emilia2280 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Kto umie robic ogloszenia do gazet moze? Quote
wanda szostek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='maciaszek']Kto pomoże????? Allegro już jest. Ja mogę pomóc, ale zawsze stawiam pewne warunki, które ułatwiają mi zadanie. Wynika to z braku czasu i nie tylko. Quote
maciaszek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 wanda szostek napisał(a):Ja mogę pomóc, ale zawsze stawiam pewne warunki, które ułatwiają mi zadanie. Wynika to z braku czasu i nie tylko.A jakie to warunki? Quote
maggie1971 Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Kochany pieseczku, podnoszę Cię, hopaj na pierwszą. Kto może pomóc temu biedakowi?? Proszę:-( Quote
BasiaD Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Oiesiu Tobie pomoc potrzebna na cit! Hopaj do góry przypominać o sobie cioteczkom! Quote
maciaszek Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Zainteresowanie psiakiem ZEROWE.... :(. Nie wiem co to będzie, ale obawiam się, że będzie nieciekawie :(. Quote
BasiaD Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Niuniek na 1 strtonkę! Cioteczki nie zostawiajcie biednego piesia!!! Quote
maggie1971 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Kto pomoże pieskowi?. On naprawdę musi wyjść ze schronu.:placz: Quote
kako80 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 to wiemy wszyscy, tylko co dalej? ewentulanie hotelik, ale skad kasa? Quote
maciaszek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Dzwoniłam do schroniska. Weta już dziś nie będzie. Mam zadzwonić jutro, żeby się dowiedzieć jaki jest stan psiaka. Quote
kako80 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 a tu ciagle cisza.. bezsilnosc jest straszna.. a czy on jest ogloszony? Quote
BasiaD Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Podnoszę do góry. Ten biedak ma niedużo czasu, pomoc potrzebna na cito.. Quote
maggie1971 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Tylko nie ma chętnych do pomocy, :-(nikt go nie chce niestety . Psiak ma zrobione allegro , ale jeśli ktoś może poogłaszać gdzie indziej byłabym wdzięczna. Quote
maciaszek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 A na Allegro wyświetleń tyle, co nic... Tragedia... :( Quote
maggie1971 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Niestety temu psiakowi nie udało się pomóc, odszedł za TM*:placz::placz::placz: został uśpiony w Schronisku , tak zdecydował weterynarz,. Był tak potwornie wygłodzony...........:-(:-(:-( Kochany pieseczku biegaj sobie spokojnie po tamtej stronie i bądź szczęśliwy, kiedyś się tam spotkamy, może mi wybaczysz ,że nic nie zrobiłam...........:-(:-( Quote
maciaszek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Właśnie miałam Wam powiedzieć to, co powiedziała już maggie1971 :(. Psiak biega już za TM, mam nadzieję, że jest mu tam znacznie lepiej niż na tym obrzydliwym ziemskim padole... Mam wyrzuty sumienia. Ten pies był w kiepskim stanie od samego początku. Najpierw psychicznym, potem fizycznym... Gdyby go wziąć do domu, nawet w stanie takiego wychudzenia, dałoby się go wyprowadzić na prostą :(... Quote
Edi100 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 maciaszek napisał(a):Właśnie miałam Wam powiedzieć to, co powiedziała już maggie1971 :(. Psiak biega już za TM, mam nadzieję, że jest mu tam znacznie lepiej niż na tym obrzydliwym ziemskim padole... Mam wyrzuty sumienia. Ten pies był w kiepskim stanie od samego początku. Najpierw psychicznym, potem fizycznym... Gdyby go wziąć do domu, nawet w stanie takiego wychudzenia, dałoby się go wyprowadzić na prostą :(... Nie dosłał sznasy. Tak przykro:placz: Quote
madzia828 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 tak mi przykro piesku:-(:-( bądź szczęśliwy za TM [*] Quote
Yorija Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Dajcie mu choć jakieś imie - niech nie biega tam taki bezimienny. Szerokich łąk psiaczku. [*] Quote
Recommended Posts