Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 929
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panienkabubu']Najpierw zacznijcie coś osiągać, potem się pomyśli :evil_lol: w takim razie jedziesz z nami do Krakowa?[/quote]
Jeśli masz miejsce to tak, bo transportu nie mam na Krak.

Posted

Ej no, weźmy się spotkajmy o jakiejś godzinie w określonym miejscu albo coś, bo w tamtym roku spotkałam dużo dogomaniaków i sama nie wiedziałam, że nimi są :mad:

Posted

Kiedyś takie koszulki znickami mozna bylo zamowic na dogo - ja nawet mialam, ale z moim poprzednim nickiem, wiec teraz juz jest nie do uzytku.... ale ja sie chętnie zapoznam :) Tyle, ze w Krakowie to zabiegana bede...

• 2 weeks later...
Posted

"Konkurs "Młody Prezenter"
w sobotę oceniać będzie - Magdalena Kozłowska (PL)
w niedzielę oceniać będzie - Ewa Pyrchała (PL)"

czytaj uwaznie 1 strone :P

Posted

[quote name='jo-jo'][FONT=Century Gothic]A dogi niemieckie wstępu na wystawe nie mają, że sędziego nie ma oficjalnie przydzielonego? :lol:[/FONT][/quote]

Czy jest już jasność w kwestii sędziego dla dogów niemieckich ?? :p
Kto planuje wariant Kraków/Brno??? :terazpol:
P.

Posted

Mamy Węgra to my też do szczeniaczków,ktoś jedzie może z warszawy na niedzielę i miałby miejsce na jedną osobę i dwa małe mało średnie piesy w tym jedno szczenię??????

Posted

[quote name='ampak']Czy jest już jasność w kwestii sędziego dla dogów niemieckich ?? :p
Kto planuje wariant Kraków/Brno??? :terazpol:
P.[/QUOTE]

Ja planuję, tak jak w zeszłym roku :cool3:... a co do sędziego to pani ze związku była bardzo zdziwiona, że nie ma doga w spisie i rzecz jasna nie miała pojęcia czy to przeoczenie, czy jeszcze nie wyznaczyli, a nawet czy będzie to któryś z sędziów już podanych na II grupę :???:... norma :eviltong:

Posted

[quote name='Pimpek']Ja jako widz, ale raczej będę :)[/quote]

Widze sporo wyjazdów planujesz od maja ;) jakieś konkretne rasy Cie interesują czy tak tylko połazić..?