agnieszkal2 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Aga z tym Patrykiem kituje, przecież każdy wie, że ona to by tylko rozmnażała te swoje psy i rozdawała na prawo i lewo :roll: poza tym co - nie wolno psów rozmnażać czy co??? Quote
agnieszkal2 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Oglądałam taki film"101 dalmatyńczyków"i bardzo mi się podobał! Quote
Neczka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 No jasne, że wolno ! Mój Ami nie jest kastratem, mogę Ci go pożyczyć, jak chcesz :roll: Quote
agnieszkal2 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Neczka napisał(a):No jasne, że wolno ! Mój Ami nie jest kastratem, mogę Ci go pożyczyć, jak chcesz :roll: z chęcią! On jest bardzo ładny,to i szczeniaczki będą śliczne... Quote
agnieszkal2 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Neczka ma psa,a ja dwie rozpłodowe suczki,więc może dochowamy się tylu młodych kiedyś... Quote
Neczka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Może by z tego jakiś Ca de bestiar wyszedł :hmmmm: Quote
agnieszkal2 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Tania,żeby nie zapomnieć,jak to się z psem trzeba obchodzić,ćwiczy pilnie z Kuleczką... Quote
agnieszkal2 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Dziś Tania ma "urodziny":loveu: rok temu przyjechała do nas i stała się wrocławianką:loveu: Quote
halcia Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Taniulka,wszystkiego najlepszego.Udało ci sie cały rok byc królewną i cieszyc nas swoimi zdjeciami.A juz niedługo bedziesz miała prace balkonowe....:eviltong:Serdecznie Was pozdrawiam i wspaniałych swiat zycze. Quote
agnieszkal2 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='halcia']Taniulka,wszystkiego najlepszego.Udało ci sie cały rok byc królewną i cieszyc nas swoimi zdjeciami.A juz niedługo bedziesz miała prace balkonowe....:eviltong:Serdecznie Was pozdrawiam i wspaniałych swiat zycze. A dziękujemy Halciu,i wzajemnie:) Tania rok temu... i teraz... Quote
agnieszkal2 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Nie da się ukryć,że jest z niej kochane psisko, choć swoje za uszkami ma:evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 To był super rok dla Tani. Aguś dziekuje :* Quote
Neczka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Najlepszego na kolejne wieele wieele lat :):loveu: Quote
dorota1 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Najlepsze życzenia z okazji rocznicy.:Rose: I oby jeszcze mnóstwo takich rocznic:loveu: Quote
agnieszkal2 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Dziękujemy bardzo za życzenia:lol: pogłaskałam Tanię od Was:p Quote
SZPiLKA23 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Nuke i Kuleczke tez! Maja byc ekstra głaski dla wszystkich dla Patysia tez moga byc:D Quote
agnieszkal2 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Nuke i Kuleczke tez! Maja byc ekstra głaski dla wszystkich dla Patysia tez moga byc:D Szpileczko,zaraz pogłaszczę wszystkie panieneczki,a Patrysia jak tylko wróci w środę:)Szczerze mówiąc stęskniłam się za nim,choć za skórę mi zalazł nieraz:evil_lol: Quote
agnieszkal2 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 To ja i Kuleczka - skrzyżowanie kojota z panterą:evil_lol: Quote
halcia Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Ale piękna ta krzyżowka,tylko czuwa nie To co powinno:evil_lol: Quote
agnieszkal2 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 halcia napisał(a):Ale piękna ta krzyżowka,tylko czuwa nie To co powinno:evil_lol: no właśnie Halciu... mały kojot jak nie trzeba to śpi,a jak nie,to drze się niemiłosiernie:evil_lol: ale dziś jest u nas czteromiesięczna sunia i piesy są b.grzeczne z wyjątkiem Tani,która jest zazdrosna i może być niebezpieczna dla małej,więc cały czas ją pilnujemy. Quote
Recommended Posts