Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

taaaaa...bardzo piękny:evil_lol:
może aż tak zarośnięta nie jest ale sama zobacz(sorka za zaśmiecanie Twojego wątku)
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images38.fotosik.pl/7/0bade4973926a035.jpg[/IMG][/URL]

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Olusia']Cześć dziewczyny ;)

Galińska jak zwykle cudna :loveu:[/QUOTE]

hej dziewczyny :loveu:

cudna, bo zdjęcia nieaktualne :lol:

jakieś tam resztki moje.
[IMG]http://img170.imageshack.us/img170/1999/dsc0701qh8.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Justa']ekhmm.. nie mam szafy :lol: dobra niech ci będzie - nie pokażę, bo on jest bardziej fotogeniczny odemnie niestety :placz:[/quote]
MARUDZISZ!:diabloti:

[quote name='Justa']

miałam dzisiaj wstać, ogarnąc się, pojechać po nowe trampki tudzież inne buty. kupić kilka rzeczy na jesień, frontline dla galiny i wiele wiele innych i co? oczywiście z chwilą wstania odechciało mi się :mdleje:[/quote]
ja tak zawsze mam:evil_lol:
albo po co iść gdzieś samemu skoro można z psem? w efekcie zostają osiedlowe sklepiki i pies na ręce : P

[quote name='Matusz']może i ja bym przyjechał?:hmmmm:[/quote]
jeeedź!:multi:
może pogadamy:evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']

jeeedź!:multi:
może pogadamy:evil_lol:[/quote]

[COLOR=Navy][B]nie wiem jak to będzie z kasą no i pociągi mi nie pasują:shake:[/B][/COLOR]

Posted

Mati kusi co :diabloti:

jakie to glupie ze o kase wiekszosc sie spraw rozbija :/ ja ostatnio musialam pozyczac glupie 4 zl bo bym do domu nie wrocila, po prostu mialam do wczoraj konto na minusie :lol: fajnie Mateusz jakbys przyjechal, ale jak nie mozesz-zrozumiemy przeciez. Ja zeby zglosic Tosce na warszawska przeciez tez pozyczalam kase ;) sama bym nie miala :roll:

Posted

[quote name='Olusia'][B]Justa[/B], bardzo lubię te Twoje portrety :loveu::cool3:[/QUOTE]

ah dziękuję :loveu:
choć póki co skończyłam z fotografowaniem siebie.. ;)

[quote name='Tinka:)']MARUDZISZ!:diabloti:
a tak zawsze mam:evil_lol:
albo po co iść gdzieś samemu skoro można z psem? w efekcie zostają osiedlowe sklepiki i pies na ręce : P[/QUOTE]

marudzenie jest fajne ! bez niego życie nie miałoby sensu ! a tak serio wojskowe obozy mnie marudzenia oduczyły generalnie :lol:

heh. moje osiedlowe sklepiki to monopolowy i żabka - a tam trampek nie kupię :mdleje:

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]nie wiem jak to będzie z kasą no i pociągi mi nie pasują:shake:[/B][/COLOR][/QUOTE]

ja i tak Cię podziwiam, że chce Ci sie tak po Polsce jeździć ;)
właśnie - apropo kasy - zostało coś jeszcze z wypłaty? :evil_lol:

[quote name='betty_labrador']jakie to glupie ze o kase wiekszosc sie spraw rozbija :/ ja ostatnio musialam pozyczac glupie 4 zl bo bym do domu nie wrocila, po prostu mialam do wczoraj konto na minusie :lol: fajnie Mateusz jakbys przyjechal, ale jak nie mozesz-zrozumiemy przeciez. Ja zeby zglosic Tosce na warszawska przeciez tez pozyczalam kase ;) sama bym nie miala :roll:[/QUOTE]

no niestety, a mówią, że pieniądze szczęścia nie dają.. :roll:
bett, dzisiaj być może zrobię szturm na kakadu w arkadii :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']

ja i tak Cię podziwiam, że chce Ci sie tak po Polsce jeździć ;)
właśnie - apropo kasy - zostało coś jeszcze z wypłaty? :evil_lol:

[/quote]

z wypłaty to już dawno nic, wszystko poszło na aparat :p

teraz czekam na sierpniową:diabloti:

