Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kuba123']ja oczywiście też będę:lol:
właśnie to oświadczyłam TZ,żeby wiedział ''na czym stoi'':loveu:[/quote]

:evil_lol: mój już dawno wie na czym stoi :evil_lol:

Oleńko :loveu: czyli tym razem się zobaczymy :loveu: a nawet dłuuuugo ze sobą pobędziemy, bo ja też się zapisuję na dwa pełne dni :loveu:

Posted

Kochani z tymi terminami akcji to jest tak, że wstępnie jesteśmy umówieni z Silesią na trzecią sob. i niedź. ale każdorazowo Silesia nam potwierdza i czasami tak jak teraz mają jakieś inne plany co do miejsca w którym my się rozstawiamy i dzwonią do nas o zmianie.

Dlatego my się wstępnie umawiamy ale

[CENTER][B][COLOR=red]ZAWSZE DECYDUJĄCY JEST[/COLOR][/B] [COLOR=red][B]WPIS NA WĄTKU SILESIOWYM[/B][/COLOR] [/CENTER]

Jak znamy na 100% datę to wpisujemy a jest to mniej więcej tydzień lub dwa przed akcją.

[B]Akcja bytomska[/B] przeniesiona na niewiadomo kiedy bo tym razem jakieś inne sprawy pokomplikowały się organizatorom.

Posted

[quote name='__Lara']

Oleńko :loveu: czyli tym razem się zobaczymy :loveu: a nawet dłuuuugo ze sobą pobędziemy, bo ja też się zapisuję na dwa pełne dni :loveu:[/QUOTE]

ano Oleńki sie zobaczą wreszcie!:multi: i to w dwa dni:cool3: mhhhhhm:loveu:

pogodomy,pośmiejemy się i wyglaskamy piesy tak,że łyse niczym teeee no......nagie meksykańczyki czy chińskie grzywacze bydooooom ;)

Posted

[quote name='kuba123']Lara
poznamy się wreszcie:roll:

mojemu TZ muszę to stale uświadamiać, za krótko to jeszcze trwa:evil_lol:[/quote]

A masz identyfikator ? :) na moim pisze "Lara" :)

JOMA, teraz już rozumiem z tą datą :) no nic, trzeba się dostosować :)

Posted

[color=red]grafik silesiowy[/color]

[b][size=4][color=red]na pierwszej stronie wĄtku[/color][/size][/b]
[b][size=4][color=#ff0000][/color][/size][/b]
[size=4][color=#ff0000]i tak juŻ od teraz bĘdze[/color][/size]

Posted

Tradycyjnie proszę o drukowanie ulotek.

[B]Ulotki ze zmienionym adresem mailowym:[/B] [SIZE=3][COLOR=red][B]str 96 post 955[/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='JOMA'][B]HebaNova[/B] - zapomniałam o Kubie :splat: - wcisnęłam was najwyżej Jotka mnie :2gunfire:

Fundacyjne przecież mają pierwszeństwo.

[U][I]Jeszcze czekam na wieści od [B]Leny_z[/B]. [/I][/U][/quote]
Lena na dzisiaj ma 2 szczeniaki:placz:, jeden u Klaudii, a drugi chyba u Leny. Do akcji jeszcze trochę czasu, może znajda domy. Adopcje stoją raczej niestety

Posted

[CENTER][CENTER][B][I][SIZE=6][COLOR=#ff0000]27-28 CZERWCA 2009r[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
[SIZE=6][COLOR=#ff0000][CENTER]
[B][I]Kolejna Akcja w Silesia City Center !!!![/I][/B][/CENTER]
[/COLOR][/SIZE][/CENTER]

[CENTER]--------------------------------------------------------------------------[/CENTER]

[B]ULOTKI[/B]

[URL]http://images34.fotosik.pl/420/92a87e9e5eca39ff.jpg[/URL]

[URL]http://images34.fotosik.pl/420/b67b677b272b8b01.jpg[/URL]

Posted

[quote name='JOMA']Grafik uzupełniony.

Wyproście ładną pogodę to jakoś więcej pospacerujemy, żeby Silesii nie straszyć taką ilością psów :roll:[/quote]

A chętnie, chętnie pospacerujemy z psinkami :loveu:

Posted

Weekend 27-28 mam luźny i bardzo chętnie pomoge w akcji. Jestem z Sosnowca. Niewiem jak mogła bym się przydać prosze o propozycje, chętnie podaruje swój wolny czas.

Posted

[quote name='Kisiaraf']Weekend 27-28 mam luźny i bardzo chętnie pomoge w akcji. Jestem z Sosnowca. Niewiem jak mogła bym się przydać prosze o propozycje, chętnie podaruje swój wolny czas.[/quote]

:lol:oj przyda się pomoc :) choćby w kwestowaniu :) Tylko potrzebny jest identyfikator - trzeba się zgłosić ze zdjęciem do jotki ;)

Posted

[B]Kisiaraf [/B]- bardzo serdecznie zapraszamy na akcję :loveu:

Aby brać udział w akcji należy przesłać do Jotki na adres mailowy Fundacji SOS dla Zwierząt: zdjęcie, pesel, imię i nazwisko - aby wyrobić identyfikator. Bez identyfikatora nie można zajmować się psami ani kwestować.

w sprawach fundacyjnych:
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Generalnie jest tak, że osoby do 17. roku życia zajmują się opieką nad pieskami a starsze kwestują. Wszystkich wpisuję do grafika silesiowego aby mieć rozeznanie a na akcji czasem się coś zmieni ale raczej wszyscy zadowoleni - chyba :lol:

Posted

to ja też jestem chętna, ale tylko na jeden dzień (nie wiem jeszcze który, bo moja siostrzenica ma urodzinki więc ciocia nie może zawiesc, a nie wiem jeszcze czy impreza w sobote czy w niedziele)

jutro prześle swoje zdjęcie i dane, musze zeskanować.

Posted

[B]Kuba123[/B] - no tak, jak nie mam zdjęcia to od razu: kochana JOMA :eviltong: - to wyślij dane bez zdjęcia, może uda się później jakoś dokleić, ale to nie musi być legitymacyjne choć takie najlepsze, może być jakieś inne byleby osoba się zgadzała :evil_lol: - oczywiście nie wiem co na to Jotka, czy tak się w ogóle da :shake:

[B]iwona213[/B] -serdecznie zapraszamy,

[CENTER][COLOR=red][B]coś nam wolontariusze na wakacje wyjeżdżają [/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[COLOR=red][B]bo bardzo słabo z frekfencją :shake: [/B][/COLOR][/CENTER]

Posted

[quote name='JOMA']

[CENTER][COLOR=red][B]coś nam wolontariusze na wakacje wyjeżdżają [/B][/COLOR][/CENTER]

[CENTER][COLOR=red][B]bo bardzo słabo z frekfencją :shake: [/B][/COLOR][/CENTER]
[/quote]

zostają te podstarzałe ciotki, które nie mają wakacji :lol: