Ka-Vanga Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Justa']iiii tam wszystkie kolory przekłamane :shake: wybiera się ktoś z warszawiaków? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112822[/URL] bo ja mam na fort bema 15 minut :diabloti:[/quote] Of course ze ja bede ;), ale w niedziele, bo w sobote na klubie ;) fotki REWELA, szczegolnie latajace - uwielbiam latajace :loveu: Quote
Justa Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [B]Agappe[/B], uuu to kiszka :shake: [B]Beatko[/B], pamiętaj, że wszyscy kłamią :diabloti: [B]Pasavera[/B], no nie wierzę :crazyeye: Co do warszawskich spotkanek planów jest wiele, ale zazwyczaj na planach się kończy. tak naprawdę najwięcej osób można spotkać na międzynarodówce w warszawie w lipcu ;) dziękujemy dziękujemy :loveu: zajrzyj do nas - wspominamy sobie stare dobre czasy.. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122174"]klik[/URL] [B]Kojotku[/B] egzamin będe miała za jakiś miesiąc, więc m oże nie zalapię się jeszcze na zamieć śnieżną :cool1: ale ja serio jestem miszczem - marcin (instr) tak do mnie się zwraca :cool3::lol: Bo są przekłamane ! Pożółkłe i wogóle fu ! [B]Ewa[/B], nieładnie :mad: A gdzie byłyście jak Was nie było? :diabloti: [B]Ola[/B], ajjjjj a ja będę w sobotę chyba z jaszczurem :roll: swoją drogą jak będę z jaszczurem to pewnie aparat będzie średnio w użytku, więc może i w niedzielę wpadnę - tym razem z aparatem :evil_lol: dzięki dzięki - gdyby nie to światło, to byłyby rewela :cool1: [IMG]http://img293.imageshack.us/img293/3723/dsc0814ai8.jpg[/IMG] Quote
Agnes Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [B]Justa[/B] ja cierpliwa, bede czekac na ten dzien:evil_lol: spotkania oczywiscie;) [url]http://img293.imageshack.us/img293/3723/dsc0814ai8.jpg[/url] bardzo fajne, takie...przyjemne:loveu: [B]betty_labrador [/B]pytalam o Pulawska, bo ja niedaleko mieszkam tej ulicy, ale z drugiej strony:lol: Quote
Justa Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Jakie to slodziuszne :loveu: [IMG]http://img60.imageshack.us/img60/2209/dsc0711ox0.jpg[/IMG] [IMG]http://img60.imageshack.us/img60/6450/dsc0770fv7.jpg[/IMG] Quote
BBeta Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Też nie lubie takiego światła, nie umiem ustawić balansu bieli :placz: [url]http://img60.imageshack.us/img60/2209/dsc0711ox0.jpg[/url] Od czego ma takie "spiłowane" zęby? ;) Quote
Justa Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='BBeta']Też nie lubie takiego światła, nie umiem ustawić balansu bieli :placz: [url]http://img60.imageshack.us/img60/2209/dsc0711ox0.jpg[/url] Od czego ma takie "spiłowane" zęby? ;)[/QUOTE] wiesz, ja wogóle mam wrażenie, że zdjęcia wychodzą mi coraz gorzej :-( hmmm dobre pytanie - ale myślę, że w dużym stopniu od piłki tenisowej, której używałyśmy zanim odkryłam tę miękką. podobno bardzo wyciera zęby. choć nie sądzę, aby miała jakoś specjalnie spiłowane ;) ot troche - szczeniakiem już nie jest ;) Quote
LeCoyotte Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ależ tu masa zdjęć:loveu: [quote name='BBeta']Też nie lubie takiego światła, nie umiem ustawić balansu bieli :placz: [url]http://img60.imageshack.us/img60/2209/dsc0711ox0.jpg[/url] Od czego ma takie "spiłowane" zęby? ;)[/QUOTE] [url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10595855&postcount=1449[/url] ;) A ja lubię takie świało.. tzn. mój sprzęt uwielbia:diabloti: bo innego nie zniesie [quote name='Justa'] [B]Ola[/B], ajjjjj a ja będę w sobotę chyba z jaszczurem :roll: swoją drogą jak będę z jaszczurem to pewnie aparat będzie średnio w użytku, więc może i w niedzielę wpadnę - tym razem z aparatem :evil_lol:[/QUOTE] o ile na koncercie przeżyjesz:eviltong: Quote
LeCoyotte Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='Justa']wiesz, ja wogóle mam wrażenie, że zdjęcia wychodzą mi coraz gorzej :-( hmmm dobre pytanie - ale myślę, że w dużym stopniu od piłki tenisowej, której używałyśmy zanim odkryłam tę miękką. podobno bardzo wyciera zęby. choć nie sądzę, aby miała jakoś specjalnie spiłowane ;) ot troche - szczeniakiem już nie jest ;)[/QUOTE] od piłki tenisowej? Ile lat jej używałaś? Samba od zawsze bawi się piłkami tenisowymi i ząbki ma jak nowe Quote
