Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nazywa się 547/07.Tak, to jest jej imię.Wszystko co ma..
Ma jeszcze jedną rzecz.Wiszący nad głową wyrok eutanazji.
Ta cudna sunia przypominająca szpica ma ok. 5 lat.Jest miła, radosna i całym sercem kocha ludzi.Niestety w Schronisku, do którego trafiła po porzuceniu,wprowadza swoje porządki.Gryzie inne suczki.W asyście dotkliwie.Dlatego zdecydowano się ją uśpić.Ma mało czasu.Nie pytajcie ile,bo tego nie wiem.Możliwe, że TEN DZIEŃ nastąpi już po weekendzie.Pomóżcie uratować 547.Ocalmy bicie jej serca..przecież życie jest największą wartością.

suczka jest we W-wiu.

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podkręca inne psy i gryzą.W sposób tak jak zaznaczyłam ,dotkliwy.Dzisiaj ucierpiała roczna suczka.Jeśli ona nie zostanie uśpiona, życiem prawdopodobnie zapłaci inny pies - poprzez jej udział.:-(dlatego trzeba ja wyciagnac.:-( albo- albo.. :(

Posted

Wiesz, ona siedzi z sukami , więc trudno mi powiedziec.Podejrzewam jednak, ze tak.Wiekszosc suk akceptuje inne samce.Zreszta to nie jest nawet tak, ze ona podgryza WSZYSTKIE suki .. z niektorymi slicznie sie dogaduje a wrecz "wspolpracuje" w kwestii szczucia tych najnowszych, najslabszych dziewczynek dokladanych na ten sam boks.Ona po prostu siedzi dlugo..i wiedzie prym.. wyglada na to, ze jest dominujaca.Do ludzi cudna.Psy niestety kieruja sie instynktami i eliminuja slabsze osobniki w tak duzym stadzie jak to schroniskowe.. "dla przetrwania garunku" - to trzeba brac po uwage..kurcze..

Posted

A Nie Można Jej Wysterylizowac I Umieścić W Boksie Z Samcami!!! Najlepiej Takimi Silnymi Psychicznie, One Jej Nie Powinny Nic Zrobic A I Ona Nie Bedzie Miała Na Kim Się Wyżywać.

Posted

Raczej do samca nie skoczy. Podejrzewam, że w domu do drugiej suki też nie skoczy, bo w schronie działa zasada STADA, a w domu zasada PAŃCIA/PAŃCIU.

Zresztą to jest GÓWNO MAŁE, a nie jak Aga napisała SZARA WILCZYCA :) Do "wilka" to jej jednak i trochę wzrostu i trochę ciała brakuje ;)

Posted

o losie!........najgorsza jest bezsilność w takich przypadkach:wallbash:
jedyne rozsądne wyjście to chyba hotel.......ale skąd tu brać te pieniądze na te wszystkie bidy?!:shake:.......w razie "W" mogę wpłacić jakiś grosz, ale dopiero po wtorku......

Posted

Nawet bardzo trochę tą rasę przypomina, tylko nie ta wielkość ;)

Jak na tydzień dasz DT to uratuje jej życie- tylko trzeba zebrać wszystkie możliwe siły i mózgi, żeby wymyśleć co dalej...

Posted

to brac ja na DT na tydz.-półtora?jakby co to mogla by być od jutra już...Ale co po tym czasie?Mogę nawet się podjąć sterylizacji suni i opieki pooperacyjnej.

kto moze mi ją przywieźć/pomóc w transporcie jutro????Tak dopiero n apopołudnie bo rano mam prace.

kurcze..sie wkreciłam.Nadałam jej nwet już imię..Elli :D