ariss Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ty mi lepiej powiedz czy będziesz nam kibicować na warszawskiej?:pbędzie jeszcze Diego i 2 młodzieżowe sznaucery w tym jedna suka z ostatniego miotu Gagatka;) Quote
Justa Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 ariss napisał(a):Ty mi lepiej powiedz czy będziesz nam kibicować na warszawskiej?:pbędzie jeszcze Diego i 2 młodzieżowe sznaucery w tym jedna suka z ostatniego miotu Gagatka;) Jeszcze nie wiem Ewuś, bo jutro idę pierwszy dzień do pracy i od razu zarządam wolnego na 11 - a czy mi dadzą, to niestety już odemnie nie zależy :shake: Ale jestem dobrej myśli i jak dostane wolne to na pewno będę kibicować :loveu: Quote
ariss Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Justa napisał(a):Jeszcze nie wiem Ewuś, bo jutro idę pierwszy dzień do pracy i od razu zarządam wolnego na 11 - a czy mi dadzą, to niestety już odemnie nie zależy :shake: Ale jestem dobrej myśli i jak dostane wolne to na pewno będę kibicować :loveu: No to ja niecierpliwie czekam, aż wrócisz z roboty i potwierdzisz, że się zobaczymy:loveu: Quote
Justa Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 ariss napisał(a):No to ja niecierpliwie czekam, aż wrócisz z roboty i potwierdzisz, że się zobaczymy:loveu: Taaa.. Ja też się za Wami stęskniłam już :p Dobrze, że idę w czwartek, bo w czwartek personalna układa rozkład jazdy na cały tydzień i do czwartku należy zgłaszczać wszelkie prośby :razz: A wiedzieć to będę pewnie dopiero w piątek. Quote
ariss Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Justa napisał(a):Taaa.. Ja też się za Wami stęskniłam już :p Dobrze, że idę w czwartek, bo w czwartek personalna układa rozkład jazdy na cały tydzień i do czwartku należy zgłaszczać wszelkie prośby :razz: A wiedzieć to będę pewnie dopiero w piątek. jakos może wytrzymam jeden dzień niepewności:p Quote
Justa Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 ariss napisał(a):jakos może wytrzymam jeden dzień niepewności:p Już myślałam, że będę zmuszona dać Ci numer do mojego terapeuty.. :diabloti: Quote
ariss Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Justa napisał(a):Już myślałam, że będę zmuszona dać Ci numer do mojego terapeuty.. :diabloti: dawaj i tak się przyda:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Justa Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 ariss napisał(a):dawaj i tak się przyda:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przyda? Musisz mieć powód.. ON jest najlepszy :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Justa napisał(a):TY PISZ a nie się za młodnymi, przystojnymi i wykształconymi terapeutami oglądasz :diabloti: mhmmmmm no to teraz to już na pewno nie będę się mogła skupić na pisaniu :mdleje: :evil_lol: Quote
Justa Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 malawaszka napisał(a):mhmmmmm no to teraz to już na pewno nie będę się mogła skupić na pisaniu :mdleje: :evil_lol: Niby czemu? Na samym początku już wspomniałam, że on jest M Ó J :diabloti: Quote
Justa Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 malawaszka napisał(a):to ja też poproszę ten numer :roflt: TY PISZ a nie się za młodnymi, przystojnymi i wykształconymi terapeutami oglądasz :diabloti: Quote
Justa Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Dobranoc. Jeszcze jeden odcinek House'a i idę spać, bo jutro nie wstanę :placz: Quote
Justa Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Matusz napisał(a):a na którą masz? :razz: na 9 :placz: Quote
Matusz Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Justa napisał(a):na 9 :placz: dasz radę ! ja 10 mam na 7 :diabloti::cool1: Quote
Unbelievable Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Przez ciebie chyba zacznę ogladać wszystkie serie od początku:cool1: smaka mi narobiłaś :placz: Quote
Justa Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Żyję. Jeszcze :mdleje: Aczkolwiek potrzebuję kilku dni coby się przyzwyczaić do takiego rytmu pracy.. Oczywiście wzięli mnie na kasę i właściwie pewnie wogóle nie będę miała okazji stać na kuchni, bo ponoć szkoda mnie tam :roll: Sporo pamiętałam - moje szkolenie z kasy trwało 3 minuty a potem radź sobie duszo sama. Ewcia, w sobotę Wam kibicuję ! :diabloti: A jutro mam wolne :loveu: Quote
Matusz Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 aha, ja tam bym się cieszył ze stania na kasie :) nic lepszego nie ma :diabloti: mam nadzieję, że tak będzie bo już mają dużo pracowników wyszkolonych na kuchnię. Quote
Justa Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Zapomniałam dodać, że dostałam spodnie za duże o 2 rozmiary i wyglądam w nich jak rodem ze skejtparku :diabloti: :mdleje: Cóż, mój rozmiar rozszedł się jak świeże bułeczki. Ewa, czyli terapeuta nie potrzebny? :eviltong: Mateusz, też się cieszę, choć dziś mnie nastraszył Hubert, że brakuje mi 50zł w kasetce :mdleje: i tak jestem w szoku, że mnie nie wyrzucił z menedżerskiego poprzedzając to wiązanką miłych słów kiedy to 5 raz pomylił sie przy liczeniu :lol: A pozatym jakiś bezczelny gnojek chciał mi podprowadzić 10zł i myślał, że się nie zorientuję.. Co z tym światem się dzieje, naprawdę.. :shake: Quote
ariss Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='Justa']. Ewa, czyli terapeuta nie potrzebny? :eviltong: a dobrze masuje?:razz::roflt::roflt::roflt: Justa multi już działa:diabloti: Quote
weszka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Brawa dla pracowniczki za dzielność :multi: Powiem wam ze jestem durna jak samica jeża że się jednak nie zgłosiłam na W-wę :angryy: Nie dość że są 2 olbrzymki do konkurencji i fajnie by się było porównać to jeszcze Wy :loveu:.... Quote
Recommended Posts