Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Frytela']Zapraszam pod ring XII w niedziele :)Prawdopodobnie bedziemi mieli taki namiot samorozkładający sie z biedronki (zielono szary) ;) Więc zapraszam!! xD na ring wchodze ok 11.50 i drugi raz oko 12.15 więc zapraszam do focenia :PP[/quote]
Ok. ja nie zapomnę to Cię obfocę i to porządnie :diabloti:

A i mam takie pytanko. O której zaczyna się wystawa? Bo mój brat chciałby jak najwcześniej...i nie wiem czy można przyjść tak koło 9:00

• Replies 929
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justys95']Ok. ja nie zapomnę to Cię obfocę i to porządnie :diabloti:

A i mam takie pytanko. O której zaczyna się wystawa? Bo mój brat chciałby jak najwcześniej...i nie wiem czy można przyjść tak koło 9:00[/quote]

sedziowanie startuje 10:15, przyjmowanie psow od 7:30

Posted

[quote name='Frytela']Zapraszam pod ring XII w niedziele :)Prawdopodobnie bedziemi mieli taki namiot samorozkładający sie z biedronki (zielono szary) ;) Więc zapraszam!! xD na ring wchodze ok 11.50 i drugi raz oko 12.15 więc zapraszam do focenia :PP[/quote]

O Frytela, jak milo :lol: jak masz tak blisko to mozesz sie przejsc na 10.15 na ring XI obfocic mlodziez bassecia :eviltong:

Posted

:placz: a w sobotę cię nie będzie ? bo ja chyba jadę w sobotę..

Posted

[quote name='Frytela']tylko w niedziele, w sobote nie mam po co jechac, ale gdybym mieszkała blizej to pewnie bylabym w oba dni... ;(

Jogurt postaram się :D[/quote]

:thumbs: Trzymam za slowo ;)

[quote name='Isia & Chester']:placz: a w sobotę cię nie będzie ? bo ja chyba jadę w sobotę..[/quote]

A ty kurzcze blisko masz wiec nie wybrzydzaj i w oba dni przyjezdzaj :p Poza tym ONki tez sa w niedziele :)
Ja spróbuje w sobote tez byc, bo baardzo chce setery poogladac :)

Posted

[quote name='Agnieszka K.']Chodzi o to, ze pies ma by zaszczepiony na wścieklizne najpóźniej 14 dni przed wystawą (co i tak jest złagodzeniem przepisów, bo normalnie szczepienie jest wazne po 21 dniach - chyba, ze sie cos zmieniło)[/quote]
to ja juz nie rozumiem... przecież psa się szczepi raz w roku...

Posted

[quote name='Marta&Karmen']to ja juz nie rozumiem... przecież psa się szczepi raz w roku...[/QUOTE]

A co tu jest niezrozumialego? :) Szczepisz raz w roku, ale conajmniej 14 dni przed wystawą :evil_lol: Czyli, jezeli szczepienie wypada Ci 27 czerwca, to pies powinien byc zaszczepiony 2 tygodnie wczesniej

Posted

Isia&Chester, tak daleko masz, że na prawdę :P Ja już tu coś o tym wczesniej pisałam, więc nie będę zamulać wątku i sie powtarzac, ale... wpadaj w oba dni i tyle :P

Posted

[COLOR=red][B]czy ktos jedzie czysto towrzysko pocaigiem badz autem z wroclawia walbrzycha badz poznania na wystawe i moglby pomoc w wystawie czyli podczas pzejazdu, na czas wystawianai zaopiekwoa si edrugim psem itd w sobote? bardzo pilne[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Talagia']A co tu jest niezrozumialego? :) Szczepisz raz w roku, ale conajmniej 14 dni przed wystawą :evil_lol: Czyli, jezeli szczepienie wypada Ci 27 czerwca, to pies powinien byc zaszczepiony 2 tygodnie wczesniej[/quote]
No własnie przed chwilą to do mnie dotarło:lol: wybaczcie, ale mam już kilka nieprzespanych nocy i coś mi sie pomieszało:evil_lol:

Posted

Chętnie wpadniemy:cool3:;)

Posted

[quote name='Jogurt']
A ty kurzcze blisko masz wiec nie wybrzydzaj i w oba dni przyjezdzaj :p Poza tym ONki tez sa w niedziele :)
Ja spróbuje w sobote tez byc, bo baardzo chce setery poogladac :)[/quote]
onka to ja mam w domu :evil_lol: najbardziej mi żal corgisiów które są w niedzielę i retriverów..
kurde no.. ale nie wiem czy będę mieć czas w niedzielę ^^

ty to w takim razie nie będzie mnie na szkoleniu :eviltong: pewnie sam tata przyjedzie, albo nie wiem jak ^^

Posted

[quote name='Isia & Chester']onka to ja mam w domu :evil_lol: najbardziej mi żal corgisiów które są w niedzielę i retriverów..
kurde no.. ale nie wiem czy będę mieć czas w niedzielę ^^

ty to w takim razie nie będzie mnie na szkoleniu :eviltong: pewnie sam tata przyjedzie, albo nie wiem jak ^^[/quote]

Corgisiow nie mozna zostawiac, trzeba je odwiedzac :D
Moje corgi lubią nowych znajomych :evil_lol::evil_lol: wiec masz byc w niedziele inaczej łepetynke utnę :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Talagia']A co tu jest niezrozumialego? :) Szczepisz raz w roku, ale conajmniej 14 dni przed wystawą :evil_lol: Czyli, jezeli szczepienie wypada Ci 27 czerwca, to pies powinien byc zaszczepiony 2 tygodnie wczesniej[/quote]

Tylko, jesli jest zachowana ciągłośc szczepienia nie nie powinno nikogo obchodzic, czy pies został zaszczepiony 14 czy 7 dni przed wystawą.

Wymóg odczekania i to 21 dni dotyczy psów szczepionych po raz pierwszy, lub takich, u których nie została zachowana ciagłosc szczepienia.

Oczywiscie zgodnie z obowiazujacymi przepisami weterynaryjnymi.

Posted

A czy jakaś dobra duszyczka zrobiłaby mi zdjęcia chow chowów :modla:?
Są w sobotę na ringu 12, wchodzą na ring o 11:30. Najbardziej zależy mi na zdjęciu psa z klasy młodzieży o numerze katalogowym 1658 :modla:.

Posted

Goldek to tak słabo z twoja pamiecia :P Gdybym była w sobotę to bym porobila foty, bo nawet zaopatrzylam sie w karte 2 GB, no ale niestety my w niedziele jestesmy.

Posted

[quote name='Frytela']Goldek to tak słabo z twoja pamiecia :P Gdybym była w sobotę to bym porobila foty, bo nawet zaopatrzylam sie w karte 2 GB, no ale niestety my w niedziele jestesmy.[/quote]

Heh, pamiętać może bym pamiętała, ale byłabym albo za wcześnie, a potem stwierdziła że mam trochę czasu, poszłabym z kimś gadać, zagadałabym się i kicha:roll: