Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zdjęcia str. 1, 2
Oto Kira - 2 letnia amstaffka. Niestety znajduje sie w schronisku w Łęczycy. Sunia była już kiedyś u nas.. ale znalazła kochający domek. Jednak zły los znowu dał jej znać. Jej pan stracił pracę i nie dał rady dłuzej zajmować się sunią. A ona teraz bardzo tęskni i czeka na nowy dom :-( Jej świat teraz kończy się tylko na siatce od boksu :-( Błagającym wzrokiem prosi o dom :-( o nową szansę na lepsze życie.
Sunia kocha ludzi, spacerki itp.:smile: gdy ją wypuszczamy z kojca to chce zalizać nas na śmierć :smile: jednak niestety nie jest dla każdego. Kira jest agresywna do innych psów i zwierząt... Co zmniejsza jej szansę na szybką adopcję.
Dlatego prosimy o nowy domek! uratuj tą piękną i czekającą sunię!
kontakt z wolontariuszką w schronisku
kom: 695-726-780
GG: 5801521
Zdjęcia niestety z czasów kiedy pierwszy raz była w schronisku. Jutro zrobie i wstawie akutalne fotki:

POMÓŻCIE W OGŁASZANIU I SZUKANIU DOMKU!
kontakt:

GG: 5801521
kom: 695 726 780

Posted

tez o tym pomyślałam ale niestety nie bylo mnie w schronie od tamtego czasu... porozmawiam z kierownikiem.. bo nawet nie wiem czy ten pan nie sprzedal mieszkania... pewnie mieszka teraz gdzies u rodziny i nie mogl jej trzymac... jutro dowiem sie wszystkiego...
ale domek nadal poszukiwany!

Posted

lepiej byłoby ją wysterylizować najpierw...ludzie na prawdę potrafią być mili kiedy chcą psa, a potem okazuje się, że to były pozory... jak byłaby wysterylizowana, byłoby lepiej. Czy można jej zorganizować sterylkę w schronisku?

• 2 weeks later...
Posted

A i co do pomocy właścicielowi, to on niestety z powodu braku pieniedzy zamieszkał gdzies u rodziny... a tam mają już psa :( Kira nie lubi innych psów.. niestety :( dlatego tez nie mogl jej wziasc...

• 4 weeks later...