Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='REDA&MELA']A jak pociąg do Będzina przyjeżdza 9:52 to naktórą dotrzemy na wystawe?:cool3:[/quote]
Na 10:15 powinniście dojść

Posted

[quote name='REDA&MELA']Ogladałam już ją, ale nie doszukałam się dworca pkp:oops::hmmmm:[/quote]
Mniej więcej u zbiegu ulicy Modrzejowskiej i linii kolejowej :D

Posted

My też będziemy ;) I mam pytanie - dostaliście już potwierdzenia? Nie mailowo...ale zwykłą ( niezwykłą ) Pocztą Polską S.A? I kiedy będzie dostępny plan sędziowania i spis wystawców? Na stronce widnieje informacja, że po zamknięciu katalogu. Zgłoszenia tylko do 11, a poniżej druga, że na wystawie w Wawie jeszcze można zgłaszać do 13:roll:

Posted

[quote name='REDA&MELA']Oświećcie mnie jeszcze gdzie mam wysiąść:cool3:. Są dwie opcje:
- Będzin
- Będzin miasto
:)[/quote]
Będzin miasto: jak jedziesz z północy to pierwszy Będzin, jak z południa to drugi

Posted

[quote name='Dream']Będzin miasto: jak jedziesz z północy to pierwszy Będzin, jak z południa to drugi[/quote]

Jade z Wrocławia to jakby z zachodu:lol:. Czyli pierwszy Będzie Będzin, a ja wysiadam w Będzinie miasto? Dobrze kapuje?:cool3:

Posted

[quote name='Dream']Będzin miasto: jak jedziesz z północy to pierwszy Będzin, jak z południa to drugi[/quote]
od północy pierwszy jest Bedzin Ksaweta, potem bedzin miasto. :coo3:

Bez względu z której strony sie jedzie, trzeba wysiaść na drugim (chyba że pociag przyspieszony - wtedy zatrzymuje się tylko w Bedzin miasto).

Posted

[quote name='katik']od północy pierwszy jest Bedzin Ksaweta, potem bedzin miasto. :coo3:

Bez względu z której strony sie jedzie, trzeba wysiaść na drugim (chyba że pociag przyspieszony - wtedy zatrzymuje się tylko w Bedzin miasto).[/quote]
Ksawera - racja ;)

Będzin miasto to stacja z peronami pod dachem, jeśli dobrze pamiętam tym się różni od pozostałych dwóch

Posted

Dream, jeśli już tak dokładnie opisujesz stacje, to wszedzie są dachy (a raczej daszki), tylko w Będzin miasto dach jest nad całym dworcem. :lol:

Reda, na pewno w pociagu ktoś ci powie gdzie masz wysiąść. A jak bedziesz jechać od katowic to trzeba wysiąść na 5 stacji. (nie licząc katowic)

Posted

[quote name='katik']Dream, jeśli już tak dokładnie opisujesz stacje, to wszedzie są dachy (a raczej daszki), tylko w Będzin miasto dach jest nad całym dworcem. :lol:

Reda, na pewno w pociagu ktoś ci powie gdzie masz wysiąść. A jak bedziesz jechać od katowic to trzeba wysiąść na 5 stacji. (nie licząc katowic)[/quote]
Dzięki:). Tak jedziemy do katowic, potem się przesiadamy na drugi pociąg do będzina:).

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Jest już spis wystawców
[url]http://www.zkwp.d6.pl/wyst.2008.php[/url][/QUOTE]

Gdzie ?
Prosze pokaż gdzie,bo ja cykam i cykam i nie widze:oops: