dorota-ta-dorota Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Ups...Spózniłam sie ....własnie wsadziłaś nowe foty :lol: dzieki !!!!! Nasze małe tez tam jest :lol: Quote
vpassione Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Więcej zdjęć nie ma :eviltong: (hmmm, wydawało mi się, że robiłam zdjęcia BIS użytków, ale nie jakoś nie widzę ich.. :crazyeye: ) Quote
panienkabubu Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 yuli_ a kojarzysz kto wygrał BIS Ras Polskich? Jakieś wyniki finałów macie może? Mam BIS Szczeniąt, BIS Weteranów, BIS Będzin ( czy to był ogar polski czy posokowiec bawarski?), BIS Użytków, BIS Junior, BOG I i BOG II [B]te mam - [/B]a czy w reszcie możecie mi pomóc? Quote
Yoshko Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Wydaje mi się ze BIS ras polskich wygrał czekoladowy gończy polski , ale pewnosci nie mam. czy mogę prosic fotki z BIS-a uzytków Quote
panienkabubu Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Według moich notatek to numer 614 czyli Ogar Polski Kusy z Jaśminowej Ulicy, ale nie chcę strzelić gafy? BIS użytków piękny Golden wygrał, jestem dumna z tego wyboru, bo pies naprawdę PIĘKNY!! gratulacje!!! [B]poprawka, mam jeszcze BOG III [/B], ale reszty już nie.... Quote
panienkabubu Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 OK - BIS o/Będzin dla AS Wirażka z Pruchnej, później Dobermann i Shih Tzu. Quote
Shetanka Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='yuli_']BIS oddziału Będzin [IMG]http://i300.photobucket.com/albums/nn14/patrycja-gie/Bedzin/cebc2cd2.jpg[/IMG] [/quote] Że tak powiem - na zacytowanym zdjęciu ja :cool1: Najpiękniejsze na wystawie było 'złapanie' psa na MP dokładnie w ostatniej chwili. Uff, zdążyłam :) Potem jeszcze sobie po ringu pochodziłam trochę jak widać wyżej ;) Poznałam wielu wspaniałych ludzi a wystawa bardzo mi się podobała. W przyszłym roku będę na pewno ! Quote
Tecia Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 BOG VII I - wnkw niestety nie wiem ktory - niemce sa dla mnie wszystkie takie same:( II - seter irlandzki - WILHELM TELL z Arislandu III - pointer - FILA Brzezowianka Quote
panienkabubu Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 dziekuje :) BOG I - to Ebafarmens VODKA - przepiękny Owczarek Niemiecki!! Quote
krzychu1991 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='panienkabubu']dziekuje :) BOG I - to Ebafarmens VODKA - przepiękny Owczarek Niemiecki!![/quote] masz racje, to piesek mojej znajomej,! jest codowny! mam jego filmiki z ringu :) Quote
Jagoodka Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='yuli_']Mam ponad 200 fot(jak na mnie to dużo!). Widziałam forumowe setery angielskie, Franie, Magię.. i kogo tam jeszcze, na pewno bassety. :razz: Moja suka od 8 dni kwalifikuje się pod kl. młodzieży a dzisiaj dostała BOBa w porównaniu z suką kl. pośredniej. Jestem z niej szalenie dumna i w ogóle(w sumie jeszcze szczeniaczek z niej.. ale widać sędzia się znał :lol: ). Mam nadzieję, że dogomaniacy zadowoleni z wystawy - chociaż jak dla mnie organizacyjnie strasznie kulał Będzin. No i te puchary za zw.rasy takie trochę.. żenujące :eviltong:[/quote] Gratulacje sukcesu, ale pucharków to się nie czepiaj, ciesz się, że w ogóle są i mimo, że małe to całkiem fajne :) Żenujące jest np to, że na najbardziej prestizowej wystawie w Polsce (czyt w Poznaniu) nie ma pucharków w ogóle, a na wielu CACIBówkach, o krajówkach nie wspominając nie ma wcale.... Quote
panienkabubu Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [quote name='krzychu1991']masz racje, to piesek mojej znajomej,! jest codowny! mam jego filmiki z ringu :)[/quote] VODKA jest PIĘKNY. Idealne moje wyobrażenie o owczarku niemieckim.... Potężny, z klatą odpowiednią, a nie tkai przecinek jak te inne.... A co było na innych miejscach BOG I? Quote
Marta&Karmen Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='panienkabubu'] BIS użytków piękny Golden wygrał, jestem dumna z tego wyboru, bo pies naprawdę PIĘKNY!! gratulacje!!! [/quote] wie ktoś może jaki to pies? a wyniki BOG VIII ma ktoś? Quote
Jagoodka Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Marta&Karmen']wie ktoś może jaki to pies? a wyniki BOG VIII ma ktoś?[/quote] Ten na bisie użytków to EBRO Marakita. BOG VIII - wybierał p. Wojciech Burski I - labrador - chyba ZYGFRYD Górska Fantazja II - golden - niestety nie wiem jaki III - mój zwierz :) walijski springer spaniel - TARES z Dębowej Równiny :loveu: Quote
zpr Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Wstawcie wyniki finałów, BOG i BIS z Będzina :lol: Quote
Yoshko Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Grupę VIII wybierał P.Burski ??? to chyba jakaś pomyłka . P.Burskiego nie było na tej wystawie . Quote
AlaNowak Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [SIZE=3]wyżeł niemiecki to DOR Jasenky[/SIZE] Quote
AlaNowak Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Yoshko']Grupę VIII wybierał P.Burski ??? to chyba jakaś pomyłka . P.Burskiego nie było na tej wystawie .[/quote] Otóż niespodzianka- był:cool3: Quote
AlaNowak Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Ma ktoś fotki pointerki z BOG Junior i BOG??? Quote
panienkabubu Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Kto wygrał MP - ktora dziewczyna z grupy młodszej? Quote
Jagoodka Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Yoshko']Grupę VIII wybierał P.Burski ??? to chyba jakaś pomyłka . P.Burskiego nie było na tej wystawie .[/quote] Był, był :) Sędziował w zastępstwie za p. Joannę Szczepańską-Korpettę. P. Burski sędziował na ringu 9 flat coated retrievery, nova scotia duck tolling retrievery, labrador retrievery i w finałach BOG VIII. Quote
Jagoodka Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [B]alanowak[/B] a jak poszło Tobie i Twojej siostrze na MP?? Trzymaliśmy kciuki z całych sił :) Quote
panienkabubu Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Z tego co widziałam Ala Zw. Grupy Starszej :) Nie wiem jak z grupą młodszą, bo tam nie znam dzieci :cool3: Quote
AlaNowak Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Panienkabubu- jak możesz nie znać mojej sis:eviltong: Ja wygrałam w starszej, a Martynka w młodszej:eviltong: Później BB miał już serdecznie dosyć i trzebabyło go ciągnąć po ringu, przez co 2nd place:cool3: Quote
Recommended Posts