divia_gg Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Kar0la']Nawet nie wiem jak to napisać. Nie ma już Jeżyka [']. Malutki tuptuś podreptał na drugą stronę tęczy... Szczęście było tak blisko. Siedzę i ryczę... Żegnaj Jeżyku ['].[/QUOTE] Ojej, a byl tak blisko. Ale na te ostatnie chwile mial kogos kolo siebie i to najwazniejsze.... [*] dla malucha.... Quote
Potter Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!:placz: Quote
tomcug Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Nie wierzę, tak bardzo się cieszyłam, nie wierzę.... Jeżyku [*] Quote
carolinascotties Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [B]Jeżyku... [*][/B] dlaczego? co sie stalo? nie wytrzymal podrozy? :( Quote
eliza_sk Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 to strasznie niesprawiedliwe ... gdy pojawiło się światełko w tunelu mały Tuptek nagle zgasł :( Przeżył u nas prawie 2 tygodnie (jutro by minęło), był kochany, czesany, karmiony, miziany ... mógł skończyć jako ten bezimienny na E7 - dostał szansę - został Jeżykiem, ale nie dane mu było z niej skorzystać :placz: Quote
divia_gg Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 A moze zaproponowac tej pani z Niemiec ta sunie....Taka luzna propozycja i mi sie skojarzyla, ze ona tez starowinka. Nie bijcie, ale moze to jakas szansa dla niej...Wiem, ze organizacja transportu juz przepadla, ale moze cos :oops: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/183499-Pomocy%21%21%21-Sunia-za-kilka-godzin-zostanie-u%C5%9Bpiona..."]http://www.dogomania.pl/threads/183499-Pomocy!!!-Sunia-za-kilka-godzin-zostanie-u%C5%9Bpiona...[/URL] Quote
eliza_sk Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [quote name='divia_gg']A moze zaproponowac tej pani z Niemiec ta sunie....Taka luzna propozycja i mi sie skojarzyla, ze ona tez starowinka. Nie bijcie, ale moze to jakas szansa dla niej...Wiem, ze organizacja transportu juz przepadla, ale moze cos :oops: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/183499-Pomocy%21%21%21-Sunia-za-kilka-godzin-zostanie-u%C5%9Bpiona..."]http://www.dogomania.pl/threads/183499-Pomocy!!!-Sunia-za-kilka-godzin-zostanie-u%C5%9Bpiona...[/URL][/QUOTE] Divia - my same mamy 3 staruszków na stanie, więc na deficyt kandydatów nie możemy narzekać. Poza tym, to nie ja załatwiałam adopcję i nie ja mogę coś ewentualnie proponować. Poza tym Pani na razie się wycofała, bo to drugi psiak, który do niej nie dojechał :( Quote
divia_gg Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='eliza_sk']Divia - my same mamy 3 staruszków na stanie, więc na deficyt kandydatów nie możemy narzekać. Poza tym, to nie ja załatwiałam adopcję i nie ja mogę coś ewentualnie proponować. Poza tym Pani na razie się wycofała, bo to drugi psiak, który do niej nie dojechał :([/QUOTE] Jasne, tak tylko rzucialam;) Quote
malagos Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='carolinascotties'][B]Jeżyku... [*][/B] dlaczego? co sie stalo? nie wytrzymal podrozy? :([/QUOTE] dlaczego? co sie stało? Quote
eliza_sk Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Skopiuję co napisałam na innym wątku :( Niestety, Jeżyk nie doczekał lepszego życia, nie doczekał koszyczka, domowego ciepła, które na niego czekało. Ostatnimi dniami zaczął siusiać z krwią - było to w dni wolne, wczoraj pojechałam z nim do weta - pobrał krew do badania - nerki ok, raczej w kierunku pęcherza (albo zapalenie, albo przerost prostaty ...). Jak wróciliśmy do boksu, zadzwoniła kikou z wieścią o domku w Niemczech - to frruuuuu z Jeżykiem z powrotem do weta, żeby zachipować i wyrobić paszport, wet zrobił mu jeszcze usg ... Wczorajszy dzień był na wariackich papierach, rano Jeżyk pojechał do Łodzi do Karoli na dt - do soboty, kiedy miał jechać do Niemiec ... Quote
Kar0la Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Jeżyk doczekał się swojego koszyczka, ale tylko na godzinkę.:-( Potem odszedł po cichutku patrząc mi w oczy... Quote
eliza_sk Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [B]Jakby ktoś miał ochotę wspomóc biedne krowy ... :[/B] [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1030843179[/url] Quote
eliza_sk Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 No właśnie z Negrą pod górkę :( Wczoraj już jechali po nią i zepsuł się samochód. Dziś zdecydowałam się sama ją zawieźć, ale pancia ma komunię i nie wie o której wróci - nie odbiera telefonu teraz :( Quote
Rudzia-Bianca Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Trochę wieści z drugiej ręki od Fado pamiętacie go :) Wetki mówiły że był na ostatnim szczepieniu, wyrósł chłopak na pięknego młodzieżowca ;) jest piękny i kochany i jest oczkiem w głowie swoich właścicieli :) Quote
eliza_sk Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [quote name='Rudzia-Bianca']Trochę wieści z drugiej ręki od Fado pamiętacie go :) Wetki mówiły że był na ostatnim szczepieniu, wyrósł chłopak na pięknego młodzieżowca ;) jest piękny i kochany i jest oczkiem w głowie swoich właścicieli :)[/QUOTE] O dziękujemy Rudziu za relację :) Quote
Iv_ Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='eliza_sk']No właśnie z Negrą pod górkę :( Wczoraj już jechali po nią i zepsuł się samochód. Dziś zdecydowałam się sama ją zawieźć, ale pancia ma komunię i nie wie o której wróci - nie odbiera telefonu teraz :([/QUOTE] Trzeba pewnie poczekać. Ale powiem szczerze, że to chyba nie najlepszy termin pańciostwo wybrali :roll: lepiej było się umówić po imprezie, a nie przed. Quote
eliza_sk Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [quote name='Iv_']Trzeba pewnie poczekać. Ale powiem szczerze, że to chyba nie najlepszy termin pańciostwo wybrali :roll: lepiej było się umówić po imprezie, a nie przed.[/QUOTE] A no właśnie ... Byłam umówiona na tel na godz. 13 - żeby mi pow. czy impreza zapowiada się na długą czy nie i czy mam się szykować na wyjazd. Tel. milczał, ode mnie nie odebrali i właśnie dostałam smsa, że już się z imprezy zabierają więc mogę jechać - ale dzień już mi się inaczej poukładał niestety :( Quote
eliza_sk Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='Iv_']Zawiozłaś ją? Co tam u małej?[/QUOTE] Nie, bo dowiedziałam się zbyt późno :( Najpewniej pojedzie w sobotę za tydzień, posiedzi jeszcze z Bagietką do jego wyjazdu. Quote
Recommended Posts