McDzik Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 oho.. no Kraków sobie liczy, ale w końcu teraz to już II termin, trzeba było wcześniej myśleć:eviltong: Quote
mrowa23 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 liczy liczy.. za skleroze sie placi choc jezeli wydluzyli terin przyjmowania zgloszen mogli tez wydluzyc termin "normlanych " cen a nie zdzierac... Quote
aga616 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 my się zgłosiliśmy w terminie i do tego ze zniżką 10% dla psów z oddziału krakowskiego ;P;) Quote
Goldek Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='katik']Ale właśnie nie da się wysłać formularza pisząc "w przygotowaniu" :roll:[/quote] A, no to trzeba skorzystać z rady [B]yuli_;)[/B] Quote
Dream Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='aga616']my się zgłosiliśmy w terminie i do tego ze zniżką 10% dla psów z oddziału krakowskiego ;P;)[/quote] szczęściarze :D Quote
TomekK Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 W kwestii zgloszen psow z rodowodem w przygotowaniu - to informacja, co nalezy wpisac BYLA i JEST ZAMIESZCZONA na formularzu zgloszeniowym bezposrednio pod polem numer rodowodu. Jest tam napisane, zeby "w przyg" uzupelnic numerem rejestracyjnym. Wiem, ze tekstow malym drukiem sie nie czyta - ale moze warto ;) /tomek Quote
Tecia Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='McDzik']To może my weźmiemy transparenty i pompony jakies, żeby kibicowac i dodać otuchy :loveu: Lucky jest genialny, na pewno rozwali konkurencje :)[/quote] Hihihi, doping zawsze mile widziany:) A co do Lakiego to fajny z niego gosc jest ale to bedzie jego debiut w klasie posredniej, dwa dni wczesniej skonczy 15 miesiecy wiec od razu na gleboka wode skaczemy:) Quote
renia13 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='aga616']my się zgłosiliśmy w terminie i do tego ze zniżką 10% dla psów z oddziału krakowskiego ;P;)[/quote]:angryy: ciekawe dlaczego pani kiedy z Nia rozmawiałam nie wspomniała o zniżce , a pytałam o rozne rzeczy , m.in.. o to tez :mad:.. Quote
aga616 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='renia13']:angryy: ciekawe dlaczego pani kiedy z Nia rozmawiałam nie wspomniała o zniżce , a pytałam o rozne rzeczy , m.in.. o to tez :mad:..[/quote] hmm - ja to wyczytałam o zniżce na stronie oddziału - zupełnie przypadkowo - taka notka była w....aktualnościach...;)może specjalnie, żeby trudniej było zauważyć hehe Quote
panienkabubu Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='aga616']hmm - ja to wyczytałam o zniżce na stronie oddziału - zupełnie przypadkowo - taka notka była w....aktualnościach...;)może specjalnie, żeby trudniej było zauważyć hehe[/QUOTE] W każdym oddziale tak jest, że członkowie mają 10% zniżki :) U nas też tak jest :-) Quote
Błyskotka Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='panienkabubu']W każdym oddziale tak jest, że członkowie mają 10% zniżki :) U nas też tak jest :-)[/quote] Pierwsze słyszę :roll:. W Rybnickim nie ma :mad:. Quote
panienkabubu Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='Błyskotka']Pierwsze słyszę :roll:. W Rybnickim nie ma :mad:.[/QUOTE] Tak? O to przepraszam, znam kilka takich oddziałów to myśląłam, że wszędzie jest :cool3: Quote
vpassione Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 W Chorzowskim też mi nic takiego nie było powiedziane. W wrześniu zaliczamy dwie wystawy i mamy do zapłaty 120zł bez informacji o jakiejkolwiek zniżce... :mad: Quote
Bura Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='McDzik']O rzeszowskim nic mi nie wiadomo :D[/quote] W rzeszowskim zniżkę miewa tylko Pani w czerwonym i to zniżkę 100% jak ostatnio słyszałam. Quote
panienkabubu Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='yuli_']W Chorzowskim też mi nic takiego nie było powiedziane. W wrześniu zaliczamy dwie wystawy i mamy do zapłaty 120zł bez informacji o jakiejkolwiek zniżce... :mad:[/QUOTE] Bzdura :) W chorzowskim obowiązuje, wiem, bo należę - i wszędzie taka informacja jest rozpowszechniona, nawet na listach, które do mnie przychodzą z oddziału. Quote
Elitesse Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='panienkabubu']W każdym oddziale tak jest, że członkowie mają 10% zniżki :) U nas też tak jest :-)[/quote] we wroclawiu kiedys byla ale daaawno temu, w opolu nie ma Quote
McDzik Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Y no [U]prawie[/U] wszyscy gadają o CACIB Kraków xD Quote
Elitesse Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 do wystawy daleko to trzeba czyms zabic czas :evil_lol: Quote
Elitesse Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 zawsze jest i lista psow tez do tej pory byla :roll: Quote
panienkabubu Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 No to możesz ma ktoś przecieki czy będzie plan sędziowania i kiedy można się go spodziewać? :eviltong: Quote
TomekK Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Plan sedziowania powinien byc dostepny ok. 10-11.06 ze wzgledu na to, ze termin zgloszen bedzie jeszcze przedluzony o tydzien ale tylko dla zgloszen poprzez formularz zgloszeniowy. Rownoczesnie w okolicach nastepnego weekendu (14-15.06) powinna sie odbyc wysylka potwierdzen do wystawcow. /tomek PS. Kwestia obnizki oplaty dla czlonkow macierzystego oddzialu nie jest regula. W tym roku sprobowalismy tak zrobic i zobaczyc, jaki efekt to przyniesie (zwiekszenie ilosci psów z oddzialu w Krakowie). Nie jest tez powiedziane, ze bedzie to kontynuowane, chociaz taka mam nadzieje. Quote
panienkabubu Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 E to super, że tak szybko będzie plan sędziowania :loveu: Quote
McDzik Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 No to czekamy cierpliwie.. :) choć ja juz mniej więcej wiem jaką będę miała staweczke. Quote
Frytela Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [SIZE=1][COLOR=White]zgłoszenia przedluzone do 5 czerwca:p[/COLOR][/SIZE] Quote
Recommended Posts