AnkaW Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Łoj ale się pięknych fotek naoglądałam :loveu::loveu: Ress przy okazji gratulacje i mizianka dla najmłodszych Resurussków :loveu: super maluchy :multi::multi: Quote
resuruss Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Dzięki AniuW :loveu: Juz mi się w oczach miesza od tych zdjęc ...jakosc średnia ,bo miałam w aparacie małą karte i na małej rozdzielczosci robiłam :shake: Lecimy dalej : Golden fajniusi ,ale akurat jak wbiegał na ring coś strzeliło się biedak skulił Quote
resuruss Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Mam jeszcze jedna uwage do organizatorów wystawy ,bo wiemze zagladają na dogo... Bardzo bardzo mocno nie podobało mi się przygotowanie ringu głownego. Nie było paneli odgraniczających ring głowny od publicznosci i bardzo brakowało podium dla zwyciezców konkurencji finałowych. BiSy mocno straciły na tym ... Poza tym organizacja w porzadku ,ale na przyszły rok moze warto by pomyslec o jakis pawilonach dających choc odrobine cienia???;) Quote
AlaNowak Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 A ja apeluję o oznaczenie drogi na wystawę:angryy::angryy::angryy: I podłączam się do apelu Resuruss Quote
Azawakh Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 resuruss każda uwaga jest na cenę złota. Zamiast paneli była taśma odgradzająca i metalowe płotki. Być może było tych płotków za mało ale może w przyszłym roku będzie to jakoś udoskonalone. A co do podium to mam również nadzieję, że znajdzie swoje miejsce na ringu honorowym ale i tak uważam, że i bez niego całkiem fajnie i przede wszystkim sprawnie konkurencje finałowe. A co do upału to dał się on we znaki wszystkim i jeśli będzie taka możliwość to myślę, że organizator zatroszczy się więcej cienia dla wszystkich. Quote
panienkabubu Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 http://img294.imageshack.us/img294/4135/dsc00696kv5.jpg PRZEPIĘKNY ten Owczarek!!! http://img523.imageshack.us/img523/464/dsc00700ck8.jpg o to my :loveu: Mogę prosić o kolejny orginał?:loveu: i czy będę mogla wrzucić na stronkę do siebie?:) Tylko jak podpisać? http://img523.imageshack.us/img523/2274/dsc00712tc4.jpg Bobik :) BOG II :) Quote
resuruss Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Fotki mozna brac ,jasne .Podpisac nickiem z dogo czyli resuruss. Panienka BuBu !Foty wysle wieczorem ,bo teraz mam jeszcze do uzupełnienia na grzywaczach zdjęcia. Azawakh!!!Bylam na "waszej " pierwszej krajówce i ring głowny był wtedy przygotowany doskonale.Mam nadzieje ,ze w następnym roku bedzie taki sam - ładny ring głowny ,doskonale widoczne i duze podium.Tego zycze sobie jako wystawcy i Wam jako organizacji. Poza tym ...jak widzisz lubie pofocic troche na wystawie ,czasem ludzie wykorzystuja moje zdjęcia na swoje strony w necie ...i jako fotograf stwierdzam ,ze poprostu nieładnie wyglada fota z ringu głownego ,na której w tle widac wszelakie tobołki ,krzesła z pupami ,opalajace się stopy ,worki ze smieciami itd .Poza tym te metalowe barierki pasuja raczej na mecz ,a nie na wystawe psów i wygladaja naprawde jak z minionej epoki .Zeby nie być gołosłowna wstawiam pierwsza lepsza fotke z BOG X : Czy uwazasz ,ze nic nie burzy "kompozycji" ??? Oczywiscie prosze nie traktowac moich słow jako krytyki ,a raczej wziasc je za sugestie. Wystawe lubie - ma fajna organizacje - fakt finały przebiegły sprawnie ,ale tego szczegółu brakło do najwyzszego poziomu. Quote
AlaNowak Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Wszystkich chętnych zapraszam do obejrzenia zdjęć z wystawy mojego autorstwa (obficiej uwiecznione setery, ja i moja sis na JH, ale nie będę zanudzać:eviltong:) Pod koniec fotki już nei tak wyrazne, bo bateria zaczęła siadac. Znajdziecie tam laby, goldki, onki, setery, JH i kilka innych ras:eviltong: No i oczywiście jest tam wyczekujący słońca "konik" od Resuruss:loveu: http://picasaweb.google.pl/bibahatika/Bedzin Quote
resuruss Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='AlaNowak']Wszystkich chętnych zapraszam do obejrzenia zdjęć z wystawy mojego autorstwa (obficiej uwiecznione setery, ja i moja sis na JH, ale nie będę zanudzać:eviltong:) Pod koniec fotki już nei tak wyrazne, bo bateria zaczęła siadac. Znajdziecie tam laby, goldki, onki, setery, JH i kilka innych ras:eviltong: No i oczywiście jest tam wyczekujący słońca "konik" od Resuruss:loveu: http://picasaweb.google.pl/bibahatika/Bedzin Dzięki za foteczkę ...to nie Waiting for the Sun Resuruss tylko jego siostra miotowa WinterTime Love Resuruss ,która własnie szaleje mi po pokoju .Niemniej dziekujemy za ufocenie ...a jaką mam mine ....tego trola małego sie nie da opanowac :evil_lol: juz musiała mnie mocno wkurzyc :evil_lol: Quote
krzychu1991 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 fotke Vodki(owczarka) przekaże właścicielą ok? Quote
AlaNowak Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 krzychu- jeśli chodzi o tą śliczną panienkę- wprost nei mogłam się na nią napatrzec:loveu: Pogratuluj włascicielom:loveu: Zuza- pewnie, że weź:cool3: Quote
Recommended Posts