bognik Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Justa']No nic, wracam do nauki, czuję przypływ weny.[/quote] Kochana - masz jeszcze siły o tej porze się uczyć? Pozdrawiam! Quote
Justa Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 A co ja takiego dziś robiłam, żeby nie mieć sił - o przepraszam jedyny wysiłek jaki poczyniłam to 2h rozbijania sie po lesie rowerem. Więc czas najwyższy zmęczyć się umysłowo.. A Wy mnie wspierajcie zamiast gasić mój zapał :diabloti: Iście ciekawe rzeczy dzisiaj poruszę - kom. Cajala i ciałka gęste w miocytach gładkich :loveu: Quote
LeCoyotte Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Justa'][B]Betty[/B], nie to nie dół, ot spadek formy. [B]Kojot[/B], bez przesady - aż taki on niekonwencjonalny nie jest. może troszeczkę ;)[/QUOTE] nie, nie jest, ale choć trochę, co jest choć trochę fajne;) Też dzisiaj rozbijałem się 2,5h po lesie rowerem.. Quote
bognik Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Justa'] A Wy mnie wspierajcie zamiast gasić mój zapał :diabloti: [/quote] Tak tylko spytałam :eviltong: Dobrze, dobrze :diabloti: Miłej nauki, dobranoc! Quote
puzzle Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Odsypiasz nocne igraszki z ksiazkami?:evil_lol: Quote
Justa Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Taaaaak.. dopiero wstałam. I to tylko dlatego, że moja rodzina nie umie uszanować studenta i prowadzi ożywioną dyskusję do tego stopnia, że słychać ich w drugim bloku :angryy: [IMG]http://img376.imageshack.us/img376/1368/dsc0755pj9.jpg[/IMG] [IMG]http://img376.imageshack.us/img376/718/dsc0076sn7.jpg[/IMG] Quote
Agnes Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Justa']Taaaaak.. dopiero wstałam. I to tylko dlatego, że moja rodzina nie umie uszanować studenta i prowadzi ożywioną dyskusję do tego stopnia, że słychać ich w drugim bloku :angryy:[/quote] no jak oni mogli o [SIZE=4][COLOR=Red]12[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Red].00 [/COLOR][/SIZE]budzic Juste?:angryy::evil_lol::eviltong: Quote
Justa Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Dla człowieka, który kładzie się o północy jest to być może środek dnia, ale ja zasypiam codziennie koło 2-3 :roll: Przemijanie. [IMG]http://img76.imageshack.us/img76/1520/dsc2078bb2.jpg[/IMG] Quote
puzzle Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [URL="http://img376.imageshack.us/img376/718/dsc0076sn7.jpg"]1[/URL] [URL="http://img76.imageshack.us/img76/1520/dsc2078bb2.jpg"]2[/URL] cudenka:loveu: Quote
anetta Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Justa, gratuluje zdania pierwszego egzaminu :))))))))) :klacz: Rewelacja [url]http://img385.imageshack.us/img385/6181/dsc0893mb6.jpg[/url] :crazyeye::loveu::loveu::loveu: Quote
betty_labrador Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 czesc Justynko! :loveu: sliczniaste foty i to przemijanie niezle :razz: Quote
eria Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 ja to się tylko cieszę że nie studiuję :lol: jak tak słucham o życiu studenta od kumpeli (analityka medyczna) i poczytam se na dogo , to życie staje się piękniejsze :evil_lol: Quote
Infortune. Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [url]http://img376.imageshack.us/img376/718/dsc0076sn7.jpg[/url] prześliczne ma oczka :loveu: można wiedzieć co studiujesz? :cool3: Quote
Justa Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [B]anettko[/B], dziękuję, choć to żaden wyczyn ;) wolałabym zdać histo.. :roll: [B]beatko[/B], spasiba :p [B]eria[/B], hmmm a mogę zapytać co robisz? pracujesz? życie studenta w gruncie rzeczy jest fajne ;) [B]infortune[/B], weterynarię. Quote
