Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety temu psiakowi nie udało się pomóc, odszedł za TM*:placz::placz::placz: został uśpiony w Schronisku , tak zdecydował weterynarz,. Był tak potwornie wygłodzony...........:-(:-(:-(
Kochany pieseczku biegaj sobie spokojnie po tamtej stronie i bądź szczęśliwy, kiedyś się tam spotkamy, może mi wybaczysz ,że nic nie zrobiłam...........:-(:-(

Posted

Właśnie miałam Wam powiedzieć to, co powiedziała już maggie1971 :(.
Psiak biega już za TM, mam nadzieję, że jest mu tam znacznie lepiej niż na tym obrzydliwym ziemskim padole...

Mam wyrzuty sumienia. Ten pies był w kiepskim stanie od samego początku. Najpierw psychicznym, potem fizycznym... Gdyby go wziąć do domu, nawet w stanie takiego wychudzenia, dałoby się go wyprowadzić na prostą :(...

Posted

maciaszek napisał(a):
Właśnie miałam Wam powiedzieć to, co powiedziała już maggie1971 :(.
Psiak biega już za TM, mam nadzieję, że jest mu tam znacznie lepiej niż na tym obrzydliwym ziemskim padole...

Mam wyrzuty sumienia. Ten pies był w kiepskim stanie od samego początku. Najpierw psychicznym, potem fizycznym... Gdyby go wziąć do domu, nawet w stanie takiego wychudzenia, dałoby się go wyprowadzić na prostą :(...

Nie dosłał sznasy. Tak przykro:placz: