Jump to content
Dogomania

***Karat***on nie ma już czasu czekać, 4 lata wystarczą !!! Ma dom!

Recommended Posts

Posted

Karat jest najbardziej zrównowazonym psem w Łodzkim schronisku. Mam wrażenie, że jest najbardziej rozumny i silny, a jednoczesnie delikatny.
Spacerowanie z nim to sama przyjemność. Karat jest przytulaśny i piękny, ma dużo z labradora, jest opiekuńczy i spokojny. 0 agresji i ocean spokoju w oczach.
Karat jest najwspanialszym psem po Tajdze jakiego miałam przyjemność poznać.

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj znowu przeżyłam chwile niepokoju. Nie wiadomo jak ale Karat wysunął głowę z obroży i podobno wędrował sobie po całym schronisku ze spokojem. Gdy rano przyszłam i zobaczyłam, że jego obroża leży na ziemi, a jego nie ma znowu serce skoczyło mi do gardła.

Znalazłam go na kwarantanie. Panowie sanirariusze wiedząc, że padłabym trupem gdyby mu sie cos stało włożyli go do pustego boksu.

Dostał Karat ode mnie remrymendę dzisiaj.

Posted

Karat, zlituj sie nad Hanią!!!!!!!!!!!!!!!!

Domku, widzisz jak bardzo Karacik chce pospacerować??? Taki spacer ze swoim panem jest jego marzeniem. Możesz je spełnić!

Posted

Dzisiaj rano pojechałysmy do schroniska po psiaki, ktore wyjeżdżaly do Niemiec. Patrzymy a tu Karat dumnie kroczy na luziku po całym schronie i poleguje patrząc miłośnie w oczy dużej czarnej suni. Nie dziwię się bo bardzo milusińska jest i podobna do niego.
Zastanawiam sie tylko jak on to robi, że uwalnia sie z obroży. Ale niepokoję się, żeby z tego łażenia po schronisku nic nieszczęsnego się przypadkiem nie wydarzyło.

Posted

Karat znowu dzisiaj łaził po całym schronisku. W pewnym momencie zniknął itrochę się wystraszyłam, ale okazało się, że zadekował się w budzie gdzieś na zapleczu. Niestety potem znowu został przypięty do swojej budy, co bardzo mu sie nie podobało i jęczał w niebogłosy.

Posted

Z Karata robi się coraz większy wycieczkowicz. Znalazł chłopak sposób na namiastkę wolności i korzysta z tego.

Domku, on na ciebie cały czas czeka, zawsze jest gotowy, żeby udać sie z tobą w podróż po nowe życie!

Posted

Ogłoszenie drobne:
"Rozumny, silny a zarazem delikatny, zrównoważony, przytulaśny, piękny, opiekuńczy, spokojny, namiętnie wysmykujący się z obroży wycieczkowicz
szuka domu." Karat, kocham cię!