Neczka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='becia66']Zdarzyło nam sie w schronisku cofnąć adopcję kiedy pan z rozbrajającą miną przyznał że oczywiście do budy na łańcuch......Gdyby nas akurat w schronisku nie było już by psiak dżwigał swoje brzemie na szyi....Kierowniczka Ala właśnie wypisywała adopcje zadowolona i nawet nie zapytała w jakie warunki pies idzie.... i nie wiem czy moje pytanie było jej na rękę...Ale nie był to jakiś wielki sukces z naszej strony bo ten pies niestety nadal jest w schronisku...:shake:[/quote] jest w schronie, ale coby nie mówić, ma napewno lepiej niż jakby był przywiązany do budy (?) na łańcuchu.. Quote
Becia66 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Neczka']jest w schronie, ale coby nie mówić, ma napewno lepiej niż jakby był przywiązany do budy (?) na łańcuchu..[/quote] Ma sie rozumieć że lepiej....:roll: i jak wyobrażę sobie Amona na łańcuchu to dech mi zapiera.....i coś dusi w dołku...:-(.:angryy: Quote
Neczka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='becia66']...jak wyobrażę sobie Amona na łańcuchu to dech mi zapiera.....i coś dusi w dołku...:-(.:angryy:[/quote] nie ma takiej opcji ;) nie pozwolimy go zabrać byle komu :) Quote
halcia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Nawet nie ma co tak myśleć/a fakt ,że tego sie potwornie boje/oni nie rozpatrują charakteru psa i nie wypytuja jakie warunki zapewnia adoptujacy.AMONECZKU jak zadziałać,zebyś miał najlepszy domek pod słoncem?Co najmniej taki jak Dorcia,a najlepiej w Rzeszowie ,zebym mogła cie czasem zobaczyć i mieć pewność,że jest ci dobrze. Quote
żaba88 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Jest nadzieja trochę większa ;) Pewien dobry $ Pan ma odwiedzić schronisko, bo chce wybrać z 3 psiaków (Amon, Figaro, większy mieszaniec) tego swojego ;) A Quote
halcia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Amonku,buda paskudna ,nieszczelna ,pewnie zmokłeś biedaku,jak długo jeszcze w tej niedoli-niewoli?Żaba ,czy Ty dzis albo w między czasie byłeś w schronie? Quote
halcia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Perło moja nie zmokłes?Przywioze ci zabawke,jeśli jeszcze będziesz i z boksu nie wyjdę,tylko bedę tulić ,na spacerek pójdziemy. Quote
żaba88 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Jak u niego byłem to tylko w bramkę się wpatrywał... Quote
halcia Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Wcale mnie to nie pociesza,biedny Amonek,ostatnio jak od niego odeszłam położył sie w kącie taki zrezygnowany,ten obraz cały czas mam w oczach.Amonku!!!! Quote
albiemu Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Amonku tak długo czekasz .... Halcia fiksa dostaje żetam siedzisz :( Amonku będzie dobrze, znajdziemy domek najlepszy na świecie! Quote
Becia66 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Trzeba Anulę poprosic o pomoc....ona ma dobrą rękę do naszych psów. Nie mam czasu grzebać po wątku więc pytanie - czy Amon ma teraz aktualne allegro ? jeśli tak, to do kiedy ? Quote
SZPiLKA23 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Ma jeszcze nie całe 2 dni wyróżnione allegro Quote
halcia Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Strasznie mnie dzisiaj nosiło,żeby do niego podjechać.Samej łyso i miewam nieprzewidziane przygody autem a mama chora sama by została.Jak rzadko,zwycieżył rozsądek,ale nastepna sobota,to nawet jak Wy nawalicie,jadę.A M O N K U!!!!!! Quote
halcia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Amoneczku jest szansa,że ci wczesniej utuę i wyprowadze na spacerek,doczekać sie nie mogę. Quote
Becia66 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Ma jeszcze nie całe 2 dni wyróżnione allegro[/quote] Qrczę, allegor wyróznione i z domku nic nie wyszło...:shake:, nawet jednego telefonu, maila...:shake: ludzie co sie z wami dzieje, takie piękne psy czekają....:mad: Quote
SZPiLKA23 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Nie wiem co sie dzieje 2 razy już było wyróżnione allegro, a cisza Quote
halcia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Byłam dzisiaj u cudnego AMONKA,wzięłam go na spacer ok 40 min,ładnie chodzi na smyczy,reaguje na komendy :wracamy,zostaw,nie wolno/chciałpić wode z kałuzy,próbował pogonić do mniejszego psa którego widziałw oddali,ale na komende"nie wolno,poszedł spokojnie dalej.Nakarmiłam go poza terenem schr./makaron ,sucha karma,rosołek z dużą ilością marchewki/wszystko b. smakowało,jadł dość łapczywie,z ręki delikatnie.Dostał różową piłeczke,wziął do pysia,ale to było przed spacerem.POtem nie bawił sie,stał przy siatce,czekał.Mizianie przez siatke,nie bawiło go,chciał być blizej. a na spacerku tulił sie i wywracał"kołami do góry,żeby miziac po brzuszku,bardzo to lubi.Teraz sie martwie,że tęskni,za spacerkiem,mizianiem.... Quote
Becia66 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Halcia ze swoim ukochanym Amonem....:loveu::loveu::loveu: [IMG]http://img74.imageshack.us/img74/9206/dscn7287pd9.jpg[/IMG] [IMG]http://img223.imageshack.us/img223/5554/dscn7289sy0.jpg[/IMG] [IMG]http://img149.imageshack.us/img149/5329/dscn7290ml9.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts