Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Martyna[/B], to był poczatek spaceru, a szczekaniem ona rozładowuje emocje - takie mam wrażenie. A niech sobie szczeka ile wlezie, byle nie w domu :diabloti:
W prawo umie od roku, a lewo od 2 tygodni ;) Ćwiczenie czyni mistrza :cool3:

Nie pogryzł, kiedyś chciałam tam założyć konto i w rezultacie mi sie nie udało. teraz gładko poszło :p

[B]Beatko[/B], hello :loveu::multi:

[B]Kojot[/B], umie, ale wydaje z siebie taki skowyt, że aż sama się stresuję :eviltong: Odpuściłam jej. Trudno, nie umie chodzić na smyczy, bo 80% czasu chodzi bez niej :p

Tak miało być, żebym ja sie nie myliła - prawa reka - w prawo, lewa ręka w lewo - MOJE lewo :eviltong:

[B]eria[/B], rozdarty sznaucer to szczesliwy sznaucer :loveu: to takie emocjonale psy :diabloti:

[B]bognik[/B], ja widze, że zapałałaś miłością do sznaucerów - szczególnie mojego i Kojota. Może naprawdę sobie sprawisz - to cudowne psy :loveu: i urodzeni modele :razz:

Nie pamietam czy było..
A jak było, to bedzie ponownie :diabloti:
[IMG]http://img125.imageshack.us/img125/66/dsc0727aj5.jpg[/IMG]

- - -

Umieram nad histologią.
Autentycznie :placz:

Posted

[quote name='Justa']
W prawo umie od roku, a lewo od 2 tygodni ;) Ćwiczenie czyni mistrza :cool3:

[COLOR="#ff0000"]to teraz moja kolej na nauczenie Samby obrotu w drugą stronę:diabloti:[/COLOR]

Tak miało być, żebym ja sie nie myliła - prawa reka - w prawo, lewa ręka w lewo - MOJE lewo :eviltong:

[COLOR="Red"]ale mącisz psu w głowie:evil_lol:[/COLOR]

[B]bognik[/B], ja widze, że zapałałaś miłością do sznaucerów - szczególnie mojego i Kojota. Może naprawdę sobie sprawisz - to cudowne psy :loveu: i urodzeni modele :razz:

[COLOR="#ff0000"]no Bognik, zastanów się:cool3::cool3::cool3:[/COLOR]

Nie pamietam czy było..
A jak było, to bedzie ponownie :diabloti:
http://img125.imageshack.us/img125/66/dsc0727aj5.jpg[/IMG]

- - -

Umieram nad histologią.
Autentycznie :placz:[/QUOTE]

PS. nie było:loveu:

Posted

[quote name='Justa']
[B]bognik[/B], ja widze, że zapałałaś miłością do sznaucerów - szczególnie mojego i Kojota. Może naprawdę sobie sprawisz - to cudowne psy :loveu: i urodzeni modele :razz:[/quote]
Sznaucery mi się zawsze podobały, i to właśnie czarne, nie kopiowane :loveu: Sznaucer był z jedną z ras, którą brałam pod uwagę przed kupnem psa ;)

[B]Kojocie[/B] - jak mi sprawisz ''brodacza'' to się nie pogniewam :eviltong: A tak na serio to by mnie chyba z domu wyrzucili z drugim psem :mad:

Pozdrawiam!

Posted

[quote name='bognik']Sznaucery mi się zawsze podobały, i to właśnie czarne, nie kopiowane :loveu: Sznaucer był z jedną z ras, którą brałam pod uwagę przed kupnem psa ;)
[/quote]
zgadzam się:loveu: może nie z drugim, bo serce oddałam bezwzględnie Russellkom :diabloti: ale czarne niekopiowane, pycha :loveu: ze sznaucerzym włosem, a nie puchem :loveu:

Posted

[quote name='Justa']
Przy okazji dziś się dowiedziałam, że koleżanka z mojej grupy mnie kojarzy z dogo :eviltong: Jaki ten świat mały..
Przy okazji pozdrawiam :cool1:[/quote]

Dobrze trafiłam :cool3: Fajna ta Twoja jaszczurka i czarna :loveu:

Tu masz mojego stworka z avatara:evil_lol:
[IMG]http://img378.imageshack.us/img378/3056/img51452dgmkz0.jpg[/IMG]

Pozdr. Ania&Szema ('stworek') i reszta zwierzyńca ;)

Histologia też mnie chyba wykończy, ale mam nadzieje, że jutro nie polegniemy :diabloti:

Posted

Ooo witaj Aniu :loveu:

Też mam nadzieję, że nie polegniemy.. aczkolwiek na tą chwilę mam ochote polec na łóżku i iść w cholere spać :evil_lol: :eviltong:

Aaaaaaaaj stworzenie jest kosmiczne, jakże różne od jaszczurki. Mam nadzieje, że kiedyś uda mi się wymiziać :diabloti:

Posted

fajny zwierz:p

a przy okazji skorzystam i może mnie uświadomicie po co pudle się tak strzyże,bo nie mogę tego pojąć:oops:

jeszcze tą "banieczke" na klacie to bym sobie mogła wytłumaczyć,że ma na celu zarysowanie,czy poszerzenie klaty,ale te dwie za nią:crazyeye:?????

Posted

[quote name='.ania']Dobrze trafiłam :cool3: Fajna ta Twoja jaszczurka i czarna :loveu:

[url]http://img378.imageshack.us/img378/3056/img51452dgmkz0.jpg[/url]

Pozdr. Ania&Szema ('stworek') i reszta zwierzyńca ;)

Histologia też mnie chyba wykończy, ale mam nadzieje, że jutro nie polegniemy :diabloti:[/quote]

NO NO NO, swiat jest jedank malutki :cool3: - czesc Aniu, dawno Cie z Szelma nigdzie nie widzialam.

