Justa Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='eria']zabawka fajnie wygląda, aczkolwiek na moją wielką mordę napewno byłaby za mała ;) ostatnio byłam w zoologu gdzie były zabawki z pestages,a one prawie wszystkie takie małe:roll: że nawet za małe dla Foxi[/QUOTE] Ona nie tylko fajnie wygląda, ale wydaje się być mocna - chociaz tego do końca nigdy nie ocenię, bo Galińska raczej nie niszczy zabawek.. Nie no, sa i większe - może nie gigantyczne, ale większe, dla boksera by sie nadawały, więc sądzę, że dla Foxi również. Quote
weszka Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 A ja nie widzę zdjecia z zabaweczką buuu Quote
Matusz Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [COLOR=Navy][B]hej mła tele :loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR] Quote
LeCoyotte Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='Justa']Czyli, że się podoba? :p [/QUOTE] nie ma innej opcji:loveu: Quote
bognik Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [B]Justa[/B] - Ty ''miszczu'' [sic!]! Fotka obłędna :loveu: Pozdrawiam! Quote
Doginka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Justa, jak zrobić takie piękne cz-b foty?:crazyeye::loveu::loveu: Quote
ariss Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [quote name='Doginka']Justa, jak zrobić takie piękne cz-b foty?:crazyeye::loveu::loveu:[/quote] musisz wziąść aprat do ręki i nacisnąć taki przycisk srebrny na górze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
LeCoyotte Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 hahah nic prostszego:loveu: jeszcze trzeba mieć czarnego psa. Quote
weszka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Nie ma to jak dobra rada zaprzyjaźnionych foto-sznaucero-maniaków ;) Quote
Justa Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 zdałam :cool1: 0 błędów :cool1: Wpadłam ogłosić, że w sobotę 29 listopada 2008r. o godzinie 11:00 mam egzamin praktyczny :cool1: Ostatnio odkrywam magię autosugestii i codziennie powtarzam sobie jak bardzo KOCHAM HISTO. Od dzisiaj zaczynam powtarzać sobie ZDAM PRAKTYCZNY. :loveu: Quote
ariss Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 No to gratulacje i trzymamy dalej mocno kciukasy:multi: Quote
Justa Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 [nie] dziękuję kochane :loveu: Agnes, tak te testy sa dokłądnie takie same jak na płycie, tylko radze robić bazę pytań, a nie tylko egzaminy teoretyczne ;) Wszyscy skończyli po 15 minutach:eviltong: Quote
Matusz Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [COLOR=Navy][B]Gratulacje mła tele :multi::loveu::multi: Ale to u Was dziwnie, najpierw test, a potem się czeka jeszcze na praktyczny, u mnie było od razu po teście w ten sam dzień placyk i miasto :) [/B][/COLOR] Quote
Agnes Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [quote name='Justa']zdałam :cool1: 0 błędów :cool1:[/quote] gratuluje:multi: Justa - powiedz jak wyglada taki egzamin? To sa te same testy co na testach na plycie CD? [quote name='Justa'] Wpadłam ogłosić, że w sobotę 29 listopada 2008r. o godzinie 11:00 mam egzamin praktyczny :cool1:[/quote] bede trzymac kciuki:cool3:;) [quote name='Justa'] Ostatnio odkrywam magię autosugestii i codziennie powtarzam sobie jak bardzo KOCHAM HISTO. Od dzisiaj zaczynam powtarzać sobie ZDAM PRAKTYCZNY. :loveu:[/quote] i tak trzymaj!;) Quote
Agnes Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [quote name='Justa'] Agnes, tak te testy sa dokłądnie takie same jak na płycie, tylko radze robić bazę pytań, a nie tylko egzaminy teoretyczne ;) Wszyscy skończyli po 15 minutach:eviltong:[/quote] cos mi sie dogo kicka bo u mnie twoja odpowiedz jest przed moim pytaniem:eviltong: w kazdym razie - ja caly czas robilam wszystkie testy, dopiero pozniej sie zajelam 'egzaminami' - skoro to te same pytania to luzik:evil_lol: Quote
Justa Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]Gratulacje mła tele :multi::loveu::multi: Ale to u Was dziwnie, najpierw test, a potem się czeka jeszcze na praktyczny, u mnie było od razu po teście w ten sam dzień placyk i miasto :) [/B][/COLOR][/QUOTE] Widocznie zdawałeś w tych lepszych czasach, gdy nie czekało się na teorię 2 tygodnie, a na praktykę 3.. Pozatym to Warszawa.. Ale cóż, nie łam się, przełam się :diabloti: [B]Agnes[/B], dobrze będzie, tylko przerób, bo znam takich kilku co sprawę olało i kolejne 2 tygodnie czekania na poprawkę :evil_lol: Quote
Agnes Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [quote name='Justa'][B]Agnes[/B], dobrze będzie, tylko przerób, bo znam takich kilku co sprawę olało i kolejne 2 tygodnie czekania na poprawkę :evil_lol:[/quote] nie ma takiej opcji - tu nie moge miec poslizgu bo czas leci:eviltong: po kursie mialam 0 bledow wiec licze na to, ze powtorze ten wyczyn:evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Gratulacje:multi: [quote name='Justa']Widocznie zdawałeś w tych lepszych czasach, gdy nie czekało się na teorię 2 tygodnie, a na praktykę 3.. [/QUOTE] Jak ja zdawałem to można było wybrać, czy teria i praktyka w jednym dniu, czy najpierw teoria a potem czekanie na praktykę.. tez kilka tygodni się czekało Quote
betty_labrador Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 tez trzymam mocno kciuki tego dnia :thumbs: Quote
Doginka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Łtwa część zadnia już za Tobą:multi::multi::multi: - gratulacje:multi: To teraz trudniejsza część:razz: - pamiętaj, nie machaj rękami:evil_lol: - ja za to oblałam pierwszy praktyczny:angryy: Trzymam kciuki;) Quote
puzzle Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='Doginka']Łtwa część zadnia już za Tobą:multi::multi::multi: - gratulacje:multi: To teraz trudniejsza część:razz: - pamiętaj, nie machaj rękami:evil_lol: - ja za to oblałam pierwszy praktyczny:angryy: Trzymam kciuki;)[/QUOTE] bo lapy sie na kierownicy 3ma:evil_lol: Justa gratulejszyn:loveu: Quote
bognik Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Gratki! :multi: :multi: :multi: Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts