Matusz Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [COLOR=Navy][B]taaa,niezły z niej paker :p[/B][/COLOR] Quote
ariss Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ty mi lepiej powiedz czy będziesz nam kibicować na warszawskiej?:pbędzie jeszcze Diego i 2 młodzieżowe sznaucery w tym jedna suka z ostatniego miotu Gagatka;) Quote
Justa Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='ariss']Ty mi lepiej powiedz czy będziesz nam kibicować na warszawskiej?:pbędzie jeszcze Diego i 2 młodzieżowe sznaucery w tym jedna suka z ostatniego miotu Gagatka;)[/QUOTE] Jeszcze nie wiem Ewuś, bo jutro idę pierwszy dzień do pracy i od razu zarządam wolnego na 11 - a czy mi dadzą, to niestety już odemnie nie zależy :shake: Ale jestem dobrej myśli i jak dostane wolne to na pewno będę kibicować :loveu: Quote
ariss Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='Justa']Jeszcze nie wiem Ewuś, bo jutro idę pierwszy dzień do pracy i od razu zarządam wolnego na 11 - a czy mi dadzą, to niestety już odemnie nie zależy :shake: Ale jestem dobrej myśli i jak dostane wolne to na pewno będę kibicować :loveu:[/quote] No to ja niecierpliwie czekam, aż wrócisz z roboty i potwierdzisz, że się zobaczymy:loveu: Quote
Justa Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='ariss']No to ja niecierpliwie czekam, aż wrócisz z roboty i potwierdzisz, że się zobaczymy:loveu:[/QUOTE] Taaa.. Ja też się za Wami stęskniłam już :p Dobrze, że idę w czwartek, bo w czwartek personalna układa rozkład jazdy na cały tydzień i do czwartku należy zgłaszczać wszelkie prośby :razz: A wiedzieć to będę pewnie dopiero w piątek. Quote
ariss Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='Justa']Taaa.. Ja też się za Wami stęskniłam już :p Dobrze, że idę w czwartek, bo w czwartek personalna układa rozkład jazdy na cały tydzień i do czwartku należy zgłaszczać wszelkie prośby :razz: A wiedzieć to będę pewnie dopiero w piątek.[/quote] jakos może wytrzymam jeden dzień niepewności:p Quote
Justa Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='ariss']jakos może wytrzymam jeden dzień niepewności:p[/QUOTE] Już myślałam, że będę zmuszona dać Ci numer do mojego terapeuty.. :diabloti: Quote
ariss Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='Justa']Już myślałam, że będę zmuszona dać Ci numer do mojego terapeuty.. :diabloti:[/quote] dawaj i tak się przyda:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Justa Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='ariss']dawaj i tak się przyda:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Przyda? Musisz mieć powód.. ON jest najlepszy :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='Justa']TY PISZ a nie się za młodnymi, przystojnymi i wykształconymi terapeutami oglądasz :diabloti:[/quote] mhmmmmm no to teraz to już na pewno nie będę się mogła skupić na pisaniu :mdleje: :evil_lol: Quote
Justa Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='malawaszka']mhmmmmm no to teraz to już na pewno nie będę się mogła skupić na pisaniu :mdleje: :evil_lol:[/QUOTE] Niby czemu? Na samym początku już wspomniałam, że on jest M Ó J :diabloti: Quote
Justa Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='malawaszka']to ja też poproszę ten numer :roflt:[/QUOTE] TY PISZ a nie się za młodnymi, przystojnymi i wykształconymi terapeutami oglądasz :diabloti: Quote
Justa Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Dobranoc. [IMG]http://img269.imageshack.us/img269/7038/dsc1102l.jpg[/IMG] Jeszcze jeden odcinek House'a i idę spać, bo jutro nie wstanę :placz: Quote
Justa Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='Matusz']a na którą masz? :razz:[/QUOTE] na 9 :placz: Quote
Matusz Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='Justa']na 9 :placz:[/quote] dasz radę ! ja 10 mam na 7 :diabloti::cool1: Quote
Unbelievable Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Przez ciebie chyba zacznę ogladać wszystkie serie od początku:cool1: smaka mi narobiłaś :placz: Quote
Justa Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Żyję. Jeszcze :mdleje: Aczkolwiek potrzebuję kilku dni coby się przyzwyczaić do takiego rytmu pracy.. Oczywiście wzięli mnie na kasę i właściwie pewnie wogóle nie będę miała okazji stać na kuchni, bo ponoć szkoda mnie tam :roll: Sporo pamiętałam - moje szkolenie z kasy trwało 3 minuty a potem radź sobie duszo sama. [B]Ewcia[/B], w sobotę Wam kibicuję ! :diabloti: A jutro mam wolne :loveu: Quote
Matusz Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [COLOR=Navy][B]aha, ja tam bym się cieszył ze stania na kasie :) nic lepszego nie ma :diabloti: mam nadzieję, że tak będzie bo już mają dużo pracowników wyszkolonych na kuchnię. [/B][/COLOR] Quote
Justa Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Zapomniałam dodać, że dostałam spodnie za duże o 2 rozmiary i wyglądam w nich jak rodem ze skejtparku :diabloti: :mdleje: Cóż, mój rozmiar rozszedł się jak świeże bułeczki. [B]Ewa[/B], czyli terapeuta nie potrzebny? :eviltong: [B]Mateusz[/B], też się cieszę, choć dziś mnie nastraszył Hubert, że brakuje mi 50zł w kasetce :mdleje: i tak jestem w szoku, że mnie nie wyrzucił z menedżerskiego poprzedzając to wiązanką miłych słów kiedy to 5 raz pomylił sie przy liczeniu :lol: A pozatym jakiś bezczelny gnojek chciał mi podprowadzić 10zł i myślał, że się nie zorientuję.. Co z tym światem się dzieje, naprawdę.. :shake: Quote
ariss Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='Justa']. [B]Ewa[/B], czyli terapeuta nie potrzebny? :eviltong: [/quote] a dobrze masuje?:razz::roflt::roflt::roflt: Justa multi już działa:diabloti: Quote
weszka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Brawa dla pracowniczki za dzielność :multi: Powiem wam ze jestem durna jak samica jeża że się jednak nie zgłosiłam na W-wę :angryy: Nie dość że są 2 olbrzymki do konkurencji i fajnie by się było porównać to jeszcze Wy :loveu:.... Quote
Recommended Posts