Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']zabawka fajnie wygląda, aczkolwiek na moją wielką mordę napewno byłaby za mała ;) ostatnio byłam w zoologu gdzie były zabawki z pestages,a one prawie wszystkie takie małe:roll: że nawet za małe dla Foxi[/QUOTE]

Ona nie tylko fajnie wygląda, ale wydaje się być mocna - chociaz tego do końca nigdy nie ocenię, bo Galińska raczej nie niszczy zabawek..
Nie no, sa i większe - może nie gigantyczne, ale większe, dla boksera by sie nadawały, więc sądzę, że dla Foxi również.

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Doginka']Justa, jak zrobić takie piękne cz-b foty?:crazyeye::loveu::loveu:[/quote]

musisz wziąść aprat do ręki i nacisnąć taki przycisk srebrny na górze
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

zdałam :cool1: 0 błędów :cool1:

Wpadłam ogłosić, że w sobotę 29 listopada 2008r. o godzinie 11:00 mam egzamin praktyczny :cool1:

Ostatnio odkrywam magię autosugestii i codziennie powtarzam sobie jak bardzo KOCHAM HISTO.
Od dzisiaj zaczynam powtarzać sobie ZDAM PRAKTYCZNY.

:loveu:

Posted

[nie] dziękuję kochane :loveu:

Agnes, tak te testy sa dokłądnie takie same jak na płycie, tylko radze robić bazę pytań, a nie tylko egzaminy teoretyczne ;)
Wszyscy skończyli po 15 minutach:eviltong:

Posted

[COLOR=Navy][B]Gratulacje mła tele :multi::loveu::multi:

Ale to u Was dziwnie, najpierw test, a potem się czeka jeszcze na praktyczny, u mnie było od razu po teście w ten sam dzień placyk i miasto :)

[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Justa']zdałam :cool1: 0 błędów :cool1:[/quote]

gratuluje:multi: Justa - powiedz jak wyglada taki egzamin? To sa te same testy co na testach na plycie CD?

[quote name='Justa'] Wpadłam ogłosić, że w sobotę 29 listopada 2008r. o godzinie 11:00 mam egzamin praktyczny :cool1:[/quote]

bede trzymac kciuki:cool3:;)

[quote name='Justa'] Ostatnio odkrywam magię autosugestii i codziennie powtarzam sobie jak bardzo KOCHAM HISTO.
Od dzisiaj zaczynam powtarzać sobie ZDAM PRAKTYCZNY.

:loveu:[/quote]

i tak trzymaj!;)

Posted

[quote name='Justa']
Agnes, tak te testy sa dokłądnie takie same jak na płycie, tylko radze robić bazę pytań, a nie tylko egzaminy teoretyczne ;)
Wszyscy skończyli po 15 minutach:eviltong:[/quote]

cos mi sie dogo kicka bo u mnie twoja odpowiedz jest przed moim pytaniem:eviltong:

w kazdym razie - ja caly czas robilam wszystkie testy, dopiero pozniej sie zajelam 'egzaminami' - skoro to te same pytania to luzik:evil_lol:

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]Gratulacje mła tele :multi::loveu::multi:

Ale to u Was dziwnie, najpierw test, a potem się czeka jeszcze na praktyczny, u mnie było od razu po teście w ten sam dzień placyk i miasto :)

[/B][/COLOR][/QUOTE]

Widocznie zdawałeś w tych lepszych czasach, gdy nie czekało się na teorię 2 tygodnie, a na praktykę 3..
Pozatym to Warszawa..
Ale cóż, nie łam się, przełam się :diabloti:

[B]Agnes[/B], dobrze będzie, tylko przerób, bo znam takich kilku co sprawę olało i kolejne 2 tygodnie czekania na poprawkę :evil_lol:

Posted

[quote name='Justa'][B]Agnes[/B], dobrze będzie, tylko przerób, bo znam takich kilku co sprawę olało i kolejne 2 tygodnie czekania na poprawkę :evil_lol:[/quote]

nie ma takiej opcji - tu nie moge miec poslizgu bo czas leci:eviltong:
po kursie mialam 0 bledow wiec licze na to, ze powtorze ten wyczyn:evil_lol:

Posted

Gratulacje:multi:

[quote name='Justa']Widocznie zdawałeś w tych lepszych czasach, gdy nie czekało się na teorię 2 tygodnie, a na praktykę 3..
[/QUOTE]

Jak ja zdawałem to można było wybrać, czy teria i praktyka w jednym dniu, czy najpierw teoria a potem czekanie na praktykę.. tez kilka tygodni się czekało

Posted

Łtwa część zadnia już za Tobą:multi::multi::multi: - gratulacje:multi:
To teraz trudniejsza część:razz: - pamiętaj, nie machaj rękami:evil_lol: - ja za to oblałam pierwszy praktyczny:angryy:

Trzymam kciuki;)

Posted

[quote name='Doginka']Łtwa część zadnia już za Tobą:multi::multi::multi: - gratulacje:multi:
To teraz trudniejsza część:razz: - pamiętaj, nie machaj rękami:evil_lol: - ja za to oblałam pierwszy praktyczny:angryy:

Trzymam kciuki;)[/QUOTE]

bo lapy sie na kierownicy 3ma:evil_lol:

Justa gratulejszyn:loveu: