Weronia Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 kurcze, może ja pojade na dniach.. ale nie mam kiedy za bardzo. Albo może lovefigaro mu zrobi zdjęcia jak wróci. Szkoda pieska, bo taki kochany, a na Bukowskiej się zmarnuje, zupełnie..:( Quote
_beatka_ Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 dziewczyny koniecznie! bo on tam się zapłacze...żeby pies miał dom i znów wrócił do schronu-to musi być dla niego horror:placz: Quote
xxxx52 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 jestem przerazona ,ze piesek jeszcze w tym schronisku,za kratami,gdyz ciagle sie boje,a z doswiadczenia wiem ,ze zwierzeta wydawanae sa tam,byle jak byle gdzie ,do bud na lancuchy :placz: po nocach nie moge spac ,gdyz wydano z tego schroniska18 kotow domowych,jednej osobie:mad: Jak to mozliwe? na co? po co? czy zyja? czy sa juz tylko skorki? :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
_beatka_ Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 18 kotów????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
xxxx52 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 tak 18 kotow:placz::placz: to jest skandal jak mozna desryminowac koty na rzecz psow i wydawac 18 domowych kotow przebywajcych w schronisku jednej osoby nie spisujac dokladnie adresu. Mozna to nazwac jest to pozbycie sie zywych istot i skazanie je ,co jest duzym prawdopodobienstwem na smierc:placz::placz::placz: mamy cos w planie ,czyli pragniemy podjac pewne kroki! Jezeli tak sa wydawane koty ,to co mowic o psach??Moga trafic takze w jak najgorsze rece,dlatego ten piesek musi jak najszybciej opuscic wiezienie. Quote
Weronia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 xxxx52 napisał(a):tak 18 kotow:placz::placz: to jest skandal jak mozna desryminowac koty na rzecz psow i wydawac 18 domowych kotow przebywajcych w schronisku jednej osoby nie spisujac dokladnie adresu. Mozna to nazwac jest to pozbycie sie zywych istot i skazanie je ,co jest duzym prawdopodobienstwem na smierc:placz::placz::placz: mamy cos w planie ,czyli pragniemy podjac pewne kroki! Jezeli tak sa wydawane koty ,to co mowic o psach??Moga trafic takze w jak najgorsze rece,dlatego ten piesek musi jak najszybciej opuscic wiezienie. no własnie xxx52, pytałam na privie co dalej z tymi kotami, ale nie dotałam dodatkowych informacji... Quote
xxxx52 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Weronia-nie odpowiedzialam ,gdyz powoli sie zaczyna byc" Kryminalnie"jest duzo do przekazania ,moge tylko telefonicznie,a jak dotychczas kotow:placz::placz: ,ani sladu i o wlascicielu nikt nie slyszal:crazyeye: Quote
_beatka_ Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 czyli wiadomo co się z nimi stało...pewnie schron też dostał z tego dolę:angryy::angryy::angryy: Quote
_beatka_ Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 co???????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: niech kierownictwo schronisko za to odpowie:angryy::angryy::angryy: jezu to tylko u nas tak może być:shake: Quote
lovefigaro Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Niestety nadal w schronie...:-( Dzis ma przyjechać pewien pan po Lusie, ktora u mnie przebywa. Jak tylko Lusia trafi do domciu to pojadę do Morgana. Moze juz jutro. Quote
_beatka_ Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Po Lusię z tej tragicznej, rozlatującej się budy?:razz: Quote
lovefigaro Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 _beatka_ napisał(a):Po Lusię z tej tragicznej, rozlatującej się budy?:razz: Tak, własnie po tą..:roll: Byli wczoraj po nią państwo i pojechała do nowego domciu:loveu: Ale oczywiście pojawiły sie juz problemy, bo Lusia zrobiła im w domu kupę i rozniosła ją po całym mieszkaniu... Miejmy nadzieję, że się tym nie zrażą..:oops: Quote
_beatka_ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 ale ludzie mają problemy:cool1: zdarza się przecież;), i chcą ją za to oddać?:mad: Quote
lovefigaro Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 _beatka_ napisał(a):ale ludzie mają problemy:cool1: zdarza się przecież;), i chcą ją za to oddać?:mad: No jeszcze nie mówili, że chca oddać.. Ale oni są w pracy od 8 do 16.. Mam nadzieję, że takie wpadki nie będa u niej codziennością. Poza tym Lusia w nocy "śpiewa"..:oops: Quote
emilia2280 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 hihi- co to znaczy ze spiewa? jestem bardzo ciekawa. Quote
_beatka_ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 zawsze? czy tylko w określonej sytuacji?np jak coś ją zaniepokoi?:razz: Quote
Weronia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 a dlaczego wy na wątku Morgana gadulicie o Lusi?????? coo? Ciotki?? nieładnie!;p a Lusia śpiewa.. taa rano .. ale jak jest zamknieta. love, lepiej powiedz kiedy pojedziesz do Morganka!! Quote
_beatka_ Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 no właśnie, kiedy morganek będzie nr 1?:mad: pojedzcie tam chociaż raz porobić zdjęcia:razz: Quote
Recommended Posts