Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 496
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kajka.14 napisał(a):
A ja mam pytanie gdzie w Będzinie odbędzie się wystawa? Mam jakieś 10 min. drogi do Będzina, więc chętnie się wybiorę.

Na potwierdzeniu pisze tak:
Stadion Osir- Będzin, ul. Sportowa 4:)

Posted

Jesli wysiada sie na tym głownym w bedzinie, trzeba wyjść na tą ładniejsza strone, gdzie jest jakis pomnik i ładny skwerek, chyba najprosciej pójść potem w ulice bema [ jest tam komenda policji - duzy odnowiony budynek, poza tym jakies auta policyjne powinny stać pod nia, oraz przystanek autobusowy z którego mozna podjechac pod stadion - przystanek będzin stadion ;) ] i potem skręcić w prawo, w ulice 11 listopada, aż dojdzie sie do skrzyzowania i tam juz raczej widac stadion wiec nie powinno byc problemów :]

Posted

ryjkomanka napisał(a):
Jesli wysiada sie na tym głownym w bedzinie, trzeba wyjść na tą ładniejsza strone, gdzie jest jakis pomnik i ładny skwerek, chyba najprosciej pójść potem w ulice bema [ jest tam komenda policji - duzy odnowiony budynek, poza tym jakies auta policyjne powinny stać pod nia, oraz przystanek autobusowy z którego mozna podjechac pod stadion - przystanek będzin stadion ;) ] i potem skręcić w prawo, w ulice 11 listopada, aż dojdzie sie do skrzyzowania i tam juz raczej widac stadion wiec nie powinno byc problemów :]

Będzinie głównym czyli Będzinie miasto?:cool3:

Posted

Ja wykapalam jednego psa i mój kręgosłup padł :evil_lol:
Ide spac i rano dokoncze "zabiegi" (jeden pies jest nie obciety nawet!! :oops::oops:)

Ja poprosze o trzymanie kciuków za Lilianka, który obecnie przez przygotowania do prób polowych jest łysy jak kolano :D mam nadzieje, ze nas nie poprosza o przejscie do ringu dalmatynczyków :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Wyruszam dopiero za pol godzinki. Czy ktos z obecnych tu dogomaniaków mógłby obfocić JH??? Moj aparat został brutalnie porwany przez rodziców, ktorzy pojechali na wesele:P