McDzik Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 A to juz pewnie katalogi napisane, ewentualnie może uda Ci się uzgodnić, żeby na karcie oceny poprawili i do porównania na miejscu normalnie pójdzie jako suczka. Quote
narisowa Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Kaladan napisał(a):A ja właśnie zobaczyłam na potwierdzeniu i palnie sędziowania że mi z suni psa zrobili...ech będzie trzeba jutro zadzwonić... A rozetki śliczne!!! a ja jeszcze się dopatrzyłam, że yorka w psach wystawiasz. to ty masz yorka:crazyeye: Quote
Kaladan Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 No właśnie mam :D To taki zupełny przypadek. Uznałam, że jak już jest to na wystawę go trzeba zabrać :D Quote
narisowa Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 no nie! a na stronie u was nie ma zdjęciucha! nic się nie chwalisz.... Quote
moth Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Kaladan napisał(a):A ja właśnie zobaczyłam na potwierdzeniu i palnie sędziowania że mi z suni psa zrobili...ech będzie trzeba jutro zadzwonić... O! Będziesz w Lublinie. :multi: Jak fajnie, tak dawno Cię nie widziałam. Quote
jefta Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Dyskusja o rozetkach przeniesiona: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112184 Quote
McDzik Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='jefta']Dyskusja o rozetkach przeniesiona: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112184 No troszke zeszliśmy z tematu wystawy xD Quote
Kaladan Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 O! Będziesz w Lublinie. :multi: Jak fajnie, tak dawno Cię nie widziałam. Super, że Wy też będziecie!!! Quote
Ilka21 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 no a ja już wiem dlaczego jeszcze potwierdzenia nie mam, bo kochana poczta u mnie strajkuje:angryy::mad: Quote
McDzik Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 No u nas też kartke wywiesili 'Urząd nieczynny z powodu strajków do odwołania'- a dzień przed rozpoczęciem strajków dostałam potwierdzenie, uff... Quote
Boberek Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 U mnie od 3 dni pusto w skrzynce !! Nie mam potwierdzenia :/ a w dodatku mój pies w katalogi nie nazywa się ASTRA AKOYA Gilded tylko ASTRA Akoya. ahh... Quote
Guciek Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Uwaga! W związku z opóźnieniem w dostarczeniu potwierdzeń informujemy: 1. Wystarczającym potwierdzeniem przyjęcia na wystawę jest fakt umieszczenie na liście wystawców 2. Na wystawę trzeba wziąć świadectwo szczepienia przeciwko wściekliżnie i dowód wpłaty. 3. Przyjmowanie psów od godz. 7.00 4. Początek sędziowania - godz. 10.00 5. Miejsce wystawy - Stadion START - ul. Piłsudskiego 22 6. Miejsce wystawy i miejsce parkingu zaznaczone na załączonych mapkach 7. Z uwagi na zapowiadane upały wskazane jest wzięcie ze sobą parasola lub innej ochrony przed słońcem ;) + te 10 znaków... Quote
Ilka21 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 czy ktoś z Poznania lub okolic wybiera się na tą wystawę i mógłby przewieźć szczeniaka grzywacza, ja bym odebrała go na wystawie.Szczeniak ma iść do adopcji tu u mnie ale mamy problem z przewiezieniem go Quote
jefta Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ja dzisiaj potwierdzenie ze skrzyneczki wyjęłam :multi: U mnie poczta cały rok strajkowała i chyba już im się znudziło :cool1: Quote
AnkaW Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 A nasza chyba nie strajkuje bo potwierdzonko dziś przyszło Quote
McDzik Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 A ja tam kilka stron wczesniej pisałam coś o tym :P normalnie medium :P ,,najpierw termin do 25 przedłuzyli, potem do 27!!! Wiedziałam, że jak tak będą kombinować, to nie do każdego dojdzie, albo dojdzie na styk przed wystawą - a po co te nerwy? 25-27 to raczej termin na dostarczenie potwierdzeń, a nie na zamykanie stawki... Quote
AnkaW Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 McDzik, ale mało piesków = mało kasy a tak do tysiąca prawie dociągnęli. Quote
McDzik Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 No i tu ich pieniądze pogubiły xD .. No bo mogli się wczesniej jakos bardziej rozreklamować, wczesniej formularz w internecie umieścić i zbierać kase, a tak to wszystko na ostatnia chwile zapięli i się zamieszanie zrobiło.. z reszta... i tak niektórzy na dogo pisali, ze początkiem maja zgłaszali, a nie ma ich na liście, mimo że kasa poszła i dotarła... Quote
AnkaW Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Z tego co wiem to sporo piesków będzie nie ujętych w katalogu bo poginęły zgłoszenia Quote
McDzik Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ale co? Idą normalnie do oceny ??? bedą dla nich przygotowane karty ocen? Quote
Kaladan Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Pewnie będzie przygotowana errata i dodana do katalogu. Ja jestem ciekawa czy nas ocenią przez ta pomyłkę płci. Dziś się nie dodzwoniłam do Związku... Quote
McDzik Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Kaladan napisał(a):Pewnie będzie przygotowana errata i dodana do katalogu. Ja jestem ciekawa czy nas ocenią przez ta pomyłkę płci. Dziś się nie dodzwoniłam do Związku... Spokojnie Was ocenią i to we właściwej płci - juz dwa razy byłam świadkiem, jak suczka do piesków była przypadkiem zapisana, zgłaszali wczesniej to do stolika i potem szła normalnie z innymi suczkami do porównania. :) Quote
jefta Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Kaladan napisał(a):Pewnie będzie przygotowana errata i dodana do katalogu. Ja jestem ciekawa czy nas ocenią przez ta pomyłkę płci. Dziś się nie dodzwoniłam do Związku... niedawno była taka sytuacja u beagle. Suczka (zresztą o imieniu LADY) została przesunięta z samców do tej samej klasy tyle, że suk. nie mogę teraz tego znaleźć, ale jestem przekonana, że można przesuwać psa z klasy do klasy w przypadku oczywistych pomyłek. Quote
AnkaW Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Tak będą mieć normalnie wystawione karty ocen. A zmianę płci, wszelkie błędy, to nie wiem czy nie trzeba wcześniej zglosić w sekretariacie. Jest szansa na zmianę lub poprawienie /z pieczątką/ karty oceny. Quote
Recommended Posts