panienkabubu Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Najpierw zacznijcie coś osiągać, potem się pomyśli :evil_lol: w takim razie jedziesz z nami do Krakowa? Quote
marymek Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 [quote name='panienkabubu']Najpierw zacznijcie coś osiągać, potem się pomyśli :evil_lol: w takim razie jedziesz z nami do Krakowa?[/quote] Jeśli masz miejsce to tak, bo transportu nie mam na Krak. Quote
Bewarka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Ej no, weźmy się spotkajmy o jakiejś godzinie w określonym miejscu albo coś, bo w tamtym roku spotkałam dużo dogomaniaków i sama nie wiedziałam, że nimi są :mad: Quote
McDzik Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Kiedyś takie koszulki znickami mozna bylo zamowic na dogo - ja nawet mialam, ale z moim poprzednim nickiem, wiec teraz juz jest nie do uzytku.... ale ja sie chętnie zapoznam :) Tyle, ze w Krakowie to zabiegana bede... Quote
panienkabubu Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 [quote name='marymek']Jeśli masz miejsce to tak, bo transportu nie mam na Krak.[/QUOTE] Spoko :) Jesteśmy umówione :) Quote
marymek Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [quote name='panienkabubu']Spoko :) Jesteśmy umówione :)[/quote] OK :) Oczywiście dorzucam się do paliwa :) Quote
KasiaSonia Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Ja będę jako widz ;] Ile kosztuje bilet wstępu dla widza ? Mam 15 lat :) będę z mamą ;] Quote
KasiaSonia Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Ja się już nie mogę doczekać :) Nigdy nie byłam jeszcze na wystawie :roll: Quote
Coffee&Nera Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ja najprawdopodobniej bede jako MP z Cocker Spanielem... Tym razem to moj debiut. Kto ma zamiar MP sedziowac? Quote
Frytela Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 "Konkurs "Młody Prezenter" w sobotę oceniać będzie - Magdalena Kozłowska (PL) w niedzielę oceniać będzie - Ewa Pyrchała (PL)" czytaj uwaznie 1 strone :P Quote
ampak Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [quote name='jo-jo'][FONT=Century Gothic]A dogi niemieckie wstępu na wystawe nie mają, że sędziego nie ma oficjalnie przydzielonego? :lol:[/FONT][/quote] Czy jest już jasność w kwestii sędziego dla dogów niemieckich ?? :p Kto planuje wariant Kraków/Brno??? :terazpol: P. Quote
Mudik Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Mamy Węgra to my też do szczeniaczków,ktoś jedzie może z warszawy na niedzielę i miałby miejsce na jedną osobę i dwa małe mało średnie piesy w tym jedno szczenię?????? Quote
simbik Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='ampak']Czy jest już jasność w kwestii sędziego dla dogów niemieckich ?? :p Kto planuje wariant Kraków/Brno??? :terazpol: P.[/QUOTE] Ja planuję, tak jak w zeszłym roku :cool3:... a co do sędziego to pani ze związku była bardzo zdziwiona, że nie ma doga w spisie i rzecz jasna nie miała pojęcia czy to przeoczenie, czy jeszcze nie wyznaczyli, a nawet czy będzie to któryś z sędziów już podanych na II grupę :???:... norma :eviltong: Quote
McDzik Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='magda_drakkar']Planujemy pokazać się w Krakowie:)[/quote] No to się zwnou spotkamy :loveu: Quote
Pegg Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ja planuję wariant Brno - Kraków, ale to się jeszcze okaże:razz: Quote
McDzik Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 [quote name='Pimpek']Ja jako widz, ale raczej będę :)[/quote] Widze sporo wyjazdów planujesz od maja ;) jakieś konkretne rasy Cie interesują czy tak tylko połazić..? Quote
Pimpek Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='McDzik']Widze sporo wyjazdów planujesz od maja ;) jakieś konkretne rasy Cie interesują czy tak tylko połazić..?[/quote] I to i to ;) Quote
McDzik Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 [quote name='Pimpek']I to i to ;)[/quote] A w czym siedzisz? Quote
Mudik Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 My właśnie zgłoszeni:-) na niedzielę,rzecz jasna:-) Quote
Recommended Posts