Jump to content
Dogomania

Jej milczenie usłyszałam gdy szczekały wszystkie psy ..... KIZIA - W NOWYM DOMU!!!

Recommended Posts

Posted

Li1,w Orzechowcach psy nie są przedmiotem handlu...Jeśli zdjęcia trafiły na tą stronę, to pewnie za czasów starego kierownictwa schronu, które na szczęście odeszło w niebyt i lepiej,żeby tam zostało...

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='li1']Napisalam wczesniej, ze widzialam zdjecia psow ze schroniska w Orzechowcach na szwedzkiej stronie [URL="http://www.hundmetropolen.se"]www.hundmetropolen.se[/URL] .Jak przygotowujecie te wymienione psy do adopcji za granice ? Czy Kizia i inne beda najpierw w Dt, czy jada bezposrednio za morze ?[/quote]

Pisałam już na wątku Funi że to ja prosiłam Tinę o wystawienie orzechowskich psiakow na strone Hundmetropolen. Od ogłoszenia do znalezienia domu droga daleka ale oglaszanie daje szanse na dom. Póki co są do adopcji na miejscu
i nie robimy żadnych przygotowań do ich wyjazdu . Są na stronie żeby ludzie w Szwecji zobaczyli jakie piękne psy mamy w Orzechowcach...A gdyby jakiś domek chętny się znalazł to po akceptacji Tiny oddajemy im psy w ciemno.

Posted

[quote name='gagata']Li1,w Orzechowcach psy nie są przedmiotem handlu...Jeśli zdjęcia trafiły na tą stronę, to pewnie za czasów starego kierownictwa schronu, które na szczęście odeszło w niebyt i lepiej,żeby tam zostało...[/quote]

Gagato, przeciez becia66 sama pisze , ze to za jej zgoda psy ze schroniska z Orzechowcow trafily na strone Daisy. Nie mozesz pisac odpowiedzi, jezeli nie masz sprawdzonych danych, bo to wprowadza zamieszanie.

Posted

[quote name='becia66']Pisałam już na wątku Funi że to ja prosiłam Tinę o wystawienie orzechowskich psiakow na strone Hundmetropolen. Od ogłoszenia do znalezienia domu droga daleka ale oglaszanie daje szanse na dom. Póki co są do adopcji na miejscu
i nie robimy żadnych przygotowań do ich wyjazdu . Są na stronie żeby ludzie w Szwecji zobaczyli jakie piękne psy mamy w Orzechowcach...A gdyby jakiś domek chętny się znalazł to po akceptacji Tiny oddajemy im psy w ciemno.[/quote]

Becia66, piszesz, ze po akceptacji Tiny, oddajecie psy w CIEMNO. Czy kierownictwo schroniska to akceptuje ?

Posted

[quote name='becia66']Pisałam już na wątku Funi że to ja prosiłam Tinę o wystawienie orzechowskich psiakow na strone Hundmetropolen. Od ogłoszenia do znalezienia domu droga daleka ale oglaszanie daje szanse na dom. Póki co są do adopcji na miejscu
i nie robimy żadnych przygotowań do ich wyjazdu . Są na stronie żeby ludzie w Szwecji zobaczyli jakie piękne psy mamy w Orzechowcach...A gdyby jakiś domek chętny się znalazł to po akceptacji Tiny oddajemy im psy w ciemno.[/quote]

Tina nie oddaje psow . Tina /daisy sprzedaje psy w Szwecji po ok 4500 koron.

Posted

li1, słuchaj kobieto , po co Ty wróciłaś na nasze wątki ?
Nie masz tam u siebie żadnych potrzebujących psiaków ? zajmij się nimi:angryy:
I grzecznie Cię proszę PRZESTAŃ ZAŚMIECAĆ WĄTKI PSÓW Z ORZECHOWCÓW SWOIMI PRZEMYŚLENIAMI I PYTANIAMI PROWADZĄCYMI DO NICZEGO, istnieje opcja PM.

Posted (edited)

[COLOR=#333399][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial]Przepraszam za zasmiecanie watku Kizi.[/FONT][/COLOR]

Edited by daisy