Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ariss']nie przechwalaj się:eviltong::diabloti:;)[/QUOTE]
Za chwile ide z psami na spacer, trzeba wykorzystać to słoneczne, WIOSENNE popołudnie :diabloti: :cool3:

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BBeta']Za chwile ide z psami na spacer, trzeba wykorzystać to słoneczne, WIOSENNE popołudnie :diabloti: :cool3:[/quote]

ja też ide w ten szary,smutny,senny dzień:mad::evil_lol:

Posted

[quote name='Justa']Jako, że nic nowego nie ma, to szuflandia..
[/quote]

masz wiecej TAKICH szuflandi?:loveu:

fakt...pogoda w stolicy paskudna:roll:nawet nie ma kiedy aparatu z szafy wyjac:roll:

Posted

[quote name='Justa'][B]weszko[/B], sugerujesz, że galeństwo to coś psio-podobnego? :mdleje: :mad:
a tak poważnie - nie chcę nic mówić, ale u Oli urodziło sie tyle pieknych czarnych, miniaturowych kluch.. :cool3::loveu:
[/quote]

Hihi nic nie sugeruję :diabloti: Ja po prostu lubię duże psy a małe też ale dla siebie tylko jako dodatek do dużego :cool1:
Wiem wiem co się u Oli dzieje... myślisz że nie przychodziło mi to do głowy:roll::oops:

Posted

[quote name='.ania']Coś pusto tu u Was w galerii ostatnio... :cool3:[/QUOTE]

oj bo zimno. i mokro. i jaszczurka zapuszczona.
a ja mam ciekawsze zajęcia na tę chwilę :razz:
no iiii.
w końcu sama dobrze wiesz - nauka :diabloti: nerwo-bogu ! :loveu:

Posted

[quote name='Justa']oj bo zimno. i mokro. i jaszczurka zapuszczona.
a ja mam ciekawsze zajęcia na tę chwilę :razz:
no iiii.
w końcu sama dobrze wiesz - nauka :diabloti: nerwo-bogu ! :loveu:[/quote]

Histo-bogu powinnaś wiedzieć jak oszukać swoje komóreczki zmarźlaczki :evil_lol::eviltong:

Weekend z chemią... już się nie mogę doczekać pon i ćwiczeń z Panią Bożenką, a jeszcze bardziej pytań na kolosie :loveu::diabloti::loveu:

A biedny nerwo-bóg musi dziś posprzątać, zrobić sałatkę i ogarnąć kołtun mojego psa:roll::placz:

Posted

[quote name='.ania']Histo-bogu powinnaś wiedzieć jak oszukać swoje komóreczki zmarźlaczki :evil_lol::eviltong:

Weekend z chemią... już się nie mogę doczekać pon i ćwiczeń z Panią Bożenką, a jeszcze bardziej pytań na kolosie :loveu::diabloti::loveu:

A biedny nerwo-bóg musi dziś posprzątać, zrobić sałatkę i ogarnąć kołtun mojego psa:roll::placz:[/QUOTE]

ahhh - jestem histo-bogiem :loveu: jak dobrze, że mi przypomniałaś :loveu:

haha. ja wychodze z założenia, że i tak na I termin nie dam rady się nauczyć, więc może powtórzę mój wyczyn z pierwszego kolosa :loveu: II terminy są sympatyczniejsze :diabloti:
ale ćwiczenia z bożenką to coś idealnego na poczatek tygodnia :loveu: jakimi my jesteśmy debilami, prawda? :evil_lol:

aj aj aj - sprzątanie :mdleje: ja najpierw powinnam wygarnąć ścieżkę do wyjścia, bo na te chwilę jest niemożliwością wydostać się z pokoju :evil_lol:

Posted

[quote name='Justa']ale ćwiczenia z bożenką to coś idealnego na poczatek tygodnia :loveu: jakimi my jesteśmy debilami, prawda? :evil_lol:
[/quote]

Ćwiczenia są idealne na podniesienie adrenaliny we krwii, starcza mi jej do czwartku :diabloti:

Wiesz, ja myśle, że problem jest w tym, że to właśnie nie my jesteśmy debilami :roll: jakby trafił 'swój na swego' może łatwiej było by się dogadać :razz:

Posted

[B]Aniu[/B], tak czy siak należy grzecznie przytakiwać :loveu:
a co do adrenaliny.. hmm masz racje - adrenalina mi tak skacze, żem gotowa siekiery czasem użyć :diabloti:
ja pitole - powłoka wspólna z histo to kosmiczny temat :mdleje:

[B]Martyna[/B], cześć czołgiści :loveu:

[B]Waszko[/B], u fryca byłyśmy - w październiku :evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Doginka']Jakie tu ciekawe tematy:razz:

[B]Le Coyotte[/B], ale masz super avatar:crazyeye::evil_lol:[/quote]

a ja tego avka nie widzę:shake::placz::shake: