kuba123 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 ja oczywiście też będę:lol: właśnie to oświadczyłam TZ,żeby wiedział ''na czym stoi'':loveu: Quote
__Lara Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='kuba123']ja oczywiście też będę:lol: właśnie to oświadczyłam TZ,żeby wiedział ''na czym stoi'':loveu:[/quote] :evil_lol: mój już dawno wie na czym stoi :evil_lol: Oleńko :loveu: czyli tym razem się zobaczymy :loveu: a nawet dłuuuugo ze sobą pobędziemy, bo ja też się zapisuję na dwa pełne dni :loveu: Quote
kuba123 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Lara poznamy się wreszcie:roll: mojemu TZ muszę to stale uświadamiać, za krótko to jeszcze trwa:evil_lol: Quote
JOMA Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Kochani z tymi terminami akcji to jest tak, że wstępnie jesteśmy umówieni z Silesią na trzecią sob. i niedź. ale każdorazowo Silesia nam potwierdza i czasami tak jak teraz mają jakieś inne plany co do miejsca w którym my się rozstawiamy i dzwonią do nas o zmianie. Dlatego my się wstępnie umawiamy ale [CENTER][B][COLOR=red]ZAWSZE DECYDUJĄCY JEST[/COLOR][/B] [COLOR=red][B]WPIS NA WĄTKU SILESIOWYM[/B][/COLOR] [/CENTER] Jak znamy na 100% datę to wpisujemy a jest to mniej więcej tydzień lub dwa przed akcją. [B]Akcja bytomska[/B] przeniesiona na niewiadomo kiedy bo tym razem jakieś inne sprawy pokomplikowały się organizatorom. Quote
jotka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Zbierać siły, zwierać szeregi proszę! Lato się zaczęło, a wiecie ile nieszczęśników w lecie przybywa. Quote
Ola la Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='__Lara'] Oleńko :loveu: czyli tym razem się zobaczymy :loveu: a nawet dłuuuugo ze sobą pobędziemy, bo ja też się zapisuję na dwa pełne dni :loveu:[/QUOTE] ano Oleńki sie zobaczą wreszcie!:multi: i to w dwa dni:cool3: mhhhhhm:loveu: pogodomy,pośmiejemy się i wyglaskamy piesy tak,że łyse niczym teeee no......nagie meksykańczyki czy chińskie grzywacze bydooooom ;) Quote
__Lara Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='kuba123']Lara poznamy się wreszcie:roll: mojemu TZ muszę to stale uświadamiać, za krótko to jeszcze trwa:evil_lol:[/quote] A masz identyfikator ? :) na moim pisze "Lara" :) JOMA, teraz już rozumiem z tą datą :) no nic, trzeba się dostosować :) Quote
JOMA Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [color=red]grafik silesiowy[/color] [b][size=4][color=red]na pierwszej stronie wĄtku[/color][/size][/b] [b][size=4][color=#ff0000][/color][/size][/b] [size=4][color=#ff0000]i tak juŻ od teraz bĘdze[/color][/size] Quote
JOMA Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Tradycyjnie proszę o drukowanie ulotek. [B]Ulotki ze zmienionym adresem mailowym:[/B] [SIZE=3][COLOR=red][B]str 96 post 955[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
kuba123 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='__Lara']A masz identyfikator ? :) [/QUOTE] :shake:nie mam Quote
izulkabu Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 niedziela cały dzień :lol: proszę o wciągnięcie mnie na listę Quote
HebaNova Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 czy jest szansa się z Kubą wcisnąć na sobotę? Quote
jotka Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='JOMA'][B]HebaNova[/B] - zapomniałam o Kubie :splat: - wcisnęłam was najwyżej Jotka mnie :2gunfire: Fundacyjne przecież mają pierwszeństwo. [U][I]Jeszcze czekam na wieści od [B]Leny_z[/B]. [/I][/U][/quote] Lena na dzisiaj ma 2 szczeniaki:placz:, jeden u Klaudii, a drugi chyba u Leny. Do akcji jeszcze trochę czasu, może znajda domy. Adopcje stoją raczej niestety Quote
jotka Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='kuba123']:shake:nie mam[/quote] Przyślij wreszcie zdjęcie, to będziesz miała:mad: Quote
