Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

uff..Zdjęcia sie w końcu załadowały i wysłane :D

mogła bym prosić o allegro dla dziewczynki? I jakiś DT bo sie robi tu gorąco już.Od 5.05 prawie cały czas nie mam mnie w domu(od rana do wieczora) i bedzie wieeeelki problem.

Ratunku!!

Posted

ale mnie Yoda dzisiaj nastraszyłą.Poszłysmy we 3 na rower(ja, Mocka i Yoda)Bardzo ładnie sobie razem biegły koło siebie na smyczach.Nawet sie chyba Yodzie podobało ciągnięcie(takie wybitnie umiarkowane).W parku koyanowskim je spusciam luzem i Yoda zaczela za wiewiorami ganiac.I ja mi poszla w dluga)bo wiewiorek bylo coraz wiecej i coraz dalej)to stracilam z nia kontakt slowny i wzrokowy.Zaczelam jezdzic tymi sciezkami i jej szukac,nie zwazajac na biedna Mocke.Ale moja byla dzielna i dala rade.Po jakims czasie zwatpilam juz czy ja znajde i sie zatrzymalam na skrzyzowaniu alejek.Odwracam sie a Yoda drepcze jakies 15 m za mna..hi hi

Posted

:placz: z ta pania z czestochowy to jakis skandal....
Mocno trzymam kciuki za cudowne znalezienie domu!!!!! kurka, taki pies...

Posted

Masakryczna sytuacja! A ta pani z Częstochowy to... brak słów:angryy: Kurka- trzeci pies u mnie to tragedia będzie :shake:

A nóż na gardle to masz od 5 maja, czy od kiedy??

Posted

taki maksymalny NÓŻ NA GARDLE to od 10 maja czyli do 9 musiała by sie eksmitować bo przychodzi do mnie suka-amstaf pod opieke i to już było dawno ustalone.

Od 5.05 nie bedzie mnie całymi dniami w domu (od 8-20) wiec bedzie dziewczyna musiała trzymać chyba ze mojej matce cos sie odwidzi i z nia wyjdzie, ale watpię bo ma dość psa:angryy: (zeszta ona jest po wylewie i ogolnie ma humory swoje dziwne)

Posted

Mocka bedzie u mamy w pokoju, a dla asta rozłoże klatkę.Nie widziałam jej na oczy jeszcze.Ale suka asta do innych suk to moze być kiepsko.Tyle tylko ze Mocka jest uległa baaaardzo, a Yoda nie lubi jak ktoś chce przejąć władze i to pokazuje.

Czy można robić 2 allegra?Moze ktoś by zrobił jakies ładniejsze niż te moje??Moze 2 mają wieksza szanse niż jedno.
Ratunku!!
Yoda miałą zostać tylko tydzień a mija juz sama nie wiem ktory a domku, ani wodu ani słychu.Jestem zrozpaczona tym.A przecież to taka kochana sunieczka.

Posted

Tylko uważaj na tą "uległość" Twojej małej- bo inne psy potrafią wykorzystać takie zachowanie i nie odpuścić- w razie, jakby doszło do konfrontacji. To tylko z obserwacji- nie straszę!;)

Zaraz poproszę dobrą kobietę o pomoc, która z allegro działa cuda;)

Posted

jak n aktorej stronie?te stare gdzieś na poczatku, ale wysłałąm Negri na poczte nowe :)

dziewczynka świetnie spisuje sie na rowerze.w parku jest demonem wiewiórek:) i wyglada całkiem jak dzikie zwierzę biegajace po lesie..z daleka mozna pomyśleć ze to wilk nawet :D

Posted

Jaka piękna!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Jaka zmiana!!! SUPER!:multi::multi::multi:

Posted

RudaPaskuda napisał(a):
Przecież Yoda jest rasowa.Zgodna ze wzorcem z tatuażem w uchu.A to to na zdjeciu to nie Yoda bo ma ciemniejszy pyszczek i cały ogonek :D

hi hi Fota na podpuchę! a Yoda rasowa, tylko bez rodowodu:eviltong:- podobnie brzmi, kiedy niktóre telefony odbieram :cool1: