Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

yuli_ a kojarzysz kto wygrał BIS Ras Polskich?

Jakieś wyniki finałów macie może?
Mam BIS Szczeniąt, BIS Weteranów, BIS Będzin ( czy to był ogar polski czy posokowiec bawarski?), BIS Użytków, BIS Junior, BOG I i BOG II [B]te mam - [/B]a czy w reszcie możecie mi pomóc?

Posted

Według moich notatek to numer 614 czyli Ogar Polski Kusy z Jaśminowej Ulicy, ale nie chcę strzelić gafy?

BIS użytków piękny Golden wygrał, jestem dumna z tego wyboru, bo pies naprawdę PIĘKNY!! gratulacje!!!

[B]poprawka, mam jeszcze BOG III [/B], ale reszty już nie....

Posted

[quote name='yuli_']BIS oddziału Będzin
[IMG]http://i300.photobucket.com/albums/nn14/patrycja-gie/Bedzin/cebc2cd2.jpg[/IMG] [/quote]

Że tak powiem - na zacytowanym zdjęciu ja :cool1:

Najpiękniejsze na wystawie było 'złapanie' psa na MP dokładnie w ostatniej chwili. Uff, zdążyłam :) Potem jeszcze sobie po ringu pochodziłam trochę jak widać wyżej ;) Poznałam wielu wspaniałych ludzi a wystawa bardzo mi się podobała. W przyszłym roku będę na pewno !

Posted

BOG VII
I - wnkw niestety nie wiem ktory - niemce sa dla mnie wszystkie takie same:(
II - seter irlandzki - WILHELM TELL z Arislandu
III - pointer - FILA Brzezowianka

Posted

[quote name='panienkabubu']dziekuje :)

BOG I - to Ebafarmens VODKA - przepiękny Owczarek Niemiecki!![/quote]

masz racje, to piesek mojej znajomej,! jest codowny! mam jego filmiki z ringu :)

Posted

[quote name='yuli_']Mam ponad 200 fot(jak na mnie to dużo!). Widziałam forumowe setery angielskie, Franie, Magię.. i kogo tam jeszcze, na pewno bassety. :razz:
Moja suka od 8 dni kwalifikuje się pod kl. młodzieży a dzisiaj dostała BOBa w porównaniu z suką kl. pośredniej. Jestem z niej szalenie dumna i w ogóle(w sumie jeszcze szczeniaczek z niej.. ale widać sędzia się znał :lol: ). Mam nadzieję, że dogomaniacy zadowoleni z wystawy - chociaż jak dla mnie organizacyjnie strasznie kulał Będzin. No i te puchary za zw.rasy takie trochę.. żenujące :eviltong:[/quote]
Gratulacje sukcesu, ale pucharków to się nie czepiaj, ciesz się, że w ogóle są i mimo, że małe to całkiem fajne :) Żenujące jest np to, że na najbardziej prestizowej wystawie w Polsce (czyt w Poznaniu) nie ma pucharków w ogóle, a na wielu CACIBówkach, o krajówkach nie wspominając nie ma wcale....

Posted

[quote name='krzychu1991']masz racje, to piesek mojej znajomej,! jest codowny! mam jego filmiki z ringu :)[/quote]

VODKA jest PIĘKNY. Idealne moje wyobrażenie o owczarku niemieckim.... Potężny, z klatą odpowiednią, a nie tkai przecinek jak te inne....
A co było na innych miejscach BOG I?

Posted

[quote name='panienkabubu']
BIS użytków piękny Golden wygrał, jestem dumna z tego wyboru, bo pies naprawdę PIĘKNY!! gratulacje!!!
[/quote]

wie ktoś może jaki to pies?
a wyniki BOG VIII ma ktoś?

Posted

[quote name='Marta&Karmen']wie ktoś może jaki to pies?
a wyniki BOG VIII ma ktoś?[/quote]
Ten na bisie użytków to EBRO Marakita.
BOG VIII - wybierał p. Wojciech Burski
I - labrador - chyba ZYGFRYD Górska Fantazja
II - golden - niestety nie wiem jaki
III - mój zwierz :) walijski springer spaniel - TARES z Dębowej Równiny :loveu:

Posted

[quote name='Yoshko']Grupę VIII wybierał P.Burski ??? to chyba jakaś pomyłka . P.Burskiego nie było na tej wystawie .[/quote]

Otóż niespodzianka- był:cool3:

Posted

[quote name='Yoshko']Grupę VIII wybierał P.Burski ??? to chyba jakaś pomyłka . P.Burskiego nie było na tej wystawie .[/quote]
Był, był :) Sędziował w zastępstwie za p. Joannę Szczepańską-Korpettę.
P. Burski sędziował na ringu 9 flat coated retrievery, nova scotia duck tolling retrievery, labrador retrievery i w finałach BOG VIII.

Posted

Panienkabubu- jak możesz nie znać mojej sis:eviltong:
Ja wygrałam w starszej, a Martynka w młodszej:eviltong:
Później BB miał już serdecznie dosyć i trzebabyło go ciągnąć po ringu, przez co 2nd place:cool3: