Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Ja też na 100% będę!
Ja osobiście polecam teren wystawy, bardzo fajnie miejsca sporo, bo 20 kwietnia byłam.
P.S. Jeśli ktoś jeszcze nie zgłosił to istnieje możliwość zgłoszenia internetowo(pierwszy raz przez internet się da zgłosić do lubina).

Posted

[quote name='McDzik']AnkaW to ja widze, że jednak zobaczymy się szybciej niż myślałam :) nadrobimy braki z Krosna :)

Konieczkie :multi::multi: może przy okazji poćwiczysz z moim na przyszłość :evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja się zastanawiam, bo nie dam rady pociągiem więc mam pytanie czy ktoś z Wawy ma miejsce na jedną osobę z jednym lub dwoma psami(grzywacze chińskie)?

Posted

ja dziś w związku byłam i psiaki zgłoszone już są :p ale co do stadionu to nie wiem nie wiem.. na zdjęciach wydawał się spory ale jak go dziś zobaczyłam to taki spory nie jest :roll:

Posted

AnkaW napisał(a):
Konieczkie :multi::multi: może przy okazji poćwiczysz z moim na przyszłość :evil_lol::evil_lol:

Nie mogę się doczekać! :multi: 0jj naćwiczę się ja z nim, naćwiczę :loveu: a my z Arnim zgłoszeni w szczeniakach :lol:

Posted

Judit napisał(a):
ja dziś w związku byłam i psiaki zgłoszone już są :p ale co do stadionu to nie wiem nie wiem.. na zdjęciach wydawał się spory ale jak go dziś zobaczyłam to taki spory nie jest :roll:

No stadion nie jest jakiś wielki, ale na MOSiRze było raczej jeszcze mniej miejsca. Ja za to nie lobię stadionów z powodu braku cienia...

Aaaa napisaliście, że grupę VII sędziuje Bogusława Szydłowicz-Polańczyk, a na stronie jest info, że Andrzej Szutkiewicz.

Posted

Kaladan napisał(a):
No stadion nie jest jakiś wielki, ale na MOSiRze było raczej jeszcze mniej miejsca. Ja za to nie lobię stadionów z powodu braku cienia...

Z tym brakiem cienia to też się zgadzam, znowu będziemy jak na patelni na słońcu.. :razz: trzeba parasolki wziąść albo namioty :eviltong:

Kaladan napisał(a):
Aaaa napisaliście, że grupę VII sędziuje Bogusława Szydłowicz-Polańczyk, a na stronie jest info, że Andrzej Szutkiewicz.

Na początku sędziować miała Bogusława Szydłowicz-Polończyk, ale nastąpiła zmiana sędziego i jest teraz Andrzej Szutkiewicz. Czy znowu nie postanowią zmienić nie wiadomo.