Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ty mi lepiej powiedz czy będziesz nam kibicować na warszawskiej?:pbędzie jeszcze Diego i 2 młodzieżowe sznaucery w tym jedna suka z ostatniego miotu Gagatka;)

Posted

[quote name='ariss']Ty mi lepiej powiedz czy będziesz nam kibicować na warszawskiej?:pbędzie jeszcze Diego i 2 młodzieżowe sznaucery w tym jedna suka z ostatniego miotu Gagatka;)[/QUOTE]

Jeszcze nie wiem Ewuś, bo jutro idę pierwszy dzień do pracy i od razu zarządam wolnego na 11 - a czy mi dadzą, to niestety już odemnie nie zależy :shake: Ale jestem dobrej myśli i jak dostane wolne to na pewno będę kibicować :loveu:

Posted

[quote name='Justa']Jeszcze nie wiem Ewuś, bo jutro idę pierwszy dzień do pracy i od razu zarządam wolnego na 11 - a czy mi dadzą, to niestety już odemnie nie zależy :shake: Ale jestem dobrej myśli i jak dostane wolne to na pewno będę kibicować :loveu:[/quote]

No to ja niecierpliwie czekam, aż wrócisz z roboty i potwierdzisz, że się zobaczymy:loveu:

Posted

[quote name='ariss']No to ja niecierpliwie czekam, aż wrócisz z roboty i potwierdzisz, że się zobaczymy:loveu:[/QUOTE]

Taaa.. Ja też się za Wami stęskniłam już :p

Dobrze, że idę w czwartek, bo w czwartek personalna układa rozkład jazdy na cały tydzień i do czwartku należy zgłaszczać wszelkie prośby :razz:
A wiedzieć to będę pewnie dopiero w piątek.

Posted

[quote name='Justa']Taaa.. Ja też się za Wami stęskniłam już :p

Dobrze, że idę w czwartek, bo w czwartek personalna układa rozkład jazdy na cały tydzień i do czwartku należy zgłaszczać wszelkie prośby :razz:
A wiedzieć to będę pewnie dopiero w piątek.[/quote]

jakos może wytrzymam jeden dzień niepewności:p

Posted

[quote name='ariss']jakos może wytrzymam jeden dzień niepewności:p[/QUOTE]

Już myślałam, że będę zmuszona dać Ci numer do mojego terapeuty.. :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']Już myślałam, że będę zmuszona dać Ci numer do mojego terapeuty.. :diabloti:[/quote]

dawaj i tak się przyda:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ariss']dawaj i tak się przyda:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Przyda?
Musisz mieć powód.. ON jest najlepszy :evil_lol:

Posted

[quote name='Justa']TY PISZ a nie się za młodnymi, przystojnymi i wykształconymi terapeutami oglądasz :diabloti:[/quote]

mhmmmmm no to teraz to już na pewno nie będę się mogła skupić na pisaniu :mdleje: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']mhmmmmm no to teraz to już na pewno nie będę się mogła skupić na pisaniu :mdleje: :evil_lol:[/QUOTE]

Niby czemu?
Na samym początku już wspomniałam, że on jest M Ó J :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']to ja też poproszę ten numer :roflt:[/QUOTE]

TY PISZ a nie się za młodnymi, przystojnymi i wykształconymi terapeutami oglądasz :diabloti:

Posted

Dobranoc.

[IMG]http://img269.imageshack.us/img269/7038/dsc1102l.jpg[/IMG]

Jeszcze jeden odcinek House'a i idę spać, bo jutro nie wstanę :placz:

Posted

Żyję. Jeszcze :mdleje: Aczkolwiek potrzebuję kilku dni coby się przyzwyczaić do takiego rytmu pracy..
Oczywiście wzięli mnie na kasę i właściwie pewnie wogóle nie będę miała okazji stać na kuchni, bo ponoć szkoda mnie tam :roll:
Sporo pamiętałam - moje szkolenie z kasy trwało 3 minuty a potem radź sobie duszo sama.

[B]Ewcia[/B], w sobotę Wam kibicuję ! :diabloti:

A jutro mam wolne :loveu:

Posted

[COLOR=Navy][B]aha, ja tam bym się cieszył ze stania na kasie :) nic lepszego nie ma :diabloti: mam nadzieję, że tak będzie bo już mają dużo pracowników wyszkolonych na kuchnię.
[/B][/COLOR]

Posted

Zapomniałam dodać, że dostałam spodnie za duże o 2 rozmiary i wyglądam w nich jak rodem ze skejtparku :diabloti: :mdleje:
Cóż, mój rozmiar rozszedł się jak świeże bułeczki.

[B]Ewa[/B], czyli terapeuta nie potrzebny? :eviltong:

[B]Mateusz[/B], też się cieszę, choć dziś mnie nastraszył Hubert, że brakuje mi 50zł w kasetce :mdleje: i tak jestem w szoku, że mnie nie wyrzucił z menedżerskiego poprzedzając to wiązanką miłych słów kiedy to 5 raz pomylił sie przy liczeniu :lol:
A pozatym jakiś bezczelny gnojek chciał mi podprowadzić 10zł i myślał, że się nie zorientuję.. Co z tym światem się dzieje, naprawdę.. :shake:

Posted

[quote name='Justa'].

[B]Ewa[/B], czyli terapeuta nie potrzebny? :eviltong:

[/quote]

a dobrze masuje?:razz::roflt::roflt::roflt:

Justa multi już działa:diabloti:

Posted

Brawa dla pracowniczki za dzielność :multi:
Powiem wam ze jestem durna jak samica jeża że się jednak nie zgłosiłam na W-wę :angryy: Nie dość że są 2 olbrzymki do konkurencji i fajnie by się było porównać to jeszcze Wy :loveu:....