Infortune. Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 strasznie zazdroszczę :) mogę zadać jeszcze jedno pytanie? :cool3: Orientujesz się, czy żeby się dostać na weterynarię trzeba zdawać na maturze fizykę? Bo słyszałam już tyle wersji, że się gubię... Quote
eria Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 pracuję,pracuję, i jedyne na co narzekam to poranne wstawanie :p:evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Infortune.']strasznie zazdroszczę :) mogę zadać jeszcze jedno pytanie? :cool3: Orientujesz się, czy żeby się dostać na weterynarię trzeba zdawać na maturze fizykę? Bo słyszałam już tyle wersji, że się gubię...[/QUOTE] a nie lepiej zasięgnąć wiedzy u źródła? Justa Ci strzeli kolejną wersję i będziesz miała do wyboru do koloru:evil_lol: Quote
Infortune. Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='LeCoyotte']a nie lepiej zasięgnąć wiedzy u źródła? Justa Ci strzeli kolejną wersję i będziesz miała do wyboru do koloru:evil_lol:[/quote] to wybiorę tę, która będzie mi najbardziej pasowała :diabloti: Quote
Justa Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='Infortune.']strasznie zazdroszczę :) mogę zadać jeszcze jedno pytanie? :cool3: Orientujesz się, czy żeby się dostać na weterynarię trzeba zdawać na maturze fizykę? Bo słyszałam już tyle wersji, że się gubię...[/QUOTE] Nie ma co zazdrościć, ino dążyć do celu ;) Nie, na maturze rozszerzona biologia i chemia. Quote
malawaszka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 uczcie się kochane na tej weterynarii bo potrzeba nam dobrych weterynarzy - bardzo potrzeba... Quote
Infortune. Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Justa']Nie ma co zazdrościć, ino dążyć do celu ;) Nie, na maturze rozszerzona biologia i chemia.[/quote] Toż to właśnie to robię siedząc z książką od biologii i ucząc się :) Chciałam zadać jeszcze kilka pytań, ale już znalazłam odpowiedzi na wcześniejszych stronach i nie będę Cię męczyć :diabloti: Dziękuję za odpowiedź. Quote
Justa Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='malawaszka']uczcie się kochane na tej weterynarii bo potrzeba nam dobrych weterynarzy - bardzo potrzeba...[/QUOTE] żeby to wystarczyło.. niestety żeby byc dobrym wetem nie trzeba wcale skończyć studiów ze świetnym wynikiem. Quote
Justa Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='Infortune.']Toż to właśnie to robię siedząc z książką od biologii i ucząc się :) Chciałam zadać jeszcze kilka pytań, ale już znalazłam odpowiedzi na wcześniejszych stronach i nie będę Cię męczyć :diabloti: Dziękuję za odpowiedź.[/QUOTE] Pytaj jeśli masz jakieś wątpliwości.. I bardzo dobrze się zastanów zanim pójdziesz na te studia. Quote
Infortune. Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Justa'] I bardzo dobrze się zastanów zanim pójdziesz na te studia.[/quote] Tzn.? Masz na myśli coś konkretnego czy to, że te studia są naprawde ciężkie itp.? W zasadzie chciałam tego od zawsze, pomagałam w lecznicy, czuję, że to jest to co chciałabym robić, ale nie wiem czy moje plany wypalą i czy się w ogóle dostanę, ale mam nadzieję, że tak i że nie będę musiała zrezygnować. Oczywiście zdaje sobie sprawę, że łatwo nie będzie, ale cóż, chcieć to móc [podobno...]. Quote
LeCoyotte Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Infortune.']Tzn.? Masz na myśli coś konkretnego czy to, że te studia są naprawde ciężkie itp.? [/QUOTE] Przyszli studenci zazwyczaj przeżywają szok na pierwszym roku:cool3: prawie na każdych studiach Quote
Recommended Posts