BBeta Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='ariss']nie przechwalaj się:eviltong::diabloti:;)[/QUOTE] Za chwile ide z psami na spacer, trzeba wykorzystać to słoneczne, WIOSENNE popołudnie :diabloti: :cool3: Quote
ariss Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='BBeta']Za chwile ide z psami na spacer, trzeba wykorzystać to słoneczne, WIOSENNE popołudnie :diabloti: :cool3:[/quote] ja też ide w ten szary,smutny,senny dzień:mad::evil_lol: Quote
Agnes Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Justa']Jako, że nic nowego nie ma, to szuflandia.. [/quote] masz wiecej TAKICH szuflandi?:loveu: fakt...pogoda w stolicy paskudna:roll:nawet nie ma kiedy aparatu z szafy wyjac:roll: Quote
LeCoyotte Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 takie szuflandie to ja mogę codziennie oglądać:loveu:;) Ale dzisiaj była wspaniała pogoda, prawda Beatko?:evil_lol: Quote
weszka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Justa'][B]weszko[/B], sugerujesz, że galeństwo to coś psio-podobnego? :mdleje: :mad: a tak poważnie - nie chcę nic mówić, ale u Oli urodziło sie tyle pieknych czarnych, miniaturowych kluch.. :cool3::loveu: [/quote] Hihi nic nie sugeruję :diabloti: Ja po prostu lubię duże psy a małe też ale dla siebie tylko jako dodatek do dużego :cool1: Wiem wiem co się u Oli dzieje... myślisz że nie przychodziło mi to do głowy:roll::oops: Quote
Matusz Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [INDENT][COLOR=Navy][B]szuflandia jak zawsze piękna !! :loveu::loveu::loveu:[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/love.gif[/IMG][/B][/COLOR][/INDENT] Quote
BBeta Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='LeCoyotte']Ale dzisiaj była wspaniała pogoda, prawda Beatko?:evil_lol:[/QUOTE] Prawda :loveu: :diabloti: Quote
Doginka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Najprawdziwsza prawda:loveu::diabloti::loveu: Quote
.ania Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Coś pusto tu u Was w galerii ostatnio... :cool3: Quote
Justa Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='.ania']Coś pusto tu u Was w galerii ostatnio... :cool3:[/QUOTE] oj bo zimno. i mokro. i jaszczurka zapuszczona. a ja mam ciekawsze zajęcia na tę chwilę :razz: no iiii. w końcu sama dobrze wiesz - nauka :diabloti: nerwo-bogu ! :loveu: Quote
.ania Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Justa']oj bo zimno. i mokro. i jaszczurka zapuszczona. a ja mam ciekawsze zajęcia na tę chwilę :razz: no iiii. w końcu sama dobrze wiesz - nauka :diabloti: nerwo-bogu ! :loveu:[/quote] Histo-bogu powinnaś wiedzieć jak oszukać swoje komóreczki zmarźlaczki :evil_lol::eviltong: Weekend z chemią... już się nie mogę doczekać pon i ćwiczeń z Panią Bożenką, a jeszcze bardziej pytań na kolosie :loveu::diabloti::loveu: A biedny nerwo-bóg musi dziś posprzątać, zrobić sałatkę i ogarnąć kołtun mojego psa:roll::placz: Quote
Justa Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='.ania']Histo-bogu powinnaś wiedzieć jak oszukać swoje komóreczki zmarźlaczki :evil_lol::eviltong: Weekend z chemią... już się nie mogę doczekać pon i ćwiczeń z Panią Bożenką, a jeszcze bardziej pytań na kolosie :loveu::diabloti::loveu: A biedny nerwo-bóg musi dziś posprzątać, zrobić sałatkę i ogarnąć kołtun mojego psa:roll::placz:[/QUOTE] ahhh - jestem histo-bogiem :loveu: jak dobrze, że mi przypomniałaś :loveu: haha. ja wychodze z założenia, że i tak na I termin nie dam rady się nauczyć, więc może powtórzę mój wyczyn z pierwszego kolosa :loveu: II terminy są sympatyczniejsze :diabloti: ale ćwiczenia z bożenką to coś idealnego na poczatek tygodnia :loveu: jakimi my jesteśmy debilami, prawda? :evil_lol: aj aj aj - sprzątanie :mdleje: ja najpierw powinnam wygarnąć ścieżkę do wyjścia, bo na te chwilę jest niemożliwością wydostać się z pokoju :evil_lol: Quote
.ania Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Justa']ale ćwiczenia z bożenką to coś idealnego na poczatek tygodnia :loveu: jakimi my jesteśmy debilami, prawda? :evil_lol: [/quote] Ćwiczenia są idealne na podniesienie adrenaliny we krwii, starcza mi jej do czwartku :diabloti: Wiesz, ja myśle, że problem jest w tym, że to właśnie nie my jesteśmy debilami :roll: jakby trafił 'swój na swego' może łatwiej było by się dogadać :razz: Quote
malawaszka Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Justa']oj bo zimno. i mokro. i jaszczurka zapuszczona. [/quote] jak to zapuszczona??!! przecież dopiero chyba byliście u fryca czy już mi się całkiem w głowie pomieszało? :lol: Quote
Justa Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [B]Aniu[/B], tak czy siak należy grzecznie przytakiwać :loveu: a co do adrenaliny.. hmm masz racje - adrenalina mi tak skacze, żem gotowa siekiery czasem użyć :diabloti: ja pitole - powłoka wspólna z histo to kosmiczny temat :mdleje: [B]Martyna[/B], cześć czołgiści :loveu: [B]Waszko[/B], u fryca byłyśmy - w październiku :evil_lol::eviltong: Quote
Unbelievable Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Justa'] [B]Martyna[/B], cześć czołgiści :loveu: [/QUOTE] to teraz będziemy czołgiści? :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 oh jak ladnie sie rozwija wątek bez zdjęć :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Tinka:)']to teraz będziemy czołgiści? :evil_lol:[/QUOTE] 4 pancerni i sobaka:loveu: tylko tych trzech coś brakuje:eviltong: Quote
Doginka Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Jakie tu ciekawe tematy:razz: [B]Le Coyotte[/B], ale masz super avatar:crazyeye::evil_lol: Quote
ariss Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Doginka']Jakie tu ciekawe tematy:razz: [B]Le Coyotte[/B], ale masz super avatar:crazyeye::evil_lol:[/quote] a ja tego avka nie widzę:shake::placz::shake: Quote
Doginka Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='ariss']a ja tego avka nie widzę:shake::placz::shake:[/quote] Rogi migają na suni:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='LeCoyotte']4 pancerni i sobaka:loveu: tylko tych trzech coś brakuje:eviltong:[/QUOTE] zaraz się znajdzie ekipa... kto się pisze? :diabloti: Quote
ariss Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Doginka']Rogi migają na suni:evil_lol:[/quote] już widzę:loveu::evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts