Bewarka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Frytela']Zapraszam pod ring XII w niedziele :)Prawdopodobnie bedziemi mieli taki namiot samorozkładający sie z biedronki (zielono szary) ;) Więc zapraszam!! xD na ring wchodze ok 11.50 i drugi raz oko 12.15 więc zapraszam do focenia :PP[/quote] Ok. ja nie zapomnę to Cię obfocę i to porządnie :diabloti: A i mam takie pytanko. O której zaczyna się wystawa? Bo mój brat chciałby jak najwcześniej...i nie wiem czy można przyjść tak koło 9:00 Quote
Elitesse Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Justys95']Ok. ja nie zapomnę to Cię obfocę i to porządnie :diabloti: A i mam takie pytanko. O której zaczyna się wystawa? Bo mój brat chciałby jak najwcześniej...i nie wiem czy można przyjść tak koło 9:00[/quote] sedziowanie startuje 10:15, przyjmowanie psow od 7:30 Quote
Jogurt Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Frytela']Zapraszam pod ring XII w niedziele :)Prawdopodobnie bedziemi mieli taki namiot samorozkładający sie z biedronki (zielono szary) ;) Więc zapraszam!! xD na ring wchodze ok 11.50 i drugi raz oko 12.15 więc zapraszam do focenia :PP[/quote] O Frytela, jak milo :lol: jak masz tak blisko to mozesz sie przejsc na 10.15 na ring XI obfocic mlodziez bassecia :eviltong: Quote
Avaloth Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Frytela']Zapraszam pod ring XII w niedziele :)Prawdopodobnie bedziemi mieli taki namiot samorozkładający sie z biedronki (zielono szary) ;) Więc zapraszam!! xD na ring wchodze ok 11.50 i drugi raz oko 12.15 więc zapraszam do focenia :PP[/quote] :placz: a w sobotę cię nie będzie ? bo ja chyba jadę w sobotę.. Quote
Frytela Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 tylko w niedziele, w sobote nie mam po co jechac, ale gdybym mieszkała blizej to pewnie bylabym w oba dni... ;( Jogurt postaram się :D Quote
Jogurt Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Frytela']tylko w niedziele, w sobote nie mam po co jechac, ale gdybym mieszkała blizej to pewnie bylabym w oba dni... ;( Jogurt postaram się :D[/quote] :thumbs: Trzymam za slowo ;) [quote name='Isia & Chester']:placz: a w sobotę cię nie będzie ? bo ja chyba jadę w sobotę..[/quote] A ty kurzcze blisko masz wiec nie wybrzydzaj i w oba dni przyjezdzaj :p Poza tym ONki tez sa w niedziele :) Ja spróbuje w sobote tez byc, bo baardzo chce setery poogladac :) Quote
Marta&Karmen Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Agnieszka K.']Chodzi o to, ze pies ma by zaszczepiony na wścieklizne najpóźniej 14 dni przed wystawą (co i tak jest złagodzeniem przepisów, bo normalnie szczepienie jest wazne po 21 dniach - chyba, ze sie cos zmieniło)[/quote] to ja juz nie rozumiem... przecież psa się szczepi raz w roku... Quote
Talagia Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Marta&Karmen']to ja juz nie rozumiem... przecież psa się szczepi raz w roku...[/QUOTE] A co tu jest niezrozumialego? :) Szczepisz raz w roku, ale conajmniej 14 dni przed wystawą :evil_lol: Czyli, jezeli szczepienie wypada Ci 27 czerwca, to pies powinien byc zaszczepiony 2 tygodnie wczesniej Quote
McDzik Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Isia&Chester, tak daleko masz, że na prawdę :P Ja już tu coś o tym wczesniej pisałam, więc nie będę zamulać wątku i sie powtarzac, ale... wpadaj w oba dni i tyle :P Quote
mrowa23 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [COLOR=red][B]czy ktos jedzie czysto towrzysko pocaigiem badz autem z wroclawia walbrzycha badz poznania na wystawe i moglby pomoc w wystawie czyli podczas pzejazdu, na czas wystawianai zaopiekwoa si edrugim psem itd w sobote? bardzo pilne[/B][/COLOR] Quote
Marta&Karmen Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Talagia']A co tu jest niezrozumialego? :) Szczepisz raz w roku, ale conajmniej 14 dni przed wystawą :evil_lol: Czyli, jezeli szczepienie wypada Ci 27 czerwca, to pies powinien byc zaszczepiony 2 tygodnie wczesniej[/quote] No własnie przed chwilą to do mnie dotarło:lol: wybaczcie, ale mam już kilka nieprzespanych nocy i coś mi sie pomieszało:evil_lol: Quote
Magot Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Frytela']Zapraszam pod ring XII w niedziele :)Prawdopodobnie bedziemi mieli taki namiot samorozkładający sie z biedronki (zielono szary) ;) Więc zapraszam!! xD na ring wchodze ok 11.50 i drugi raz oko 12.15 więc zapraszam do focenia :PP[/quote] Chętnie wpadniemy:cool3:;) Quote
Avaloth Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Jogurt'] A ty kurzcze blisko masz wiec nie wybrzydzaj i w oba dni przyjezdzaj :p Poza tym ONki tez sa w niedziele :) Ja spróbuje w sobote tez byc, bo baardzo chce setery poogladac :)[/quote] onka to ja mam w domu :evil_lol: najbardziej mi żal corgisiów które są w niedzielę i retriverów.. kurde no.. ale nie wiem czy będę mieć czas w niedzielę ^^ ty to w takim razie nie będzie mnie na szkoleniu :eviltong: pewnie sam tata przyjedzie, albo nie wiem jak ^^ Quote
Frytela Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Isia & Chester']onka to ja mam w domu :evil_lol: najbardziej mi żal corgisiów które są w niedzielę i retriverów.. kurde no.. ale nie wiem czy będę mieć czas w niedzielę ^^ ty to w takim razie nie będzie mnie na szkoleniu :eviltong: pewnie sam tata przyjedzie, albo nie wiem jak ^^[/quote] Corgisiow nie mozna zostawiac, trzeba je odwiedzac :D Moje corgi lubią nowych znajomych :evil_lol::evil_lol: wiec masz byc w niedziele inaczej łepetynke utnę :evil_lol::evil_lol: Quote
Agnieszka K. Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Talagia']A co tu jest niezrozumialego? :) Szczepisz raz w roku, ale conajmniej 14 dni przed wystawą :evil_lol: Czyli, jezeli szczepienie wypada Ci 27 czerwca, to pies powinien byc zaszczepiony 2 tygodnie wczesniej[/quote] Tylko, jesli jest zachowana ciągłośc szczepienia nie nie powinno nikogo obchodzic, czy pies został zaszczepiony 14 czy 7 dni przed wystawą. Wymóg odczekania i to 21 dni dotyczy psów szczepionych po raz pierwszy, lub takich, u których nie została zachowana ciagłosc szczepienia. Oczywiscie zgodnie z obowiazujacymi przepisami weterynaryjnymi. Quote
Goldek Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='panienkabubu']Gdyby Ci się udało zdobyć numerki zwycięzców, to byłabym wdzięczna:multi:[/quote] Będę się starać.:) Quote
Błyskotka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 A czy jakaś dobra duszyczka zrobiłaby mi zdjęcia chow chowów :modla:? Są w sobotę na ringu 12, wchodzą na ring o 11:30. Najbardziej zależy mi na zdjęciu psa z klasy młodzieży o numerze katalogowym 1658 :modla:. Quote
Goldek Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Błyskotka, jak mi starczy karty w aparacie i baterii to może mi się uda;) Ale lepiej załatw kogoś jeszcze bo ja mogę zapomnieć:oops: Quote
Frytela Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Goldek to tak słabo z twoja pamiecia :P Gdybym była w sobotę to bym porobila foty, bo nawet zaopatrzylam sie w karte 2 GB, no ale niestety my w niedziele jestesmy. Quote
Mudik Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='magda_drakkar']Chętnie wpadniemy:cool3:;)[/quote] To zapraszamy też do nas mudi klasa szczeniat,my też ring XII !:cool3::multi: Quote
Goldek Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Frytela']Goldek to tak słabo z twoja pamiecia :P Gdybym była w sobotę to bym porobila foty, bo nawet zaopatrzylam sie w karte 2 GB, no ale niestety my w niedziele jestesmy.[/quote] Heh, pamiętać może bym pamiętała, ale byłabym albo za wcześnie, a potem stwierdziła że mam trochę czasu, poszłabym z kimś gadać, zagadałabym się i kicha:roll: Quote
Diuna B. Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Czy znajdzie się 1 miejsce w samochodzie jadącym z Kielc w niedzielę?dokładam się do paliwa,mogę pomóc przy psach.Jadę bez psa. Quote
weszka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 A potwierdzenia jak nie było tak nie ma... Nie uśmiecha mi się kłębić w tłumie. Niech jutro przyjdzie plisssssss!!!! Quote
Frytela Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 a kokosowego potwierdzenia jak nie bylo, tak nie ma... Quote
vpassione Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 U nas też zgłoszenia brak. I jeszcze przyjeżdżamy dość późno i mam nadzieję, że się wyrobimy z wszystkim.. :shake: Quote
Recommended Posts