Jump to content
Dogomania

W jednej celi z katem! Prosimy o DT! W schronisku jest bez szans-Poznań-Zaadoptowany

Recommended Posts

Posted

Właśnie dzwoniłam do schroniska... Niestety nikt nie zgłosił się po psiaka..:-( Wygląda na to, że nikt go nie szuka:shake:
Biedulek, może uda mi się odwiedzić go w poniedziałek, zrobie mu kilka zdjęć i damy go na allegro.. Damy mu na imię Morgan.

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xxxx52 napisał(a):
Jest obawa ,ze zostanie wydany do budy,albo w niepowolane rece:-(

no taka obawa zawsze istnieje... zwłaszcza, że na Bukowskiej wydają psy komu popadnie... prawda?

lovefigaro!!! czemu Morgan?? :/
jedź tam w poniedziałek, jak ja będę w Pułtusku i zrób zdjęcia mu.. zawieź mu jedzonko jakieś, bo na Buk. wiesz jak karmią:/:/:/

Posted

Weronia napisał(a):
no pewnie, że można... ale wiadomo, jak jest:-(
xxxx52, może Tobie się uda znalesc?? ;)

Weronia - znajdź Rudzikowi dom, a Morgana weźmiesz do siebie na tymczas:lol:

Posted

andzia69 napisał(a):
Weronia - znajdź Rudzikowi dom, a Morgana weźmiesz do siebie na tymczas:lol:

o mamo...:eviltong:
za Rudego chcą mnie tu zabić... a tu jeszcze tyle psiaków w kolejce :placz:

p.s.
Beatka, lovefigaro chyba pojedzie do piesa w poniedziałek, także powinny być zdjęcia.

Posted

Weronia-w schronisku poznanskim przebywa piesek 8 miesiecy na kwarantannie,gdyz jest ulomny,oddanie go do boksu rownaloby sie jego smiercia,dlatego dla tego pieska ,ktory nie jest na dogomani szukam miejsca.
Ps.dla tego ulonego pieska pol roku temu znalazlam miejsce ,niestety nie wydano gdyz ponoc znalazl wspanialy dom.ostatnio bylam w schronisku i okazalo sie ,ze ta sierota jeszcze siedzi
Dla zdrowego dorodnego psa znajdzie sie szybciej DT,gdyz sa np. piekne zdrowe,czy rasowe, niz dla kalekiego:-(

ostatno z tego schroniska zabralam 3 psy:jednego mam w swoim domu(siedzial 2 lata w schronisku,te 2 nastepne umiescilam bezpiecznie .Duzych mozliwosci znalezienia DT nie mam.

Posted

xxxx52 napisał(a):
Weronia-w schronisku poznanskim przebywa piesek 8 miesiecy na kwarantannie,gdyz jest ulomny,oddanie go do boksu rownaloby sie jego smiercia,dlatego dla tego pieska ,ktory nie jest na dogomani szukam miejsca.
Ps.dla tego ulonego pieska pol roku temu znalazlam miejsce ,niestety nie wydano gdyz ponoc znalazl wspanialy dom.ostatnio bylam w schronisku i okazalo sie ,ze ta sierota jeszcze siedzi
Dla zdrowego dorodnego psa znajdzie sie szybciej DT,gdyz sa np. piekne zdrowe,czy rasowe, niz dla kalekiego:-(

ostatno z tego schroniska zabralam 3 psy:jednego mam w swoim domu(siedzial 2 lata w schronisku,te 2 nastepne umiescilam bezpiecznie .Duzych mozliwosci znalezienia DT nie mam.

ojej... a co temu pieskowi? jest kaleką? ale co dokladnie jest nie tak??:(
to prawda,że dla zdrowego szybciej się coś znajdzie.
Ale powiedziano w schronisku, że znalazł dom, nie wydano go z tego powodu... a potem się okazało,że jeszcze w schronie jest?? :/ :(

Beatka, no pewnie,że by można.. ale jak sobie pomyślę,że tyle tego jest:placz:
I że nasz Morgan nie jest aż tak potrzebujący.. jak inne, rozumiecie? kalecy, staruszkowie... :(
Może na początek to allegro..?

Posted

Weronia-to co pisalam o kalekim piesku,nie ma zwiazku z pieskiem znalezionym na Gorczynie:shake:Tylko dla mnie znalezienie DT czy DT dla ulomnego pieska jest priorytetem.

Posted

xxxx52 napisał(a):
Weronia-to co pisalam o kalekim piesku,nie ma zwiazku z pieskiem znalezionym na Gorczynie:shake:Tylko dla mnie znalezienie DT czy DT dla ulomnego pieska jest priorytetem.

ale ja pytam o pieska, o ktorym Ty pisałaś wczesniej, że jest kaleką. nie o naszym Morganie, bo przecież wiem, że Morgan jest zdrowy.

Posted

_beatka_ napisał(a):
ok, masz rację,to czekam na rozkoszne zdjęcia i namiary które dać w ogloszeniu?
Dać Twoje Weronia?:razz:

albo moje, albo lovefigaro może...
jeszcze sie dogadamy :*
dzieki Beatka

Posted

Weronia napisał(a):
Właśnie! lovefigaro!!!
co z fotkami???????

do góry psiaczku, może ktoś cie zechce:(

NO nie byłam u Morgana.. Nie miałam kiedy:oops:
Dzwonie tylko co dwa dni, ale bez zmian.. Nikt po niego nie przyjechał:-(