Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kar0la']Nawet nie wiem jak to napisać. Nie ma już Jeżyka [']. Malutki tuptuś podreptał na drugą stronę tęczy... Szczęście było tak blisko. Siedzę i ryczę...
Żegnaj Jeżyku ['].[/QUOTE]
Ojej, a byl tak blisko. Ale na te ostatnie chwile mial kogos kolo siebie i to najwazniejsze....
[*] dla malucha....

Posted

to strasznie niesprawiedliwe ... gdy pojawiło się światełko w tunelu mały Tuptek nagle zgasł :(

Przeżył u nas prawie 2 tygodnie (jutro by minęło), był kochany, czesany, karmiony, miziany ... mógł skończyć jako ten bezimienny na E7 - dostał szansę - został Jeżykiem, ale nie dane mu było z niej skorzystać :placz:

Posted

A moze zaproponowac tej pani z Niemiec ta sunie....Taka luzna propozycja i mi sie skojarzyla, ze ona tez starowinka. Nie bijcie, ale moze to jakas szansa dla niej...Wiem, ze organizacja transportu juz przepadla, ale moze cos :oops:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/183499-Pomocy%21%21%21-Sunia-za-kilka-godzin-zostanie-u%C5%9Bpiona..."]http://www.dogomania.pl/threads/183499-Pomocy!!!-Sunia-za-kilka-godzin-zostanie-u%C5%9Bpiona...[/URL]

Posted

[quote name='divia_gg']A moze zaproponowac tej pani z Niemiec ta sunie....Taka luzna propozycja i mi sie skojarzyla, ze ona tez starowinka. Nie bijcie, ale moze to jakas szansa dla niej...Wiem, ze organizacja transportu juz przepadla, ale moze cos :oops:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/183499-Pomocy%21%21%21-Sunia-za-kilka-godzin-zostanie-u%C5%9Bpiona..."]http://www.dogomania.pl/threads/183499-Pomocy!!!-Sunia-za-kilka-godzin-zostanie-u%C5%9Bpiona...[/URL][/QUOTE]

Divia - my same mamy 3 staruszków na stanie, więc na deficyt kandydatów nie możemy narzekać. Poza tym, to nie ja załatwiałam adopcję i nie ja mogę coś ewentualnie proponować. Poza tym Pani na razie się wycofała, bo to drugi psiak, który do niej nie dojechał :(

Posted

[quote name='eliza_sk']Divia - my same mamy 3 staruszków na stanie, więc na deficyt kandydatów nie możemy narzekać. Poza tym, to nie ja załatwiałam adopcję i nie ja mogę coś ewentualnie proponować. Poza tym Pani na razie się wycofała, bo to drugi psiak, który do niej nie dojechał :([/QUOTE]

Jasne, tak tylko rzucialam;)

Posted

[quote name='carolinascotties'][B]Jeżyku...
[*][/B]

dlaczego? co sie stalo? nie wytrzymal podrozy? :([/QUOTE]
dlaczego? co sie stało?

Posted

Skopiuję co napisałam na innym wątku :(

Niestety, Jeżyk nie doczekał lepszego życia, nie doczekał koszyczka, domowego ciepła, które na niego czekało. Ostatnimi dniami zaczął siusiać z krwią - było to w dni wolne, wczoraj pojechałam z nim do weta - pobrał krew do badania - nerki ok, raczej w kierunku pęcherza (albo zapalenie, albo przerost prostaty ...). Jak wróciliśmy do boksu, zadzwoniła kikou z wieścią o domku w Niemczech - to frruuuuu z Jeżykiem z powrotem do weta, żeby zachipować i wyrobić paszport, wet zrobił mu jeszcze usg ... Wczorajszy dzień był na wariackich papierach, rano Jeżyk pojechał do Łodzi do Karoli na dt - do soboty, kiedy miał jechać do Niemiec ...

Posted

No właśnie z Negrą pod górkę :( Wczoraj już jechali po nią i zepsuł się samochód. Dziś zdecydowałam się sama ją zawieźć, ale pancia ma komunię i nie wie o której wróci - nie odbiera telefonu teraz :(

Posted

Trochę wieści z drugiej ręki od Fado pamiętacie go :)
Wetki mówiły że był na ostatnim szczepieniu, wyrósł chłopak na pięknego młodzieżowca ;) jest piękny i kochany i jest oczkiem w głowie swoich właścicieli :)

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Trochę wieści z drugiej ręki od Fado pamiętacie go :)
Wetki mówiły że był na ostatnim szczepieniu, wyrósł chłopak na pięknego młodzieżowca ;) jest piękny i kochany i jest oczkiem w głowie swoich właścicieli :)[/QUOTE]

O dziękujemy Rudziu za relację :)

Posted

[quote name='eliza_sk']No właśnie z Negrą pod górkę :( Wczoraj już jechali po nią i zepsuł się samochód. Dziś zdecydowałam się sama ją zawieźć, ale pancia ma komunię i nie wie o której wróci - nie odbiera telefonu teraz :([/QUOTE]
Trzeba pewnie poczekać.
Ale powiem szczerze, że to chyba nie najlepszy termin pańciostwo wybrali :roll:
lepiej było się umówić po imprezie, a nie przed.

Posted

[quote name='Iv_']Trzeba pewnie poczekać.
Ale powiem szczerze, że to chyba nie najlepszy termin pańciostwo wybrali :roll:
lepiej było się umówić po imprezie, a nie przed.[/QUOTE]

A no właśnie ... Byłam umówiona na tel na godz. 13 - żeby mi pow. czy impreza zapowiada się na długą czy nie i czy mam się szykować na wyjazd. Tel. milczał, ode mnie nie odebrali i właśnie dostałam smsa, że już się z imprezy zabierają więc mogę jechać - ale dzień już mi się inaczej poukładał niestety :(

Posted

[quote name='Iv_']Zawiozłaś ją? Co tam u małej?[/QUOTE]

Nie, bo dowiedziałam się zbyt późno :( Najpewniej pojedzie w sobotę za tydzień, posiedzi jeszcze z Bagietką do jego wyjazdu.