Powodzenia dziewczyny na egzaminie!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='LeCoyotte']do mnie przemawia tylko klasyczna fryzura pudla, żadna inna:shake:[/quote]

Toż to właśnie najbardziej klasyczna i pierwotna fryzura pudla, prosto z baroku się wywodzi :lol:

Jutro Wam wszystko opiszę co, skąd, i dlaczego, tylko najpierw histo...:diabloti:

Justyna, jeszcze chwila i zapudlę Ci galerię na sznaucerach :evil_lol: koniecznie musimy się kiedyś spotkać na spacer i [SIZE=1][COLOR=pink]z Twoim aparatem. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=#ffc0cb][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black]Cześć Olu! Faktycznie sto lat się nie widziałyśmy, pozdrowienia dla Bangitki![/COLOR]

Posted

[quote name='.ania']Toż to właśnie najbardziej klasyczna i pierwotna fryzura pudla, prosto z baroku się wywodzi :lol:[/QUOTE]

może teraz to się tak nazywa, ale kiedys klasyczna to była taka bez żadnych wygolonych partii.

taka [url]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e2/Standard_poodle_apricot.jpg/250px-Standard_poodle_apricot.jpg[/url]

Posted

[quote name='eria']jak tu pudlowy temat się zrobił, to mnie się podoba bardzo taka fryzura:
[URL]http://www.moonguys.com/pudel2.JPG[/URL]
:lol:[/quote]

to to ja rozumiem,włos wyprofiliowany,podkreślający to co trzeba;)idealny na wystawę!!!!

Posted

[quote name='eria']jak tu pudlowy temat się zrobił, to mnie się podoba bardzo taka fryzura:
[URL]http://www.moonguys.com/pudel2.JPG[/URL]
:lol:[/QUOTE]

taka też jest ok;) Ale inne:roll: wiem, że tradycja itp ale czy te wygolone pudle pracują aporując z wody? Jak nei to po co taka fryz..

Posted

[quote name='LeCoyotte']taka też jest ok;) Ale inne:roll: wiem, że tradycja itp ale czy te wygolone pudle pracują aporując z wody? Jak nei to po co taka fryz..[/quote]

też już nie moge się doczekać uświadomienia:diabloti:

Posted

Ileż tu fantastycznych filmików :multi: Od razu widać jaka Gala nakręcona na 'pracę'. Ile bym dała, żeby mój czocher sie zainteresował piką albo chociaż patykiem na spacerze... Zawsze ważniejsze sprawy zapachowe znajdzie :roll:

Kręcioły w lewo i prawo fantastyczne :multi: Fiśka ma inny sposób ale nie pojmuje która to lewa która prawa :lol: na 'obrót' przewraca się jedynie w swoje prawo. Zakodowane ma, że jak powiem 'zdechł pies' to kładzie się na swój lewy bok i dźwigiem jej nie podniesiesz nie mówiąc o mąceniu w głowie w którą stronę ma się obrócić :lol: Ale to jedynie moja wina w nauce :)

[quote name='.ania']
[url]http://img378.imageshack.us/img378/3056/img51452dgmkz0.jpg[/url][/QUOTE]
jaki wymyślny fryz :question:

Posted

[B]Aniu[/B], już PO histo, jeszcze nie ma co oblewac, więc czekamy na opisy co i jak i dlaczego :diabloti:
A ja pozwoliłam sobie zajerzeć na temat o pielęgnacji pudlej sierści i powiem tyle - myślałam, że przy sznaucerze jest dużo roboty :-o Ale sznaucer jak widzę to szalenie praktyczny pies :evil_lol::lol:

[B]Pasavera[/B], jaszczurka nie uznaje zabaw z innymi psami na przykład.. dla niej istnieje tylko piłka i ja :mdleje: więc ile psów tyle chakaterów..
Wczoraj chciałam ją trochę pomęczyć na kawałki kolacji, ale podniosła buntowniczy alarm i myślałam, że wyjdzie z siebie, więc dałam sobie pokój.. :eviltong:

Wędrownik miskowy :eviltong:
[url=http://s498.photobucket.com/albums/rr349/non_umbra/?action=view&current=Wideo017.flv]Wideo017.flv - Video - Photobucket - Video and Image Hosting[/url]

Posted

Grami też tak je, co ciekawe ma metalowe miski na gumowym stojaczku :cool1: łatwo sobie wyobrazić jaki to przyjemny dźwięk jak te miseczki obijają się o siebie i o ściany raz dziennie :loveu::loveu:

ta wasza miseczka ma świetny kolor :loveu:

Posted

[quote name='Tinka:)']Grami też tak je, co ciekawe ma metalowe miski na gumowym stojaczku :cool1: łatwo sobie wyobrazić jaki to przyjemny dźwięk jak te miseczki obijają się o siebie i o ściany raz dziennie :loveu::loveu:[/quote]

Azowe miski sa w takim miejscu, ze nie maja szans za bardzo wedrowac:eviltong:

Posted

szalony wędrownik:evil_lol: Samba też tak je:evil_lol:

[quote name='Justa']
A ja pozwoliłam sobie zajerzeć na temat o pielęgnacji pudlej sierści i powiem tyle - myślałam, że przy sznaucerze jest dużo roboty :-o Ale sznaucer jak widzę to szalenie praktyczny pies :evil_lol::lol:
[/quote]
chyba żartujesz:diabloti: pudla wcale nie trzeba tak strzyc jak na wystawę i wtedy też niewiele do roboty jak u sznaucerka. A przygotować minika na wystawę to na prawdę ciężka sprawa;)