Justa Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Mateusz, wyciągnąłeś mój temat gdzieś z podziemia ;) Jeśli chodzi o moją sesję, to już po. Sesja należycie oblana (Aniu, pozdrawiam :diabloti:), noc nieprzespana po oblewaniu, ale już odespana. Wstaję w granicach 12-13, także ferie w pełni :loveu: Czekam jeszcze na wyniki z jednego egzaminu, ale póki co 2 egzaminy mam już do przodu :multi: Jak dobrze pójdzie, to zostało mi 10 dni błogiego nic-nie-robienia, a raczej robienia rzeczy na które czasu nie było od października.. Także nie puszczać jeszcze kciuków ! Galeństwo wygląda jak 7 nieszcześć, a nawet jeszcze gorzej, ale mam nadzieję, że coś z Sylwią z tym zrobimy i znów bedzie wyglądać jak pies:oops: Także zdjęcia będą po wstępnym odgruzowywaniu :razz: Ściskam Was wszystkich mocno mocno ! Quote
Saint Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Justa']zostało mi 10 dni błogiego nic-nie-robienia, a raczej robienia rzeczy na które czasu nie było od października..[/QUOTE] Czasem to nawet od października 2007 :eviltong: Quote
Justa Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='Saint']Czasem to nawet od października 2007 :eviltong:[/QUOTE] Oj to może być ciężko nadrobić 2 lata w tydzień :p Quote
.ania Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [QUOTE]Aniu, pozdrawiam [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/diablotin.gif[/IMG][/QUOTE] A ten diabełek to co tu robi , hę?:cool3: [SIZE=1]Szykujcie się z Pawłem na rozpoczęcie nowego semestru, cos tam zostało w lodówce[/SIZE] :eviltong: [SIZE=2]Chyba 100lat juz mnie nie było w Twojej galerii... Też czekam na odpicowaną [/SIZE] [SIZE=2]Galinę więc do roboty, a nie lenisz się do 13.[/SIZE] [SIZE=2]Trzymam kciuki za naszą B![/SIZE] [SIZE=2]Miziaki dla Żyłki- kto poznał ten wie, dziecko wojny, ale jakie słoooodkie dziecko:loveu:[/SIZE] [SIZE=2]Trzymajcie się ciepło! [/SIZE] Quote
eria Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Nie obijać się tylko Galinę odpicować i fotki nam wstawić ! bo wolne przeminie z wiatrem a fotek nie będzie hihiih Quote
Justa Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Tym oto pięknym sposobem znalazłam się na IV semestrze ! Sesja do przodu, cała, caluśka ! :loveu: Quote
Doginka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ja wiedziałam, ze zaliczysz:lol::klacz::klacz::klacz: Quote
Justa Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Ah dziekuję kochani, że wierzyliście we mnie :loveu: dzisiaj [B]JESTEM WET-BOGIEM ! [/B] marzenia się spełniają :) Quote
Matusz Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [COLOR=Navy][B]Widzisz, mówiłem :P Gratulacje :) i witam również na IV semestrze :p [/B][/COLOR] Quote
Justa Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Dzisiaj znów siedziałam do 4, spałam do 13.. Nie mogę sie jakoś przestawić..:shake: Quote
Agnes Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Justa']Dzisiaj znów siedziałam do 4, spałam do 13.. Nie mogę sie jakoś przestawić..:shake:[/QUOTE] jak dzisiaj bedziesz siedziec do 4 to wstan o 8 a nie o 13 i sie przestawisz raz dwa:diabloti: bedziesz niewyspana to wieksze szanse ze nastepnej nocy pojdziesz wczesniej niz 4:eviltong: Quote
Justa Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='Agnes']jak dzisiaj bedziesz siedziec do 4 to wstan o 8 a nie o 13 i sie przestawisz raz dwa:diabloti: bedziesz niewyspana to wieksze szanse ze nastepnej nocy pojdziesz wczesniej niz 4:eviltong:[/QUOTE] następnej nocy to baluję, więc nie mogę być niewyspana :diabloti: Quote
Agnes Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 to sie nie dziw ze sie przestawic nie mozesz:diabloti: albo....sie nie przestawiaj:roll: toz ferie masz:evil_lol: Quote
ariss Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Justa, moje wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!! mówiłam,że tak będzie:) Quote
Sallcia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Gratuluje, ale... czekam na zdjecia, dla uczczenia :D;) Quote
betty_labrador Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 zdjecia z zaliczonymi egzaminami :D Quote
Justa Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 [quote name='betty_labrador']zdjecia z zaliczonymi egzaminami :D[/QUOTE] Zaliczone egzaminy leżą gdzieś pewnie w jakimś wielkim sejfie i nie mamy do nich wglądu bo nie chodzimy na wykłady, więc o zdjęcia Z NIMI będzie ciężko :diabloti: Jutro jadę opicować trochę Galeństwo to i może zdjęcia będą :cool1: A póki co prawie od tygodnia wstaję o 13, cudowna sprawa :loveu: Quote
Matusz Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Też o podobnej godzinie wstaje, rewelka :loveu: Quote
Doginka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='Justa']...A póki co prawie od tygodnia wstaję o 13, cudowna sprawa :loveu:[/QUOTE] Jutro wstaniesz wcześniej:lol: Tylko pamiętaj, nie wcześniej niż o 11-12 rano, bo ja też lubię dłużej pospać;-) Quote
Justa Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 [quote name='Doginka']Jutro wstaniesz wcześniej:lol: Tylko pamiętaj, nie wcześniej niż o 11-12 rano, bo ja też lubię dłużej pospać;-)[/QUOTE] Nie martw się, raczej będe bliżej 12 niż 11 :D Quote
Doginka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='Justa']Nie martw się, raczej będe bliżej 12 niż 11 :D[/QUOTE] Świetnie:multi: Quote
Doginka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Uwaga, uwaga, będzie trochę fot;-) Justa, a mówiłam, żebyś już dała spokój z tym grasem, bo Ci oczy uciekają:roflt: Ja wypaliłam mniej i oczy mam normalne:lol: [IMG]http://i47.tinypic.com/2hmhimc.jpg[/IMG] [IMG]http://i48.tinypic.com/2q83rxs.jpg[/IMG] [IMG]http://i48.tinypic.com/ncic5s.jpg[/IMG] [IMG]http://i50.tinypic.com/m9r7n6.jpg[/IMG] [IMG]http://i48.tinypic.com/wungh4.jpg[/IMG] Quote
Justa Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 O litości, ludzi mi wystraszysz z galerii :lol: :mdleje: Jeszcze raz wielkie wielkie dzięki za spotkanie i za Galeńskie poprawki :D Quote
Recommended Posts