Justa Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [B]Kojotku[/B], to też sprawa osobnicza - przecież ludzie też mają różne zęby - jednym się psują, szybciej ścierają - innym mniej. Galina najwyraźniej ma słabsze zęby od Samby. A piłka tenisowa dodatkowo mogła wzmóc ich ścieranie. Tragedii nie ma, jeszcze poro jej tych zębów zostało :eviltong: Koncert? Miałam iść na kult faktycznie (choć nie przypominam sobie, abym się tu chwaliła) ale tak mi się życie poukładało, że sprzedałam bilet.. Moje 70mm lubi inne światło :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='Justa'][B]Kojotku[/B], to też sprawa osobnicza - przecież ludzie też mają różne zęby - jednym się psują, szybciej ścierają - innym mniej.[/QUOTE] no tak,też prawda;) Quote
madziasto4 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='Justa'] [B]Kojotku[/B] egzamin będe miała za jakiś miesiąc, więc m oże nie zalapię się jeszcze na zamieć śnieżną :cool1: ale ja serio jestem miszczem - marcin (instr) tak do mnie się zwraca :cool3::lol: [/QUOTE] Łoł, za miesiąc, szybko się uwiniesz w takim razie :lol: Ja czekałam miesiąc na teorię i półtora na praktyczny..., który miałam przedwczoraj i zdałam, pierwsze podejście :loveu: Co mistrzu, pokażemy, że "baba za kierownicą" też dobrze jeździ, nie? :diabloti: Odnośnie piłek tenisowych, ja nie rzucam ich mojemu, wolę nie ryzykować ewentualnego starcia zębów :lol: mamy różne gumowe, piankowe :lol: Quote
Agappe Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='Justa']Jakie to slodziuszne :loveu: [url]http://img60.imageshack.us/img60/2209/dsc0711ox0.jpg[/url][/QUOTE] śliczne!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
betty_labrador Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='Agnes'] [B]betty_labrador [/B]pytalam o Pulawska, bo ja niedaleko mieszkam tej ulicy, ale z drugiej strony:lol:[/quote] ah rozumiem. to zapraszam :diabloti: na zakupy :eviltong: [B]Justynko[/B] tak wszyscy kłamią - musze przywyc do tej myśli :P ale ciagle o tym zapominam i zbyt ufam ludziom :multi: :shake: Quote
weszka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Nacieszyłam oczy dużą ilością Galiny :) Mniam mniam ;) Quote
malawaszka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='madziasto4']Łoł, za miesiąc, szybko się uwiniesz w takim razie :lol: Ja czekałam miesiąc na teorię i półtora na praktyczny...,[/quote] to macie fajnie - u mnie się czeka 2 miechy na teorię po skończeniu kursu i 2 kolejne na praktykę po zdaniu teorii :angryy::angryy::angryy: w między czasie trzeba dokupić dodatkowe jazdy bo przecież jak ktoś nie jezi to przez te 4 miesiące zapomni - 40 zeta/godzinę i interes się kręci :angryy: dziady pieprzone Quote
LeCoyotte Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='malawaszka']to macie fajnie - u mnie się czeka 2 miechy na teorię po skończeniu kursu i 2 kolejne na praktykę po zdaniu teorii :angryy::angryy::angryy: w między czasie trzeba dokupić dodatkowe jazdy bo przecież jak ktoś nie jezi to przez te 4 miesiące zapomni - 40 zeta/godzinę i interes się kręci :angryy: dziady pieprzone[/QUOTE] a żeby zdać za pierwszym podejściem trzeba mieć wielkie szczęście... Quote
malawaszka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='LeCoyotte']a żeby zdać za pierwszym podejściem trzeba mieć wielkie szczęście...[/quote] trzeba dobrze jeździć - ja zdałam za pierwszym :grins: :evil_lol: w jak ja zdawałam to aż tak długo się nie czekało jak teraz - teraz to paranoja, żeby egzamin był 4 miesiące po kursie :angryy: Quote
madziasto4 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='malawaszka']to macie fajnie - u mnie się czeka 2 miechy na teorię po skończeniu kursu i 2 kolejne na praktykę po zdaniu teorii :angryy::angryy::angryy: w między czasie trzeba dokupić dodatkowe jazdy bo przecież jak ktoś nie jezi to przez te 4 miesiące zapomni - 40 zeta/godzinę i interes się kręci :angryy: dziady pieprzone[/QUOTE] No niestety, kiedyś i teoria i praktyka były za jednym zamachem, a teraz tyle czekania, że to szlag człowieka trafia :roll: W moim ośrodku 50zł/h. Quote
