katya Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Karat [quote name='"ciapuś"'] Czasami kiedy wchodzę do schroniska i oglądam psy które kilka lat czkają na dom zastanawiam sie czym ludzie kierują sie wybierając sobie psa.:roll: Karat to pies o którym można mówić tylko same dobre rzeczy.Jest grzeczny, miły, kocha ludzi.Kiedy się do niego podchodzi łasi się i liże po rękach.Mimo tego że człowiek skazał go na to straszne miejsce jakim jest schronisko on ciągle go kocha i pragnie z nim być. Czy pomimo podeszłego wieku znajdzie jeszcze szczęście ? Czy znajdzie się ktoś kto doceni jego łagodność i delikatność ,jego przywiązanie do człowieka mimo wszystkiego co go spotkało ? Mam nadzieje ze tak że znajdzie się ktoś kto doceni to CUDO !! :loveu: Kontakt w sprawie adopcji [email protected] tel 792-061-133 Agnieszka Quote
Niewiasta_21 Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Biedny Karacik,tak by pewnie chciał znowu pokochac...:-( Quote
katya Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 Podpinam się i będę trzymała kciuki za karata; żeby znalazła się taka pani jak od Zębusia... Quote
Czarodziejka Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 No cóż, urodą championa to on nie grzeszy....Jak moja Focz. Wyglądają jak rodzeństwo i to z jedego schronu.... Byłby idealny dla sarszych ludzi ;) Mądre ma oczyska. Quote
hanka456 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 To bardzo mądry i spokojny pies. Woła, przywołuje ludzi. Byl raz adoptowany i wrócił, bo bał się wejść do windy i pani go po nocy zwróciła. Quote
Czarodziejka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 SZkoda, że nie mogę tej pani zaproponować maści na głupotę... Quote
Kar0la Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Czarodziejka napisał(a):No cóż, urodą championa to on nie grzeszy....Jak moja Focz. Wyglądają jak rodzeństwo i to z jedego schronu.... Byłby idealny dla sarszych ludzi ;) Mądre ma oczyska. Ale za to ile daje radości. :cool3: Quote
Czarodziejka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Przekopałam forum, żeby znaleźć ten wątek, bo się sam usunął. Quote
ciapuś Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Dzięki Czarodziejko :Rose: Ale widzę że pierwszego postu Katy nie udało się usunąć Quote
katya Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Zedytowałam mój pierwszy post, żeby wyglądał jak pierwszy post wątku, nie wiem dlaczego nie mogę go usunąć. Quote
hanka456 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Wczoraj Karat był spokojniejszy niż zwykle. Nie skarżył się tak bardzo. Quote
Czarodziejka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 To jest niestety pozostałość po błędzie krytycznym, który miał miejsce kilka dni temu. Nic nie można zrobić, wątek znika po usunięciu postu Katyi. Też się ciotka wpierniczyłaś na czoło pochodu :D Quote
szajbus Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Karat czeka na domek. Dotarłam do ciebie piesku, bo jak do tej pory nie maiłam takiego szczęścia. Quote
hanka456 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Karat czeka, na tyłach kociarni w łódzkim schronisku, gdzie prawie nikt nie dociera, więc jedynie w taki sposób możemy go pokazać i prosic o dom dla niego. Quote
Czarodziejka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Na tyłach kociarni, to jak na końcu świata...:-? Quote
hanka456 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Karat biegnij po domek. Jesteś takim kochanym psem. Quote
Recommended Posts