Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doginka']Justa, możesz mnie pociąć w paseczki, posiekać na kawałki i wszystko co boli, ale i tak Ci powiem:diabloti:
_ Wysłałam zdjęcie Rapera, które zrobiłaś na wystawie -to z językiem - i zostało zakwalifikowane - będzie kubeczek z Raperem:multi::multi::multi:;):diabloti:
Będzie go można kupić na wystawach i w sklepiku internetowym, ale jeszcze nie wiem dokładnie w jakim - dowiem się jak już bedzie kubeczek:loveu:[/quote]

super,a gdzie się takie foki wysyła?

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję wszystkim za życzenia ! :multi:
Ja tylko przelotem się pojawiam, z przenośnego (niestety) nie mojego Internetu :shake: Wracam we wtorek.

Posted

[quote name='Olusia']
Doginka, możesz wstawić to zdjęcie z Raperem, które będzie na kubkach?[/quote]
Nie wiem, to zależy od Justy:roll:

[SIZE=7][SIZE=6][COLOR=red][B]JUSTA PRZEPRASZAM[/B][/COLOR][/SIZE][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_4.gif[/IMG][/SIZE]

Posted

Wysłałaś zdjęcie autorstwa Justy, bez jej zgody na jakiś konkurs(?), więc tu tym bardziej możesz je wkleić :diabloti: :cool3:

Zale[B]ż[/B]y

Posted

[quote name='Olusia']Doginka, możesz wstawić to zdjęcie z Raperem, które będzie na kubkach?[/QUOTE]

[quote name='Doginka']Nie wiem, to zależy od Justy:roll:[/QUOTE]

wystarczy wkleić link;)

klik -> [url]http://img237.imageshack.us/img237/8159/dsc0005pp7.jpg[/url]

Posted

[quote name='LeCoyotte']wystarczy wkleić link;)

klik -> [URL]http://img237.imageshack.us/img237/8159/dsc0005pp7.jpg[/URL][/quote]
Tego zdjęcia nie będzie - będzie inne;)

Posted

Witamy :multi: Twoja jaszczurka jest śliczniutka :D:D Ciesze się ze wreszcie galerie założyłaś :lol:

A włąsnie ty focisz Nikonem d 80 prawda ?? POlecasz to aparacicho ? Będe przekonywała mame na aparacik... jestem zielona pod tym względem, moze mi pomozesz ? mysle nad Canonem d400 i wlasnie nad d80. Co o nich sądzisz ?

Posted

[quote name='drzalka']Witamy :multi: Twoja jaszczurka jest śliczniutka :D:D Ciesze się ze wreszcie galerie założyłaś :lol:

A włąsnie ty focisz Nikonem d 80 prawda ?? POlecasz to aparacicho ? Będe przekonywała mame na aparacik... jestem zielona pod tym względem, moze mi pomozesz ? mysle nad Canonem d400 i wlasnie nad d80. Co o nich sądzisz ?[/QUOTE]

witam w galerii ! :multi:

tak, mam D80. jeżeli chodzi o puszkę - dla mnie jest wystarczająca ;)
ale puszka to mało - ważniejsze jest szkło, dlatego najpierw powinnaś zastanowić się jaki obiektyw kupić, a potem do obiektywu doczepić body ;)

jeśli chodzi o canon d400 i nikon d80 - co kto lubi, ja mam sentyment do nikona, ale jest wielu zwolenników tych drugich. jeżeli są z tej samej półki to naprawdę kwestia gustu - nieco inna temperatura barwowa chociażby.

Pozdrawiam !

Posted

[quote name='Doginka']Justyś, a jakie szkło polecasz do D80?:razz:[/QUOTE]

a to zależy do czego :razz: ?
ja jestem generalnie zakochana w stałoogniskowych :D

dzięki dziewczyny za odwiedziny :loveu:

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Fotka - CUDENKO :loveu: :loveu: :loveu:.

Justa to kiedy bedziesz nas szkolila :razz:.[/QUOTE]

Jak skończy się zima :cool3:
Szkoliła ? Ja kursu żadnego nie skończyłam na instruktora :lol: