Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='SZPiLKA23']ŻYCIE NIE POŚWIĘCA MI WIELE UWAGI
JA CHYBA TEŻ O TO NIE PROSZĘ ......
NIE MARZĘ O DOMU, NIE MAM ODWAGI
TO CO MAM, PRZYJĘŁAM I DZIELNIE TO ZNOSZĘ
NIE LICZĘ JUŻ NA NIC, NAWET NA TWOJE DŁONIE
BO SWOJE PRZESZŁAM, MA MŁODOŚĆ ODESZŁA
NIKT NIGDY NA UCHO MI NIE POWIE
.... JESTEŚ WYJĄTKOWA I BARDZO BEZPIECZNA .....

Bella - to straszne, że przyjęła swój los, chociaż tak podły. Może dlatego że nie zna innego życia? Sama nie wiem. Przytłacza mnie fakt, że tak wiele w życiu ją ominęło - nie zna tego jak człowiek kocha swojego psa, nie wie czym jest wolność, czym jest pełna miska, co to znaczy spokojny sen. To naprawdę udręczone suczydło które z pokorą przyjmuje każdy dzień. Z wspólnych chwil ze mną cieszy się, ale kiedy zamykam ją w boksie - patrzy na mnie i widać że wymazuje wcześniejsze wspólne minuty z pamięci ... bo po co cierpieć kiedy nadziei już nie ma? Bardzo mi przykro Bello ... bo ani Ty ani Twoi kompani niedoli nie zasługujecie na zapomnienie i taki los.
Nie jesteś już tylko numerem, nadalam Ci imię Bella - a Tobie czytelniku dziękuję za każdą minutę jaką poświęciłeś na przeczytanie tego. Dzisiaj już wiesz, że gdzieś jest Bella o której wcześniej świat nie miał pojęcia - nie istniała ..... dzisiaj znalazła się w Twoim domu, którego pewnie nigdy nie pozna. A może dasz jej szansę?? Prosze w imieniu Belli.

Ta sunia ma około 7-9 latek. Ma już trochę zjedzone ząbki, ale uwielbia przytulanie, kocha ocieploną przezemnie budę z ciepłymi swetrami w środku. Jednak człowieka nic nie zastąpi. Wybiega z budy na nasz widok i prosi o chociaż minutę rozmowy. Zabrana na spracer nie posiada się ze szczęścia i sama nie wie co najpierw. Siku, szybkie głaskanie, moment wolności i swobody dał jej tak wiele szczęścia .... Sunia jest ponad kolano, ma swoje latka ale jest cudowną suką która będzie w stanie zadowolić nawet najbardziej wybrednego człowieka. Dajcie szansę tej dziewczynie a szybko zapomni o tym co złe aby jak najszybciej postarać się o wspólne piękne chwile. Bella mimo ze nie jest najmłodsza nadal ma wile energii i ciągle wierzy w lepszy czas dla siebie.... Potrzebuje domu gdzie bedzie jednym zwierzakiem, by mogła dostawać caaaaaała miłosc swoich nowych opiekunów.

Kontakt z wolontariuszka [email protected] tel. 0608- 424-460

Sunia przebywa w schronisku w Orzechowcah

FYI - jest juz tutaj - potwierdzenie dostaniesz na maila :))

http://www.anatoliandog.pl/index.php?o=zapisz&typ=6

Posted

Bella Gagata jak obiecała kupuje Ci piękną budę mam nadzieje niebawem ją przywieziemy :) dla Ciebie.

Gagata dziękuję potwierdzam kolejna wplatę od Ciebie :) DZIĘKI