Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

teoretycznie z rodowodem bo ma tatuaż!!!Czyli rodzice musieli być reproduktorami.Wiec rodowód jest,ale nie wiadomo gdzie...(przez to ze nie ma jednej bazy info z tatuażami wszystkich polskich psów)

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od jutra Yoda zostaje na całe dnie sama...Nie znalazł sie DT ani DS :(
Przykro mi ze diewczynka bedzie musoiała siedziec od rana do wieczora nie robiać siku, ale przecież do schronu jej nie oddam.Chyba ze mama sie zlitujei chociaz na siku z nią wyjdzie...Z Mocką to co innego bo ona jest dużo mniejsza.
Ludziska pomóżcie bo za chwie przychodzi ast a wtedy nie bede wiedziałą co zrobić z Yoda?....
Potencjalny domku z Warszawy.Yoda to cudowne stworzenie.Do dzieci też!!

Posted

jest chetna pani na Yode w Warszawie.Ona na 1000% ma jeszcze urabiać męża.Ale problem jest taki ze moga dopiera psa wziąć na poczatku lipca!!!
Szukamy teraz DT do tego czasu!!!!Mysle zeby na wszelki wypadek nie ściagać ogłoszeń.
Yoda musi znaleźć inny dom,DT bo nie wiem co sie stanie.Jeżeli nie znajdzie domu do 28.05 to bede zmuszona oddać ja niestety z powrotem...wiecie gdzie...Nie chce tego strasznie, ale moze znalazł by sie jakiś DT, możę w Warszawie? Jeżeli przeżyje asta...ale najlepiej jakby ten DT znalazła już teraz.Dom jest potrzebny na wczoraj!!!!

Posted

Czyli cały czerwiec (w najlepszym wypadku) musiałaby gdzieś przeczekać??

Cholera- ciężka sprawa:shake: Gdyby to było na tydzień- góra dwa, ale nie na miesiąc!:-(

Popytam, gdzie mogę.

Posted

Poker napisał(a):
K O P E R EK :mad:,TY WIESZ CO :angryy:,NIEDZIELA BYŁA WCZORAJ :diabloti:

No ja wiem, ale na łopatki mnie choróbsko rozłożyło, a wczoraj byłyśmy z SAURONKIEM na badaniach :-(

Posted

jest szansa ze Yoda pojedie do mojej kuzynki na wieś....Wieś jak wieś,ale Ewa ma ogrodzony domek i taki bardziej "współczesny" wiec mam wielką nadzieje ze jej tam bedzie dobrze)Jeszzeurabia męża...Moze nawet w ten weekend pojedzie...ale nie wiem.Jestem zdesperowana znaleźć jak najszybciej domek.a ze to rodzina to Yoda bedzie pod kontrolą cały czas:)

Posted

RudaPaskuda napisał(a):
jest szansa ze Yoda pojedie do mojej kuzynki na wieś....Wieś jak wieś,ale Ewa ma ogrodzony domek i taki bardziej "współczesny" wiec mam wielką nadzieje ze jej tam bedzie dobrze)Jeszzeurabia męża...Moze nawet w ten weekend pojedzie...ale nie wiem.Jestem zdesperowana znaleźć jak najszybciej domek.a ze to rodzina to Yoda bedzie pod kontrolą cały czas:)

To by dopiero było fantastyczne zakończenie!!! ...ale jeszcze się nie cieszę, bo nie chcę zapeszać...

Posted

Ewa w niedziele przyjeżdża po Yodę :D
Mała zostanie zaszczepiona i dostanie obroże Kiltix co by jej tam jakieś wiejskie psy nie zjadły.
Bedzie miała tez adresówkę, jakby chciała tam na wiosce pozwiedzać sobie świat..ale bedzie miał fasnie.Oby tylko koni nie gryzła..

Posted

na zawsze:)
A transport..Przyjeżdzają w niedzielę sami!W końcu pokaże im Wrocław bo tak to ja zawsze po Lublinie z nimi chodziłam i nigdy nei mogłąm ich tu do mnie zaciągnąć:D

Posted

[quote name='RudaPaskuda'] obroże Kiltix co by jej tam jakieś wiejskie psy nie zjadły.

Hi hi ale sie uśmiałąm z własnego przejęzyczenia..Kiltix przeciw psom
(dla niewtajemniczonych miało "jakieś wiejskie pchły"):p:p

Posted

Ruda śłicznotko,czy byłaby szansa na przywiezienie przez Twoją rodzinkę kota z Kielc do Wrocławia przy okazji jazdy po Yodę?

Posted

RudaPaskuda napisał(a):
hi hi
dzięki:D Ale przecież to nie moja zasługa!!

a niby czyja? :crazyeye:ducha świętego czy co? :eviltong: