Agnieszka(Visenna) Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Nazywa się 547/07.Tak, to jest jej imię.Wszystko co ma.. Ma jeszcze jedną rzecz.Wiszący nad głową wyrok eutanazji. Ta cudna sunia przypominająca szpica ma ok. 5 lat.Jest miła, radosna i całym sercem kocha ludzi.Niestety w Schronisku, do którego trafiła po porzuceniu,wprowadza swoje porządki.Gryzie inne suczki.W asyście dotkliwie.Dlatego zdecydowano się ją uśpić.Ma mało czasu.Nie pytajcie ile,bo tego nie wiem.Możliwe, że TEN DZIEŃ nastąpi już po weekendzie.Pomóżcie uratować 547.Ocalmy bicie jej serca..przecież życie jest największą wartością. suczka jest we W-wiu. Quote
beka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 No tak w przepełniom schronie nie ma miejca dla takiego psiaka. Potrzebny tymczas bez suczek ... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Niestety, to smutna prawda :-( Quote
Hotel KADIF Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Uśpić, bo gryzie??? Dobrze rozumiem ..??!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Podkręca inne psy i gryzą.W sposób tak jak zaznaczyłam ,dotkliwy.Dzisiaj ucierpiała roczna suczka.Jeśli ona nie zostanie uśpiona, życiem prawdopodobnie zapłaci inny pies - poprzez jej udział.:-(dlatego trzeba ja wyciagnac.:-( albo- albo.. :( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Tymczas bez innych suczek albo smierc. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 BŁAGAM! Czy ktoś ma jakiś pomysł ?? :-(:-(:-(:-( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Wiesz, ona siedzi z sukami , więc trudno mi powiedziec.Podejrzewam jednak, ze tak.Wiekszosc suk akceptuje inne samce.Zreszta to nie jest nawet tak, ze ona podgryza WSZYSTKIE suki .. z niektorymi slicznie sie dogaduje a wrecz "wspolpracuje" w kwestii szczucia tych najnowszych, najslabszych dziewczynek dokladanych na ten sam boks.Ona po prostu siedzi dlugo..i wiedzie prym.. wyglada na to, ze jest dominujaca.Do ludzi cudna.Psy niestety kieruja sie instynktami i eliminuja slabsze osobniki w tak duzym stadzie jak to schroniskowe.. "dla przetrwania garunku" - to trzeba brac po uwage..kurcze.. Quote
akri Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 A Nie Można Jej Wysterylizowac I Umieścić W Boksie Z Samcami!!! Najlepiej Takimi Silnymi Psychicznie, One Jej Nie Powinny Nic Zrobic A I Ona Nie Bedzie Miała Na Kim Się Wyżywać. Quote
Koperek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Raczej do samca nie skoczy. Podejrzewam, że w domu do drugiej suki też nie skoczy, bo w schronie działa zasada STADA, a w domu zasada PAŃCIA/PAŃCIU. Zresztą to jest GÓWNO MAŁE, a nie jak Aga napisała SZARA WILCZYCA :) Do "wilka" to jej jednak i trochę wzrostu i trochę ciała brakuje ;) Quote
lolka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 o losie!........najgorsza jest bezsilność w takich przypadkach:wallbash: jedyne rozsądne wyjście to chyba hotel.......ale skąd tu brać te pieniądze na te wszystkie bidy?!:shake:.......w razie "W" mogę wpłacić jakiś grosz, ale dopiero po wtorku...... Quote
Koperek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Znalazłam jej stare fotki (tzn. z 2007 r.; PS. mogę już wklejać zdjątka:cool3:): http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c67af2d45a471dc9.html Piękny uśmiech:lol: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d1303aeb00ad04e0.html Quote
RudaPaskuda Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 suńka w typie elkhunda trochę..Co z nią?Moge tymczas zaoferować ale tylko na tydzień wiec nie wiadomo co potem.Mam sunie 13 letnia, ale ona mieszka w drugim pokoju zazwyczaj... Quote
Koperek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Następne (widać, że nie jest duża!): http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/aae62e721851f97e.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/095d82b85e95f7a0.html Quote
Koperek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Nawet bardzo trochę tą rasę przypomina, tylko nie ta wielkość ;) Jak na tydzień dasz DT to uratuje jej życie- tylko trzeba zebrać wszystkie możliwe siły i mózgi, żeby wymyśleć co dalej... Quote
RudaPaskuda Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 to brac ja na DT na tydz.-półtora?jakby co to mogla by być od jutra już...Ale co po tym czasie?Mogę nawet się podjąć sterylizacji suni i opieki pooperacyjnej. kto moze mi ją przywieźć/pomóc w transporcie jutro????Tak dopiero n apopołudnie bo rano mam prace. kurcze..sie wkreciłam.Nadałam jej nwet już imię..Elli :D Quote
Koperek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Ruda, a gdzie Ty mieszkasz?? A tak poza tym to sterylkę zrobią w schronie za free (jeśli SZARA nie jest już po), więc z tym akurat nie ma problemu;) Quote
ecci Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 A skąd jesteś??? Mogę służyc transportem w okolicach Wrocławia Quote
RudaPaskuda Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 chyba się zdecydowałam i pojadę po nią jutro tylko transport mi potrzebny jakiś bo nie wiem czy bede miałą kaganiec na nią.Bede koło 13-14.Może mi ktoś pomóc?? Quote
RudaPaskuda Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Wrocław-POpowice. Od 9 bede koło ul.Hallera wiec bede miał blisko do schronu Quote
Recommended Posts