Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='becia66']Zdarzyło nam sie w schronisku cofnąć adopcję kiedy pan z rozbrajającą miną przyznał że oczywiście do budy na łańcuch......Gdyby nas akurat w schronisku nie było już by psiak dżwigał swoje brzemie na szyi....Kierowniczka Ala właśnie wypisywała adopcje zadowolona i nawet nie zapytała w jakie warunki pies idzie.... i nie wiem czy moje pytanie było jej na rękę...Ale nie był to jakiś wielki sukces z naszej strony bo ten pies niestety nadal jest w schronisku...:shake:[/quote]
jest w schronie, ale coby nie mówić, ma napewno lepiej niż jakby był przywiązany do budy (?) na łańcuchu..

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Neczka']jest w schronie, ale coby nie mówić, ma napewno lepiej niż jakby był przywiązany do budy (?) na łańcuchu..[/quote]

Ma sie rozumieć że lepiej....:roll: i jak wyobrażę sobie Amona na łańcuchu to dech mi zapiera.....i coś dusi w dołku...:-(.:angryy:

Posted

[quote name='becia66']...jak wyobrażę sobie Amona na łańcuchu to dech mi zapiera.....i coś dusi w dołku...:-(.:angryy:[/quote]
nie ma takiej opcji ;) nie pozwolimy go zabrać byle komu :)

Posted

Nawet nie ma co tak myśleć/a fakt ,że tego sie potwornie boje/oni nie rozpatrują charakteru psa i nie wypytuja jakie warunki zapewnia adoptujacy.AMONECZKU jak zadziałać,zebyś miał najlepszy domek pod słoncem?Co najmniej taki jak Dorcia,a najlepiej w Rzeszowie ,zebym mogła cie czasem zobaczyć i mieć pewność,że jest ci dobrze.

Posted

Amonku,buda paskudna ,nieszczelna ,pewnie zmokłeś biedaku,jak długo jeszcze w tej niedoli-niewoli?Żaba ,czy Ty dzis albo w między czasie byłeś w schronie?

Posted

Trzeba Anulę poprosic o pomoc....ona ma dobrą rękę do naszych psów.
Nie mam czasu grzebać po wątku więc pytanie - czy Amon ma teraz aktualne allegro ? jeśli tak, to do kiedy ?

Posted

Strasznie mnie dzisiaj nosiło,żeby do niego podjechać.Samej łyso i miewam nieprzewidziane przygody autem a mama chora sama by została.Jak rzadko,zwycieżył rozsądek,ale nastepna sobota,to nawet jak Wy nawalicie,jadę.A M O N K U!!!!!!

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Ma jeszcze nie całe 2 dni wyróżnione allegro[/quote]

Qrczę, allegor wyróznione i z domku nic nie wyszło...:shake:, nawet jednego telefonu, maila...:shake: ludzie co sie z wami dzieje, takie piękne psy czekają....:mad:

Posted

Byłam dzisiaj u cudnego AMONKA,wzięłam go na spacer ok 40 min,ładnie chodzi na smyczy,reaguje na komendy :wracamy,zostaw,nie wolno/chciałpić wode z kałuzy,próbował pogonić do mniejszego psa którego widziałw oddali,ale na komende"nie wolno,poszedł spokojnie dalej.Nakarmiłam go poza terenem schr./makaron ,sucha karma,rosołek z dużą ilością marchewki/wszystko b. smakowało,jadł dość łapczywie,z ręki delikatnie.Dostał różową piłeczke,wziął do pysia,ale to było przed spacerem.POtem nie bawił sie,stał przy siatce,czekał.Mizianie przez siatke,nie bawiło go,chciał być blizej. a na spacerku tulił sie i wywracał"kołami do góry,żeby miziac po brzuszku,bardzo to lubi.Teraz sie martwie,że tęskni,za spacerkiem,mizianiem....

Posted

Halcia ze swoim ukochanym Amonem....:loveu::loveu::loveu:

[IMG]http://img74.imageshack.us/img74/9206/dscn7287pd9.jpg[/IMG]

[IMG]http://img223.imageshack.us/img223/5554/dscn7289sy0.jpg[/IMG]

[IMG]http://img149.imageshack.us/img149/5329/dscn7290ml9.jpg[/IMG]