betty_labrador Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='Agnes']ja o tyle lubie swoj las - hm lasek? ze jak pies poleci za zwierzyna to nie zginie mi na 5 godzin - bo las az tak duzy nie jest ;) i nie ma duzo zwierzyny - zajace jakies czy wiewiory to tak, ale malo a moja mysliwiec wiec lata za tym jak glupia:eviltong:[/QUOTE] u nas jest sporo saren, widuje je sie dosc czesto, ale Tosca juz nie biega jakos za nimi, albo chwile pobiegnie i wraca. A Twoja Aza ma jakas orientacje w terenie? Quote
Agnes Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='betty_labrador']u nas jest sporo saren, widuje je sie dosc czesto, ale Tosca juz nie biega jakos za nimi, albo chwile pobiegnie i wraca. A Twoja Aza ma jakas orientacje w terenie?[/quote] tzn? jak poleci za zwierzyna to wraca:eviltong: Quote
betty_labrador Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 a to dobrze. ale czy w nowym terenie by wrócila szybko? czemu dziwne? :eviltong: Quote
Justa Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='betty_labrador']czemu dziwne? :eviltong:[/QUOTE] jakaś zwierzyna - piłka - to jest frajda :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='betty_labrador']Moze moj opis wygladal zbyt makabrycznie ;) [/quote] NO! bo jak napisałaś, że przyjeżdżać z plecakiem i nic tylko zbierać żniwo to zbladłam :oops::lol: Quote
Agnes Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='betty_labrador']a to dobrze. ale czy w nowym terenie by wrócila szybko?[/quote] no wlasnie nie wiem...ale w lesie przy dzialce - prawdziwy las - juz jej nie spuszczam, bo zawsze pojdzie i potrafi zniknac na dluzej, tam chodzi na smyczy albo lince najczesciej w nowym miejscu jej nie spuszczam - dopiero po jakims czasie jesli juz [B]Justa[/B] nie znasz sie:eviltong: pilka...phi!:eviltong: Quote
Justa Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='malawaszka']NO! bo jak napisałaś, że przyjeżdżać z plecakiem i nic tylko zbierać żniwo to zbladłam :oops::lol:[/QUOTE] to tak na zachętę :eviltong: [quote name='Agnes'] najczesciej w nowym miejscu jej nie spuszczam - dopiero po jakims czasie jesli juz[/QUOTE] a gdybyś miała piłkę.. :diabloti: Quote
Agnes Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='Justa']a gdybyś miała piłkę.. :diabloti:[/quote] to i tak by mnie miala w d...:evil_lol: jakbym miala kieblase - aaaaa to co innego:lol: Quote
Justa Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='Agnes']to i tak by mnie miala w d...:evil_lol: jakbym miala kieblase - aaaaa to co innego:lol:[/QUOTE] toć mówię, że dziwna jest :diabloti: Quote
betty_labrador Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='malawaszka']NO! bo jak napisałaś, że przyjeżdżać z plecakiem i nic tylko zbierać żniwo to zbladłam :oops::lol:[/QUOTE] ten opis byl po to by sciagnac tu Juste :D teraz moze by zebrala max do 3 czaszek. Wiem o 2 (ale ile tam poleza nie wiem :P ) a trzecia chyba zostala gdzies uplynniona :p [quote name='Agnes']to i tak by mnie miala w d...:evil_lol: jakbym miala kieblase - aaaaa to co innego:lol:[/QUOTE] to miej kielbase :diabloti: czemuby nie :] [quote name='Justa']toć mówię, że dziwna jest :diabloti:[/QUOTE] moja woli kielbase od pogoni :multi: :P Quote
Agnes Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='Justa']toć mówię, że dziwna jest :diabloti:[/quote] czepiasz sie:evil_lol: ale tak na powaznie to ja bym kciala miec pileczkowego psa:placz:i myslalam ze Aza taka bedzie, ale sie nie udalo... Quote
Agnes Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='betty_labrador']to miej kielbase :diabloti: czemuby nie :] moja woli kielbase od pogoni :multi: :P[/quote] a moja ma za bardzo wbite do lba ze jest ogarem:eviltong: i jest na diecie - kielbacha na spacerach nie jest wskazana:eviltong: Quote
Justa Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [B]betty[/B] spoko spoko, już mnie przekonałaś :diabloti: jak się znajdzie padlinkę, to strasznie dużo babrania w mięchu i oparach jest, smrodu co nie miara - więc taka czaszeczka oskubana przez mróweczki to cudo :loveu: [B]Agnes[/B] piłeczkowy pies to świetna sprawa - z tym, że żadna w tym moja zasługa i boję się, co ja zrobie jak kolejny sznaucer piłki nie uzna za podstawową czynnośc życiową :mdleje: [IMG]http://img170.imageshack.us/img170/3871/dsc0579oj3.jpg[/IMG] Quote
Unbelievable Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [url]http://img522.imageshack.us/img522/9031/dsc0715iidj7.jpg[/url] :mdleje:uśmiechaj się częściej:razz::loveu: Jakie wy macie dziwne psy- wracają? wolą kiełbachę od pogoni? za piłeczkami latają? phi, co to za psy:cool1::evil_lol: Quote
Justa Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='Tinka:)'][url]http://img522.imageshack.us/img522/9031/dsc0715iidj7.jpg[/url] :mdleje:uśmiechaj się częściej:razz::loveu: Jakie wy macie dziwne psy- wracają? wolą kiełbachę od pogoni? za piłeczkami latają? phi, co to za psy:cool1::evil_lol:[/QUOTE] haha czeeemu? :eviltong: ja nie mam psa - ino jaszczurkę :cool1: Quote
Unbelievable Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='Justa']haha czeeemu? :eviltong: ja nie mam psa - ino jaszczurkę :cool1:[/quote] bo się świecisz jak się uśmiechasz, a jak nie to ledwo błyszczysz:diabloti: a ja mam szczura- faktycznie:cool3: Quote
Justa Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='Tinka:)']bo się świecisz jak się uśmiechasz, a jak nie to ledwo błyszczysz:diabloti: a ja mam szczura- faktycznie:cool3:[/QUOTE] w którym miejscu się świecę?! :placz: czas zaczać używać fluidów, podkładów i pudrów :placz: Quote
Unbelievable Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='Justa']w którym miejscu się świecę?! :placz: czas zaczać używać fluidów, podkładów i pudrów :placz:[/quote] ić, nie o to chodzi:diabloti: Quote
Justa Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='Tinka:)']ić, nie o to chodzi:diabloti:[/QUOTE] haha, rozumiem to było takie głębsze mataforyczne przesłanie :p Quote
betty_labrador Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 czesc WAM :D to fajnie ze Cie przekonalam :diabloti: moze tez upolujemy sobie sarne i zrobimy jej anatomie ? :> Quote
eria Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 :multi: I KONIECZNIE TO UFOĆCIE :loveu::loveu: :evil_lol: Quote
Olusia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [url]http://img522.imageshack.us/img522/9031/dsc0715iidj7.jpg[/url] Super portret! :mdleje:Naprawdę, piękny uśmiech :loveu: Quote
Matusz Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [COLOR=Navy][B][url]http://img522.imageshack.us/img522/9031/dsc0715iidj7.jpg[/url] wiesz co ja o tym sądzę no nie?? - genialne ! :loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
Unbelievable Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='Justa']haha, rozumiem to było takie głębsze mataforyczne przesłanie :p[/quote] ta, dusza artysty:cool1: Quote
Recommended Posts