aleb Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='panienkabubu']Z iloma psami?:cool3:[/quote] Haha :eviltong: Może 2 :cool3: Quote
panienkabubu Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='aleb']Haha :eviltong: Może 2 :cool3:[/QUOTE] A w jaki dzień sie wystawiacie? Quote
aleb Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='panienkabubu']A w jaki dzień sie wystawiacie?[/quote] niedziela ;) Quote
McDzik Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Błyskotka']No niestety championat możemy skończyć najwcześniej w Nowym Targu. Chciałabym "wyskoczyć" w okresie wakacyjnym gdzieś za granicę. Może uda się z tymi Koszycami :roll:. Na razie z wystawami jestem zablokowana. Jadę z Sułtanem na Katowice a co dalej to nie wiem. Wszystko zależy od mojej pannicy czy zostanie mamą ;).[/quote] No to podobnie jak u mnie - też bym chciała pojechać na wakacjach za granicę i w tym roku nie tylko w charakterze czysto wypoczynkowym, ale przy okazji jakąś wystawę 'zaliczyć' :eviltong: .. Narazie podobają mi się trzy koncepcje... te Koszyce znalazłam jako pierwsze, to jest Krajówka na Słowacji i ode mnie dosłownie jak rzut beretem.. w sierpniu natomiast jest międzynarodowa w Bratysławie ... albo w Splicie w Chorwacji też fajny ciąg wystaw - cztery wystawy w cztery dni - dwie krajówki i dwie międzynarodówki, jak dobrze pójdzie to od razu można za jednym zamachem championat młodzieży zrobić :) Ten Split chyba najfajniejszy, jeszcze miasto ładne, bo byłam tam już raz na wakacjach ;) .. no i wystawy są ok. godziny 23-24 , więc cały dzień jest na plażowanie w słońcu, a chłodniejszy wieczorek na wystawę :) .. Quote
McDzik Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [B]Iwona1984 [/B]jaki masz transport? Ty z Rzeszowa jesteś widze. Czym jedziesz, jak i z kim? Quote
Coyote Ugly FCI Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='McDzik'][B]Iwona1984 [/B]jaki masz transport? Ty z Rzeszowa jesteś widze. Czym jedziesz, jak i z kim?[/quote] na pewno samochodem :) z Kentakim :) ale dokładniejsze info beda w czerwcu Quote
Nugatowa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Obsada dla seterów jak z bajki :mdleje: Ja będę w 2 dni :cool3: Quote
McDzik Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Ja ostatecznie jade !!! Z wujkiem i psiakami :D Quote
jo-jo Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [FONT=Century Gothic]A dogi niemieckie wstępu na wystawe nie mają, że sędziego nie ma oficjalnie przydzielonego? :lol:[/FONT] Quote
McDzik Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 A mają pewnie, czasem się tak zdaża, ze ktoś to przepisuje i jedną rase pominie, bo przecież tego jest mase.. :) Trzeba zgłosić i dopiszą pewnie :D Na wystawie rzeszowskiej ostatnio była adekwatna sytuacja do tej, tylko z inną rasą :) Quote
Irviers Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [COLOR=blue][FONT=Georgia][B]UWAGA PROMOCJA!!![/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#990000][FONT=Georgia][B]3. Psy zgłoszone na XII Wystawę Międzynarodową i zarejestrowane w Oddziale w Krakowie (pod warunkiem opłacenia zgłoszenia do dnia 20 maja 2008 oraz opłaconych składek członkowskich) są objęte [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Georgia][B]10%[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#990000][FONT=Georgia][B] rabatem od ceny zgłoszenia.[/B][/FONT][/COLOR] Quote
McDzik Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Nie lada gratka dla Krakowiaków widzę :) Quote
aga616 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='McDzik']Nie lada gratka dla Krakowiaków widzę :)[/quote] taaa trza skorzystać - za dwa kundle 19 zł zniżki to już coś:eviltong: Quote
Musiałek Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Ja ze swojego sędziego tez jestem bardzo zadowolona i napewno się pojawimy :) Quote