Posted

[quote name='Matusz']z wypłaty to już dawno nic, wszystko poszło na aparat :p

teraz czekam na sierpniową:diabloti:[/QUOTE]

ja jeszcze nie ruszyłam - ale właśnie jade na zakupy :evil_lol:
a tak serio - praca człowiekowi uświadamia wartość pieniądza. jak sobie pomyślę ile trzeba się narobić na parę spodni..
ale wakacji bez pracy też sobie już nie wyobrażam. za rok sie zatrudnie na miesiąc ale na cały etat.

jeszcze kilka nudnych zdjęć z wakacji..
[IMG]http://img388.imageshack.us/img388/2020/dsc1147yh8.jpg[/IMG]

[IMG]http://img180.imageshack.us/img180/2574/dsc0510gi3.jpg[/IMG]

[IMG]http://img180.imageshack.us/img180/6725/dsc0628bx4.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Justa']
marudzenie jest fajne ! bez niego życie nie miałoby sensu ! a tak serio wojskowe obozy mnie marudzenia oduczyły generalnie :lol:

heh. moje osiedlowe sklepiki to monopolowy i żabka - a tam trampek nie kupię :mdleje:
[/quote]
ja się oduczyłam marudzenia na warsztatach tudzież treningach, lub jak zakrwawionymi piętami musiałam tańczyć 2 pokazy jednego dnia, a przez cały tydzień przed z jeszcze bardziej poranionymi nogami tańczyć znosząc krzyki szanownych państwa Ka.:loveu: a podobno to takie łatwe:cool1:

ja mam pasmanterię, używaka, parę spożywczych, budowlanych parę i z oknami:loveu::diabloti:

Posted

eh Galina chyba gdzieś się przeziębiła :-(

Biedactwo jakoś tak dziwnie fuka, leci jej woda z nosa, stara się oddychac przez pychol..
Mam nadzieję, że to nic poważnego. Temperatury chyba nie ma, kupki w normie, nie kaszle.. ale jakas taka nieswoja i osowiała :shake:

Dostała rutinoscorbin, mam nadzieję, że jutro będzie lepiej i noc będzie spokojna.

- - - -

A ja - no cóż :loveu:

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Ojojoj biedna Galinka :-( - DUUUUUUUZO zdrowka dla niej!!!!!!!!

fotki jak zwykle SUPERANCKIE!!!!!![/QUOTE]

nono biedna biedna :-(
mam nadzieję, że jutro będzie lepiej..

dzięki :loveu: fotki takie se.. nic specjalnego ;)

[quote name='betty_labrador']etam Justa i co? bylas w Arkadii? :diabloti: bo ja dzis spalam do 12 i sie z domu prawie nie ruszalam :evil_lol: mozesz mnie zaszturmowac wiec w sobote :p bede z pewnoscia :loveu:

sliczne foty!![/QUOTE]

byłam, ale do kakadu nie zawitałam..
jutro jadę !!! szkoda, że cie nie ma :shake::placz:

a w sobotę mam pierwsze jazdy :placz:

Posted

[quote name='Justa']nono biedna biedna :-(
mam nadzieję, że jutro będzie lepiej..[/quote]

oby! trzymam kciuki za jej zdrowko!

[quote name='Justa']dzięki :loveu: fotki takie se.. nic specjalnego ;)[/quote]

a idz Ty, nie znasz sie :evil_lol:

Posted

[quote name='Ka-Vanga']oby! trzymam kciuki za jej zdrowko!

a idz Ty, nie znasz sie :evil_lol:[/QUOTE]

nie dziekuję, coby nie zapeszyć.. teraz śpi spokojnie - oby tak do rana. otuliłam kocykiem, buziaka w nochal zasmarkany dałam i śpi dzieciak :loveu:

przepraszam :mdleje:

Posted

[quote name='betty_labrador']ja tez zycze zdrowka malej! by szybko byla zdrowym pieskiem :)

jejku szkoda ze nie bedzie Cie w sobote :( ale powodzenia na jazdach :loveu:[/QUOTE]

ale przecież widzimy się w następną sobotę :loveu:

tiaaa.. na jazdach - chyba umrę :mdleje: