JOMA Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Wpisujcie się, wpisujcie ! proszę się nie sugerować, że jest nas już sporo bo jeszcze tak nie było, żeby wszyscy zgłoszeni się pojawili, więc im więcej nas tym lepiej ! Quote
Rybka_39 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 A co se taki ludzik będzie robił? O której bym musiała być co by psa dostać ( tak wiem i tak dostanę puszkę:evil_lol:). Bo ja na niedzielę chciałam się pogapić na sportowe psy:loveu:, porobić zdjęcia, ale jakbym się przydała to mówić. Postaram się wpaść, ale tak do grafika to może tylko rezerwowo bo nie wiem czy się wyrobie z materiałami na zajęcia:placz: Quote
Vannes Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ja i mama na pewno będziemy :P Tak na wszelki wypadek. Ida Zienkiewicz Magdalena Madej-Zienkiewicz:evil_lol: Quote
JOMA Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 W pierwszym poście pisze kilka zdań o akcji. Tradycyjnie - kwesta, ulotki, opieka nad psami i jeszcze organizatorzy prosili, że jakby kto mógł to potrzebują ludzi do "zmiany dekoracji" - ustawianie, przestawianie lekkiego sprzętu na ringach. Na tę chwilę wpisuję wszystkich grupowo. Myślę, że jutro to nam już ktoś dokładniej napisze o szczegółach akcji - gdzie stoimy, ile i jakie psy przyjadą. Sprawdzajcie się na liście i proszę dajcie znać jak się komuś zmienią plany. Na poprzedniej akcji też nas było trochę na liście a pojawiło się kilka osób. Teraz przywozimy psy i żarty się kończą. Quote
Glutofia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Tym bardziej ze wchodzimy "na nazwisko" i trzeba będzie oddac listę. Joma dopisz mnie i Łukasza na dwa dni.I jeszcze Asię i Michała Andrzejczak. Quote
Rybka_39 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='JOMA']W pierwszym poście pisze kilka zdań o akcji. Tradycyjnie - kwesta, ulotki, opieka nad psami i jeszcze organizatorzy prosili, że jakby kto mógł to potrzebują ludzi do "zmiany dekoracji" - ustawianie, przestawianie lekkiego sprzętu na ringach. Na tę chwilę wpisuję wszystkich grupowo. Myślę, że jutro to nam już ktoś dokładniej napisze o szczegółach akcji - gdzie stoimy, ile i jakie psy przyjadą. Sprawdzajcie się na liście i proszę dajcie znać jak się komuś zmienią plany. Na poprzedniej akcji też nas było trochę na liście a pojawiło się kilka osób. Teraz przywozimy psy i żarty się kończą.[/QUOTE] Dobra, to ja będe wniedzielę na pewno. :) Quote
Glutofia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Rybko ale będziesz w jakim sensie? tak pytam zupełnie niezłośliwie acz rzeczowo, bo wiesz.."pogapić się na sportowe psy" przyjdzie pewnikiem z kilka setek ludzi - oni nie muszą się wpisywać na listę. Żeby za moment nie było świętego oburzenia wyjaśnię co autor miał na myśli niekoniecznie odnośnie osoby Rybki a wszystkich: potrzebujemy osób które przyjdą choćby na 4 godz ale przyjdą i będą, nie pojawią się przez chwilę a resztę dnia spędzą przy oglądaniu kramów z bibelotami lub zawodów. Co zwykle tak się kończy a cała robota spada tradycyjnie na grupkę ludzi z czego i tak większa część skupia się wokół stoiska i siedzi. Oczywiście każdy moze pójśc popatrzeć nie da się tyrać przez cały dzień tylko zeby to jakoś wypośrodkować... Jak pisała wcześniej Asia, zabieramy psy i musimy wiedzieć na czyją [B]pomoc[/B] możemy liczyć a nie tylko na obecność- jedno z drugim niekoniecznie ma związek jak życie pokazuje. Jesli ktoś chce przyjść tylko obejrzeć zawody proszę na listę się nie wpisywać, a jeśli już zastanowienie się co chcę robić. Ponadto jesteśmy kosmicznie zapsieni więc musimy przyłożyć się do kwesty. Reasumując: jeśli ktoś chce przyjść obejrzeć zawody, robić zdjęcia, czy zwyczajnie połazić nikt nie będzie miał do niego pretensji tylko proszę róbcie to w prywatnym czasie nie jako fundacja, ponieważ boję się ze za moment na miejscu okaże się ze zostaliśmy z ręką w nocniku gdyż: zadeklarowało się 15 osób z czego przyszło 7 z czego 3 gdzies poszły i ich nie ma.. Mam nadzieję ze wyrażam się dostatecznie jasno by nie wzbudzać niepotrzebnych emocji.. Quote
Rybka_39 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Dostosuję się, mogę pomóc przy rozkładaniu stoisk, czy co tam będzie trzeba, no nie wiem opieka nad psem np, pogapić się zawsze można kątem oka:evil_lol: edit: Jak trzeba będzie to od stoiska nie odejdę, aż tak na gapieniu się mi nie zależy, DCDC mi w Chorzowie wystarczyło:diabloti:, aż jakimś fanatykiem sportów to nie jestem, dostosować się mogę, jedyne co to niezbyt przepadam za puszką, wolę ulotki, ale jak mus to mus:eviltong: Quote
Glutofia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Jasne ja już uściśliłam co miałam na myśli zeby nikt się niepotrzebnie nie podniecił moją wypowiedzią. Słuchaj..można zrobić tak: Artur mi mówił ze potrzebne będą osoby przy samych zawodach jako statyści np. chodzi przewodnik z psem wokół grupki ludzi itd jest pomoc i przy okazji widac co się dzieje :) Quote
Rybka_39 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 No na miejscu się dogadamy, mogę być i statystą;) o 10. 30 się już zaczyna, czy my mamy być na tę godzinę? Quote
Glutofia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Nie, zawody trwają od 7 rano my mamy być na 10.30 ponieważ od 11 zaczynają się te wszystkie festyny konkursy i cała ta otoczka. acha, ci którzy mają juz koszulki niech w nich przyjdą wymóg organizatora jest taki ze mamy być widoczni. Ci którzy mieli wcześniej i oddali do poprawienia odbiorą sobie na miejscu i najwyżej się przebiorą, zaś ci którzy iei mieli wcale mogą zakupić- osoby uczące się zwolnione z tego co pamiętam reszta coś tam do puszeczki wrzuca. Jesli coś pokręciłam niech mnie Joma poprawi Quote
BoUnTy Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ja zgłaszam się jako statysta, albo jako kwestująca, jutro dam znać czy przyjadę, bo dzisiaj powinno mi sie wyjaśnić pare nieprzewidzianych spraw... W kazdym razie mnie i Bartłomieja B. weźcie na rezerwówkę, bo dzisiaj mi się tak pokopało. Ale jak tylko dam rade to będe! Quote
Rybka_39 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 No ja też dopisałam do swojej wypowiedzi. A jaka jest cena koszulki :)? Quote
BoUnTy Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 A czy ktoś wie ile sie płąci normalnie za wstęp? Bo może jak będzie mnie stać, to po prostu zapłące sobie za wstep jak będę mogła przyjechać i wtedy się dołączę 'in cognito' Quote
Klementynkaa Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 chcę uprzedzic, ze bycie "statystą" to jest ciezka robota (nie zniechęcam ale lepiej wiedzieć na co sie czlowiek pisze ;) ) wklejam pogladowy filmik, samego udziału statysty niewiele ale cały dzień trzeba byc na posterunku. [url]http://www.youtube.com/watch?v=safVpSVE3SQ[/url] ale z poziomu płyty widac NAJLEPIEJ :) Quote
Klementynkaa Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 chodzi sobie w grupie, czasem pomaga coś przestawić na boisku. Quote
Glutofia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Klementynko kapitalny film. Zawsze wiedziałąm ze owczarki są mechaniczne ale żeby aż tak?? z dogiem ten numer nie przejdzie. Pomyśli zastanowi się obejrzy trzy razy jeszcze pomysli czy się opłaca dopiero wykona komendę. Filmik zachęca by zajrzeć na zawody Quote
henikar Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Witam. Piszę się do pomocy w Będzinie na sobotę i niedzielę. Proszę o odpowiedź jakie dane i gdzie mam przekazać. Quote
JOMA Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [B]henikar[/B] - poproszę na PW imię i nazwisko - robimy imienną listę :loveu: Quote
gość123456 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Potrzebujemy 4 statystów z tego, co pamiętam... Więc tak czy siak, żeby na imprezie być, a nie zostać z hukiem wywalonym kogoś musimy do tego przydzielić... Quote
Rybka_39 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Glutofia']Klementynko kapitalny film. Zawsze wiedziałąm ze owczarki są mechaniczne ale żeby aż tak?? z dogiem ten numer nie przejdzie. Pomyśli zastanowi się obejrzy trzy razy jeszcze pomysli czy się opłaca dopiero wykona komendę. Filmik zachęca by zajrzeć na zawody[/QUOTE] Molosy chyba wolą popatrzeć z politowaniem:evil_lol:, dobermany sa też dobre w te klocki, widziałam kiedyś albo mastifa albo doga... idącego pięknie po kwadracie, więc da się, poszukam ten filmik.;) Filmik niesamowity, to jak ten pies jest wpatrzony i jak przybiega na zawołanie i wręcz mordką dotyka właściciela, jest super.:loveu: Mimo to i tak wolę molosy.:razz: To ile ta koszulka kosztuje? Quote
Ola la Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 A zatem mnie z imienia i nazwiska zglosila Bounty? Zabralabym Janusza tylko nie wiem jakie tam beda warunki? Quote
maciaszek Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [B]Ola_la[/B], możesz zajrzeć na wątek Twojej "podopiecznej" Amidy/Nuki? Quote
Recommended Posts