kuba123 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='jotka']Przyślij wreszcie zdjęcie, to będziesz miała:mad:[/QUOTE] :shake:nie mam Quote
HebaNova Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 dzięki serdeczne, akurat mam w sobotę wolne z pracy więc będę mogła się zjawić może ktoś się w Kubuniu zakocha Quote
JOMA Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [CENTER][CENTER][B][I][SIZE=6][COLOR=#ff0000]27-28 CZERWCA 2009r[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER] [SIZE=6][COLOR=#ff0000][CENTER] [B][I]Kolejna Akcja w Silesia City Center !!!![/I][/B][/CENTER] [/COLOR][/SIZE][/CENTER] [CENTER]--------------------------------------------------------------------------[/CENTER] [B]ULOTKI[/B] [URL]http://images34.fotosik.pl/420/92a87e9e5eca39ff.jpg[/URL] [URL]http://images34.fotosik.pl/420/b67b677b272b8b01.jpg[/URL] Quote
__Lara Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='JOMA']Grafik uzupełniony. Wyproście ładną pogodę to jakoś więcej pospacerujemy, żeby Silesii nie straszyć taką ilością psów :roll:[/quote] A chętnie, chętnie pospacerujemy z psinkami :loveu: Quote
Kisiaraf Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Weekend 27-28 mam luźny i bardzo chętnie pomoge w akcji. Jestem z Sosnowca. Niewiem jak mogła bym się przydać prosze o propozycje, chętnie podaruje swój wolny czas. Quote
__Lara Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Kisiaraf']Weekend 27-28 mam luźny i bardzo chętnie pomoge w akcji. Jestem z Sosnowca. Niewiem jak mogła bym się przydać prosze o propozycje, chętnie podaruje swój wolny czas.[/quote] :lol:oj przyda się pomoc :) choćby w kwestowaniu :) Tylko potrzebny jest identyfikator - trzeba się zgłosić ze zdjęciem do jotki ;) Quote
JOMA Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [B]Kisiaraf [/B]- bardzo serdecznie zapraszamy na akcję :loveu: Aby brać udział w akcji należy przesłać do Jotki na adres mailowy Fundacji SOS dla Zwierząt: zdjęcie, pesel, imię i nazwisko - aby wyrobić identyfikator. Bez identyfikatora nie można zajmować się psami ani kwestować. w sprawach fundacyjnych: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Generalnie jest tak, że osoby do 17. roku życia zajmują się opieką nad pieskami a starsze kwestują. Wszystkich wpisuję do grafika silesiowego aby mieć rozeznanie a na akcji czasem się coś zmieni ale raczej wszyscy zadowoleni - chyba :lol: Quote
kuba123 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 JOMA kochana ja na prawdę nie mam zdjęcia:placz: Quote
iwona213 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 to ja też jestem chętna, ale tylko na jeden dzień (nie wiem jeszcze który, bo moja siostrzenica ma urodzinki więc ciocia nie może zawiesc, a nie wiem jeszcze czy impreza w sobote czy w niedziele) jutro prześle swoje zdjęcie i dane, musze zeskanować. Quote
JOMA Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [B]Kuba123[/B] - no tak, jak nie mam zdjęcia to od razu: kochana JOMA :eviltong: - to wyślij dane bez zdjęcia, może uda się później jakoś dokleić, ale to nie musi być legitymacyjne choć takie najlepsze, może być jakieś inne byleby osoba się zgadzała :evil_lol: - oczywiście nie wiem co na to Jotka, czy tak się w ogóle da :shake: [B]iwona213[/B] -serdecznie zapraszamy, [CENTER][COLOR=red][B]coś nam wolontariusze na wakacje wyjeżdżają [/B][/COLOR] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [COLOR=red][B]bo bardzo słabo z frekfencją :shake: [/B][/COLOR][/CENTER] Quote
iwona213 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='JOMA'] [CENTER][COLOR=red][B]coś nam wolontariusze na wakacje wyjeżdżają [/B][/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=red][B]bo bardzo słabo z frekfencją :shake: [/B][/COLOR][/CENTER] [/quote] zostają te podstarzałe ciotki, które nie mają wakacji :lol: Quote
Recommended Posts