REDA&MELA Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 A jak pociąg do Będzina przyjeżdza 9:52 to naktórą dotrzemy na wystawe?:cool3: Quote
Dream Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='REDA&MELA']A jak pociąg do Będzina przyjeżdza 9:52 to naktórą dotrzemy na wystawe?:cool3:[/quote] Na 10:15 powinniście dojść Quote
arrakis Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 A czy są planowane jakieś " imprezy towarzyszące" np. ring posłuszeństwa albo agility? Quote
REDA&MELA Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Dream']Na 10:15 powinniście dojść[/quote] Dzięki:loveu:. Quote
Dream Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='REDA&MELA']Dzięki:loveu:.[/quote] na stronie oddziału znajdziesz mapkę ;) Quote
REDA&MELA Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Dream']na stronie oddziału znajdziesz mapkę ;)[/quote] Ogladałam już ją, ale nie doszukałam się dworca pkp:oops::hmmmm: Quote
Dream Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='REDA&MELA']Ogladałam już ją, ale nie doszukałam się dworca pkp:oops::hmmmm:[/quote] Mniej więcej u zbiegu ulicy Modrzejowskiej i linii kolejowej :D Quote
REDA&MELA Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Dream']Mniej więcej u zbiegu ulicy Modrzejowskiej i linii kolejowej :D[/quote] Już widze:) Quote
Madzia_K Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 My też będziemy ;) I mam pytanie - dostaliście już potwierdzenia? Nie mailowo...ale zwykłą ( niezwykłą ) Pocztą Polską S.A? I kiedy będzie dostępny plan sędziowania i spis wystawców? Na stronce widnieje informacja, że po zamknięciu katalogu. Zgłoszenia tylko do 11, a poniżej druga, że na wystawie w Wawie jeszcze można zgłaszać do 13:roll: Quote
Błyskotka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Na listowne potwierdzenia jest jeszcze sporo czasu ;). Na plan sędziowania też jeszcze troszkę czasu jest zwłaszcza że jeszcze dziś i jutro zbierają zgłoszenia. Quote
katik Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 potwierdzenia i plan sędziowania pewnie pojawi się (tak jak w przypadku większości wystaw) w ostatnim tygodniu przed wystawą. Quote
REDA&MELA Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Oświećcie mnie jeszcze gdzie mam wysiąść:cool3:. Są dwie opcje: - Będzin - Będzin miasto :) Quote
Dream Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='REDA&MELA']Oświećcie mnie jeszcze gdzie mam wysiąść:cool3:. Są dwie opcje: - Będzin - Będzin miasto :)[/quote] Będzin miasto: jak jedziesz z północy to pierwszy Będzin, jak z południa to drugi Quote
REDA&MELA Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Dream']Będzin miasto: jak jedziesz z północy to pierwszy Będzin, jak z południa to drugi[/quote] Jade z Wrocławia to jakby z zachodu:lol:. Czyli pierwszy Będzie Będzin, a ja wysiadam w Będzinie miasto? Dobrze kapuje?:cool3: Quote
katik Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Dream']Będzin miasto: jak jedziesz z północy to pierwszy Będzin, jak z południa to drugi[/quote] od północy pierwszy jest Bedzin Ksaweta, potem bedzin miasto. :coo3: Bez względu z której strony sie jedzie, trzeba wysiaść na drugim (chyba że pociag przyspieszony - wtedy zatrzymuje się tylko w Bedzin miasto). Quote
Dream Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='katik']od północy pierwszy jest Bedzin Ksaweta, potem bedzin miasto. :coo3: Bez względu z której strony sie jedzie, trzeba wysiaść na drugim (chyba że pociag przyspieszony - wtedy zatrzymuje się tylko w Bedzin miasto).[/quote] Ksawera - racja ;) Będzin miasto to stacja z peronami pod dachem, jeśli dobrze pamiętam tym się różni od pozostałych dwóch Quote
REDA&MELA Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [B]Katik[/B] i [B]Dream[/B], Wielkie dzięki:loveu:. Quote
katik Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Dream, jeśli już tak dokładnie opisujesz stacje, to wszedzie są dachy (a raczej daszki), tylko w Będzin miasto dach jest nad całym dworcem. :lol: Reda, na pewno w pociagu ktoś ci powie gdzie masz wysiąść. A jak bedziesz jechać od katowic to trzeba wysiąść na 5 stacji. (nie licząc katowic) Quote
REDA&MELA Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='katik']Dream, jeśli już tak dokładnie opisujesz stacje, to wszedzie są dachy (a raczej daszki), tylko w Będzin miasto dach jest nad całym dworcem. :lol: Reda, na pewno w pociagu ktoś ci powie gdzie masz wysiąść. A jak bedziesz jechać od katowic to trzeba wysiąść na 5 stacji. (nie licząc katowic)[/quote] Dzięki:). Tak jedziemy do katowic, potem się przesiadamy na drugi pociąg do będzina:). Quote
Basia i Barni Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 nas nie bedzie :shake::placz: - biore ślub :diabloti: Quote
boksiedwa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Moje małe zołzidło zgłoszone :D ale żadnego potwierdzenia nie dostałam Quote
lothia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 ja też nic jeszcze nie dostałam,jakieś Warszawiaki jadą pociągiem może? Quote
Zuza i Noddy Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Jest już spis wystawców [url]http://www.zkwp.d6.pl/wyst.2008.php[/url] Quote
bogi Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [quote name='Zuza i Noddy']Jest już spis wystawców [url]http://www.zkwp.d6.pl/wyst.2008.php[/url][/QUOTE] Gdzie ? Prosze pokaż gdzie,bo ja cykam i cykam i nie widze:oops: Quote
Recommended Posts