polciuaa Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Ja nie wierze.!ludzie sa okropni.!:angryy::( Quote
BlackSheWolf Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 niestety ;( ;( znajdzmy jej szybko dom! ona jest taka piekna.... ma dopiero 2 lata... Quote
BlackSheWolf Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 no hopamy..... eh :( nikt tu nie zaglada :( :( Quote
andzia69 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 gdzie sunia jest ogłaszana???? Black - zrób jej jakiś pr bo nigdy z tego schronu nie wyjdzie, albo wyjdzie do takich debili co ją oddadzą....a podali powód dlaczego ją oddali??? Napisz tekst, podaj kontakt i prosic trzeba, żeby ją ktos poogłaszał:-( Quote
BlackSheWolf Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 sunia ma sporo ogloszen. przepraszam ale juz dzis nie dam rady. jutro napisze tekst i poogloszamy jeszcze wiecej. nie wiem.... z nowym kierownikiem sie dogadac nie mozna. Quote
BlackSheWolf Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 podnosze sunie i zaraz popracuje nad tekstem Quote
BlackSheWolf Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Oto Kira - 2 letnia amstaffka. Niestety znajduje sie w schronisku w Łęczycy. Sunia była już kiedyś u nas.. ale znalazła kochający domek. Jednak zły los znowu dał jej znać. Jej pan stracił pracę i nie dał rady dłuzej zajmować się sunią. A ona teraz bardzo tęskni i czeka na nowy dom :( Jej świat teraz kończy się tylko na siatce od boksu :( Błagającym wzrokiem prosi o dom :( o nową szansę na lepsze życie. Sunia kocha ludzi, spacerki itp.:) gdy ją wypuszczamy z kojca to chce zalizać nas na śmierć :) jednak niestety nie jest dla każdego. Kira jest agresywna do innych psów i zwierząt... Co zmniejsza jej szansę na szybką adopcję. Dlatego prosimy o nowy domek! uratuj tą piękną i czekającą sunię! kontakt z wolontariuszką w schronisku kom: 695-726-780 GG: 5801521 zdjęcia do ogłoszeń: Quote
BlackSheWolf Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 :roll::roll::roll: suni juz dzis nie bylo w schronisku ... zowu poszla do nowego domu... jestem ciekawa czy czasem znowu nie wroci do nas :placz: oby nie! Quote
polciuaa Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Oby nie wrocila.!Oby nie wrocila.!Oby nie wrocial.!:roll: Quote
andzia69 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 na razie się nie cieszę, ale trzymam kciuki, zeby było dobrze:lol: Quote
BlackSheWolf Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 mam nadzieje, ze juz nie wroci :) podobno panstwo byli zdecydowani na psa takiej rasy... zobaczymy... Quote
Recommended Posts