Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A to juz pewnie katalogi napisane, ewentualnie może uda Ci się uzgodnić, żeby na karcie oceny poprawili i do porównania na miejscu normalnie pójdzie jako suczka.

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaladan napisał(a):
A ja właśnie zobaczyłam na potwierdzeniu i palnie sędziowania że mi z suni psa zrobili...ech będzie trzeba jutro zadzwonić...

A rozetki śliczne!!!

a ja jeszcze się dopatrzyłam, że yorka w psach wystawiasz. to ty masz yorka:crazyeye:

Posted

Kaladan napisał(a):
A ja właśnie zobaczyłam na potwierdzeniu i palnie sędziowania że mi z suni psa zrobili...ech będzie trzeba jutro zadzwonić...

O! Będziesz w Lublinie. :multi: Jak fajnie, tak dawno Cię nie widziałam.

Posted

No u nas też kartke wywiesili 'Urząd nieczynny z powodu strajków do odwołania'- a dzień przed rozpoczęciem strajków dostałam potwierdzenie, uff...

Posted

U mnie od 3 dni pusto w skrzynce !! Nie mam potwierdzenia :/ a w dodatku mój pies w katalogi nie nazywa się ASTRA AKOYA Gilded tylko ASTRA Akoya. ahh...

Posted

Uwaga! W związku z opóźnieniem w dostarczeniu potwierdzeń informujemy:

1. Wystarczającym potwierdzeniem przyjęcia na wystawę jest fakt umieszczenie na liście wystawców
2. Na wystawę trzeba wziąć świadectwo szczepienia przeciwko wściekliżnie i dowód wpłaty.
3. Przyjmowanie psów od godz. 7.00
4. Początek sędziowania - godz. 10.00
5. Miejsce wystawy - Stadion START - ul. Piłsudskiego 22
6. Miejsce wystawy i miejsce parkingu zaznaczone na załączonych mapkach
7. Z uwagi na zapowiadane upały wskazane jest wzięcie ze sobą parasola lub innej ochrony przed słońcem

;) + te 10 znaków...

Posted

czy ktoś z Poznania lub okolic wybiera się na tą wystawę i mógłby przewieźć szczeniaka grzywacza, ja bym odebrała go na wystawie.Szczeniak ma iść do adopcji tu u mnie ale mamy problem z przewiezieniem go

Posted

A ja tam kilka stron wczesniej pisałam coś o tym :P normalnie medium :P ,,najpierw termin do 25 przedłuzyli, potem do 27!!! Wiedziałam, że jak tak będą kombinować, to nie do każdego dojdzie, albo dojdzie na styk przed wystawą - a po co te nerwy? 25-27 to raczej termin na dostarczenie potwierdzeń, a nie na zamykanie stawki...

Posted

No i tu ich pieniądze pogubiły xD .. No bo mogli się wczesniej jakos bardziej rozreklamować, wczesniej formularz w internecie umieścić i zbierać kase, a tak to wszystko na ostatnia chwile zapięli i się zamieszanie zrobiło.. z reszta... i tak niektórzy na dogo pisali, ze początkiem maja zgłaszali, a nie ma ich na liście, mimo że kasa poszła i dotarła...

Posted

Pewnie będzie przygotowana errata i dodana do katalogu.

Ja jestem ciekawa czy nas ocenią przez ta pomyłkę płci. Dziś się nie dodzwoniłam do Związku...

Posted

Kaladan napisał(a):

Ja jestem ciekawa czy nas ocenią przez ta pomyłkę płci. Dziś się nie dodzwoniłam do Związku...

Spokojnie Was ocenią i to we właściwej płci - juz dwa razy byłam świadkiem, jak suczka do piesków była przypadkiem zapisana, zgłaszali wczesniej to do stolika i potem szła normalnie z innymi suczkami do porównania. :)

Posted

Kaladan napisał(a):

niedawno była taka sytuacja u beagle. Suczka (zresztą o imieniu LADY) została przesunięta z samców do tej samej klasy tyle, że suk.

nie mogę teraz tego znaleźć, ale jestem przekonana, że można przesuwać psa z klasy do klasy w przypadku oczywistych pomyłek.

Posted

Tak będą mieć normalnie wystawione karty ocen. A zmianę płci, wszelkie błędy, to nie wiem czy nie trzeba wcześniej zglosić w sekretariacie. Jest szansa na zmianę lub poprawienie /z pieczątką/ karty oceny.