anetta Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Justa, wypatruje Cię na ulicy i jeszcze Cię nie widziałam :evil_lol: [url]http://img98.imageshack.us/img98/9249/dsc0636iiiae6.jpg[/url] :loveu::loveu: W końcu byłaś dziś na fortach? Bo Cię nie widziałam...a może byłaś ale i tak nie widziałam :evil_lol::evil_lol: Quote
Justa Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 hej ! :multi: [B]madziasto[/B], teraz czeka się jakieś 2 tygodnie na teorię, a potem 2-3 tygodnie na praktykę. haha. pokażemy światu ! a co ! [B]kojotku[/B], fakt szczęście trzeba mieć, ale kiedy sie nie umie jeździć. jeśli ktoś umie nie ma możliwości, żeby nie zdał, bo wszystko jest nagrywane, a do decyzji egzaminatora można się odwoływać. [B]waszko[/B] zdolniacha :diabloti: jeszcze jeśli chodzi o jazdy - zostały mi 4 godziny :mdleje: :placz: dzisiaj dopiero ogarnęłam, że to właściwie dwie (!) jazdy ! i tak - niby jeżdżę dynamicznie, wogóle mi nie gaśnie, umiem szybko reagować no i mam obcykane wszystkie kruczki drogowe na bemowie.. ale z parkowaniem jest już gorzej - równolegle mi wychodzi o dziwo, ale równoległe to jakaś masakra :placz: wyjdzie/ nie wyjedzie - kwestia przypadku :placz: górkę umiem, zawracania na 3 umiem, łuk umiem. no chyba. w piątek ostatnie jazdy :shake: [B]weszko[/B] smacznego :lol: [B]Agappe[/B] dzięki !!! :loveu: [B]Beatko[/B] to, że wszyscy kłamią, to już przywykłam. ale nie ma chyba bardziej pustych słów niż 'tak mi przykro..' :cool1: [B]Anetko[/B] wypatruj, bo często jeżdżę w Twych okolicach ! białą ELKĄ auto-jazda z 5 na szybie :diabloti: byłam chyba z 1,5 godzinki, ale w sobotę. Quote
malawaszka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='Justa'] ale z parkowaniem jest już gorzej - [B]równolegle[/B] mi wychodzi o dziwo, [B]ale równoległe[/B] to jakaś masakra :placz: wyjdzie/ nie wyjedzie - kwestia przypadku :placz: [/quote] no to w końcu jak? :lol: Quote
Ka-Vanga Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='malawaszka']no to w końcu jak? :lol:[/quote] wlasnie :evil_lol: nawet nie wiedzialam, ze teraz wszystko nagrywaja, mozna sie poczuc jak za komuny ;) Quote
Agnes Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='Ka-Vanga']nawet nie wiedzialam, ze teraz wszystko nagrywaja, mozna sie poczuc jak za komuny ;)[/quote] jak dla mnie to tylko na plus - nie ma lapowek przekretow, nie moga oblac bo tak im sie podoba... Quote
LeCoyotte Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='Justa'][B]kojotku[/B], fakt szczęście trzeba mieć, ale kiedy sie nie umie jeździć. jeśli ktoś umie nie ma możliwości, żeby nie zdał, bo wszystko jest nagrywane, a do decyzji egzaminatora można się odwoływać. [/QUOTE] nie wiem jak jest teraz.. może lepiej niż kiedyś. A kiedyś to była sztuka zdać za pierwszym razem, nawet jak sie było urodzonym mistrzem kierownicy (przynajmnije u mnie tak było). Egzaminator wymyślał sobie powód wzięty z kosmosu i koniec egzaminu. Ja zdałem za drugim, bo za pierwszym razem egzaminator wymyślił sobie, że droga ma dwa pasy ruchu bo on widział jakieś resztki białych pasów (których oczywiscie nie było), ale on widział te pasy, których nie było, ale były w jego głowie tylko i wyłącznie. Paranoja:evil_lol: Albo, stwoerdził, że jadę za wolno (ok 40km/h w mieście w czasie deszczu) - bo przecież w mieście jest 50km/h a nie 40.. I takie przypadki można mnożyć. I myślę, że teraz z kamerami też zdażaja się takie przypadki. Jeszcze nikt nie wymyślił zabezpieczenia takiego, którego nie można by obejść:eviltong: Quote
Ka-Vanga Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Agnes']jak dla mnie to tylko na plus - nie ma lapowek przekretow, nie moga oblac bo tak im sie podoba...[/quote] tak sobie tylko zazartowalam :eviltong: i zgadzam sie z Kojotem, ze kiedys to naprawde trzeba bylo miec farta zeby za pierwszym podejsciem zdac, oj wesolo bylo jak sie posluchalo czemu kogos uwalili :evil_lol: Quote
Recommended Posts