McDzik Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 A ja w Krakowie debiutuję w MP.. z gryfonikiem znajomego :) .. Quote
katik Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='McDzik']A ja w Krakowie debiutuję w MP.. z gryfonikiem znajomego :) ..[/quote] A dlaczego nie ze swoim psem? :cool3: Quote
McDzik Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 [quote name='katik']A dlaczego nie ze swoim psem? :cool3:[/quote] Bo to jeszcze maleństwo nie obyte z ringiem, jeszcze nie był wystawiany.. a leonbergera nie wezmę, bo duży pies się nie nadaje do tej konkurencji - figury trzeba przejść, a nie przebiec, więc pies duży - z którym trzeba truchtać, by wpasować się w tempo jego chodu - nie będzie prezentował się tak samo fajnie w tej konkurencji jak mały czy średni piesek - ale to tylko moje obcserwacje. A ta gryfonka super się ustawia, jest wyuczona, więc mi będzie łatwiej :) Quote
Bewarka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 W tamtym roku byłam to w tym też muszę...brata się ma to się szpanuje :diabloti: Oby tylko mi się znów bateria nie rozładowała w aparacie :cool3: Quote
marymek Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='McDzik']Bo to jeszcze maleństwo nie obyte z ringiem, jeszcze nie był wystawiany.. a leonbergera nie wezmę, bo duży pies się nie nadaje do tej konkurencji - figury trzeba przejść, a nie przebiec, więc pies duży - z którym trzeba truchtać, by wpasować się w tempo jego chodu - nie będzie prezentował się tak samo fajnie w tej konkurencji jak mały czy średni piesek - ale to tylko moje obcserwacje. A ta gryfonka super się ustawia, jest wyuczona, więc mi będzie łatwiej :)[/quote] Nie do końca się zgodzę. W tej konkurencji trzeba sobie radzić z każdym psem, a nie tylko z małym czy średnim. Ja ide z bernardynem i uważam że to dobry wybór. Poza tym leonbergery już nieraz na MP widziałam, ładnie się prezentują o ile sobie JH z nimi radzi ;-) Quote
panienkabubu Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='marymek']Nie do końca się zgodzę. W tej konkurencji trzeba sobie radzić z każdym psem, a nie tylko z małym czy średnim. Ja ide z bernardynem i uważam że to dobry wybór. Poza tym leonbergery już nieraz na MP widziałam, ładnie się prezentują o ile sobie JH z nimi radzi ;-)[/QUOTE] :multi::multi: tylko czy Franka se poradzi :evil_lol: W Krakowie idziesz na MP? Quote
McDzik Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='marymek']Nie do końca się zgodzę. W tej konkurencji trzeba sobie radzić z każdym psem, a nie tylko z małym czy średnim. Ja ide z bernardynem i uważam że to dobry wybór. Poza tym leonbergery już nieraz na MP widziałam, ładnie się prezentują o ile sobie JH z nimi radzi ;-)[/quote] Ale to były moje spostrzeżenia takie.. a Leony też widziałam - mój znajomy, Michał, na koniec sezonu 2007 właśnie z suką leonbergera zajął w Poznaniu 4 miejsce w finałach w grupie młodszej :) .. No.. a co do leonów, to też się pokażę z tą rasą na wystawie w Przemyślu we wrześniu, jak dobrze pójdzie.. :) Quote
marymek Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='panienkabubu']:multi::multi: tylko czy Franka se poradzi :evil_lol: W Krakowie idziesz na MP?[/quote] Poradzi, poradzi :loveu: Tak, ide do Krakowa na MP, a zamierzasz zgłosić Franke? Quote
panienkabubu Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 No ba!:evil_lol:Chociaż jeszcze nie wiem, to zależy od np. wystawy w Katowicach :cool3:Ale jak coś, to na psa możesz liczyć:) Quote
marymek Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='panienkabubu']No ba!:evil_lol:Chociaż jeszcze nie wiem, to zależy od np. wystawy w Katowicach :cool3:Ale jak coś, to na psa możesz liczyć:)[/quote] OK :) W takim razie 100krotne dzięki :loveu: [SIZE=1]W dalszym ciągu myśle nad tym, jak Ci się powoli zacząć odwdzięczać :oops:[/SIZE] Quote
Recommended Posts