Przyzwyczaił się do mnie, okolicy, mieszkania.Wpartuje się we mnie oczami pełnymi miłości.Merda ogonkiem z ogromnej radości i pychol mi wpycha do głaskania.Chodzi bez smyczki, to on mnie pilnuje i truchci blisko mnie.Co chwilkę, nawet na spacerku musi być wygłaskany.Na osiedlu wszyscy go polubili że taki słodki.Wybredny się zrobił z jedzeniem.Byle czego nie tknie.Zresztą i też byle czego nie dostaje.Gotowane czyste mięsko, surowa wołowinka lub indyk.Suche jest beee.Śpi wtulony do mnie i cały dzień przesypia na kanapie.Ale zejść jeszcze nie potrafi.Muszę go bardzo delikatnie znosić, gdy wychodzimy na spacerki.Sądzę że jego stan, stan jego łapek znacznie się poprawił bo jednak codzienne spacerki, jeden dość długi, robi swoje.Dziś wyślę jego zdjęcia z prośbą o wklejenie.Timbuś jest szczęśliwy, to po nim widać i nie martwcie się o niego.Bida swoje ostatnie lata będzie miał spokojne i pełne miłości!:loveu: Quote
Mysia_ Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 ewcia, uwielbiam Cię normalnie za to :loveu: że dzięki Tobie Timbuś dostał szansę na szczęście :multi: Quote
ewcia7 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Mysia ale wiesz ile radości daje gdy widzi się szczęśliwego psa?Wczoraj Timbuś przegonił kota z moich kolan, bo przecież ja już jestem jego i nikomu mnie nie odda...ja jego też nie.:loveu: Quote
jusstyna85 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Oby więcej takich domków...:) Timbuś szczęściarz... Quote
Recommended Posts