Doginka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Jak już mówiłam - ja wypaliłam mniej trawy:lol::eviltong: Czy ktoś mówił, że Gallinka jest niespokojna podczas robienia głowy, uszu, oczu?:hmmmm::lol: Quote
Doginka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Justa napisał(a):O litości, ludzi mi wystraszysz z galerii :lol: :mdleje: Jeszcze raz wielkie wielkie dzięki za spotkanie i za Galeńskie poprawki :D Poprawki to będą jak Gallinka odrośnie odpowiednio do poprawek - grzywka i łapy, bo ten, kto jej robił grzywkę przede mną zasługuje na lanie:mad:;-) Quote
Justa Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Matusz napisał(a):prawie jak Gryfonik :D Wypraszam sobie, jakiż gryfonik ! Toć to piękna czeskiej linii suka ! Quote
Doginka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Matusz napisał(a):prawie jak Gryfonik :D Musimy czekać aż odrośnie grzywka i zrobimy ją w stylu amerykańskim:eviltong: Quote
Matusz Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 no to czekam na styl amerykański :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Justa Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Matusz napisał(a):no to czekam na styl amerykański :loveu::loveu::loveu::loveu: Oj to sobie poczekasz poczekasz.. Ogólnie Galina jest przezemnie nieźle wydziubana :p Quote
Doginka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Koleś, ale ci z japy jedzie::roll: ........................ Quote
Matusz Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Chyba starczy mi cierpliwości :evil_lol: Quote
Doginka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Matusz napisał(a):Chyba starczy mi cierpliwości :evil_lol: To wystawiamy cierpliwość na próbę i idziemy na nocny spacerek, a dopiero po powrocie wrzucę resztę fot;-) Quote
ariss Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Galinka śliczna!!!!! szkoda dziewczyny, że mnie z Wami nie było:( ale Justa błagam Cię nie daj zrobić Galinie brwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!czy jak tam sobie chcecie stylu amerykańskiego:evil_lol: będzie jej brzydko:eviltong: Quote
Justa Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 ariss napisał(a):ale Justa błagam Cię nie daj zrobić Galinie brwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!czy jak tam sobie chcecie stylu amerykańskiego:evil_lol: A dajcie mi wszyscy święty spokój :placz::placz::placz: Na łyso ją zetnę ! maszynką ! :mdleje: Ewcia, nie bój nic - niech się cieplej zrobi, to jak nas olejesz, to same przyjedziemy :diabloti: Quote
Doginka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Wróciłam i wstawiam dalej foty;-) A Gallusi będzie ładnie w brewkach al'a Gordon:eviltong: Bo teraz to wisiał jej taki fioot na środku:roflt: - Ale już jest ścięty:multi: Quote
Doginka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ale z jednego to ja jestem dumna:lol: Opanowałam sztukę robienia głowy do perfect:lol: Quote
Doginka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 I Pojechała królewna:lol: DOBRANOC:hand: Quote
eria Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 ale świetna fotorelacja !!!!!!!! Doginka się spisała,jak zawsze ! Quote
ariss Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 eria napisał(a):ale świetna fotorelacja !!!!!!!! Doginka się spisała,jak zawsze ! Sylwia sobie wszczepiła Nikusia pod skórę na ręku :evil_lol: co by się nie działo zawsze ma go przy sobie:loveu: Quote
malawaszka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 ale fot!!!! :mdleje: aż sprawdzałam czy aby na pewno w blogu Justy jestem :lol: Quote
Recommended Posts