Jump to content
Dogomania

W jednej celi z katem! Prosimy o DT! W schronisku jest bez szans-Poznań-Zaadoptowany

Recommended Posts

Posted

kurcze, może ja pojade na dniach.. ale nie mam kiedy za bardzo.
Albo może lovefigaro mu zrobi zdjęcia jak wróci.
Szkoda pieska, bo taki kochany, a na Bukowskiej się zmarnuje, zupełnie..:(

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem przerazona ,ze piesek jeszcze w tym schronisku,za kratami,gdyz ciagle sie boje,a z doswiadczenia wiem ,ze zwierzeta wydawanae sa tam,byle jak byle gdzie ,do bud na lancuchy :placz:

po nocach nie moge spac ,gdyz wydano z tego schroniska18 kotow domowych,jednej osobie:mad:

Jak to mozliwe?
na co?
po co?
czy zyja?
czy sa juz tylko skorki?
:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

tak 18 kotow:placz::placz:
to jest skandal jak mozna desryminowac koty na rzecz psow i wydawac 18 domowych kotow przebywajcych w schronisku jednej osoby nie spisujac dokladnie adresu.
Mozna to nazwac jest to pozbycie sie zywych istot i skazanie je ,co jest duzym prawdopodobienstwem na smierc:placz::placz::placz:
mamy cos w planie ,czyli pragniemy podjac pewne kroki!

Jezeli tak sa wydawane koty ,to co mowic o psach??Moga trafic takze w jak najgorsze rece,dlatego ten piesek musi jak najszybciej opuscic wiezienie.

Posted

xxxx52 napisał(a):
tak 18 kotow:placz::placz:
to jest skandal jak mozna desryminowac koty na rzecz psow i wydawac 18 domowych kotow przebywajcych w schronisku jednej osoby nie spisujac dokladnie adresu.
Mozna to nazwac jest to pozbycie sie zywych istot i skazanie je ,co jest duzym prawdopodobienstwem na smierc:placz::placz::placz:
mamy cos w planie ,czyli pragniemy podjac pewne kroki!

Jezeli tak sa wydawane koty ,to co mowic o psach??Moga trafic takze w jak najgorsze rece,dlatego ten piesek musi jak najszybciej opuscic wiezienie.

no własnie xxx52, pytałam na privie co dalej z tymi kotami, ale nie dotałam dodatkowych informacji...

Posted

Weronia-nie odpowiedzialam ,gdyz powoli sie zaczyna byc" Kryminalnie"jest duzo do przekazania ,moge tylko telefonicznie,a jak dotychczas kotow:placz::placz: ,ani sladu i o wlascicielu nikt nie slyszal:crazyeye:

Posted

_beatka_ napisał(a):
Po Lusię z tej tragicznej, rozlatującej się budy?:razz:

Tak, własnie po tą..:roll:
Byli wczoraj po nią państwo i pojechała do nowego domciu:loveu:
Ale oczywiście pojawiły sie juz problemy, bo Lusia zrobiła im w domu kupę i rozniosła ją po całym mieszkaniu... Miejmy nadzieję, że się tym nie zrażą..:oops:

Posted

_beatka_ napisał(a):
ale ludzie mają problemy:cool1:
zdarza się przecież;), i chcą ją za to oddać?:mad:

No jeszcze nie mówili, że chca oddać.. Ale oni są w pracy od 8 do 16.. Mam nadzieję, że takie wpadki nie będa u niej codziennością. Poza tym Lusia w nocy "śpiewa"..:oops:

Posted

a dlaczego wy na wątku Morgana gadulicie o Lusi?????? coo? Ciotki?? nieładnie!;p
a Lusia śpiewa.. taa rano .. ale jak jest zamknieta.

love, lepiej powiedz kiedy pojedziesz do Morganka!!