Jump to content
Dogomania

Libra u mnie na DT!Gronkowiec w uszach, egzema na skórze,uśmiech na pysku-Libra za TM

Recommended Posts

Posted

I ja przyłączę się do koncertowych gratulacji!!!
Czy ktoś może zrobić za mnie nowy bazarek? W najbliższych dniach nie mam kompletnie czasu, przesłałabym zdjęcia.

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Olena84']I Ty taki koncert dajesz w tych momentach o ktorych romawiałyśmy?:)[/quote]

figle figlami- gadka gadką a tu trzeba zwierzęta ratować :diabloti:

mam nadzieje że klub G odżyje i znów zostaną podjęte nowe tematy- chyba że te moje pełne gacie przed koncertem wszystkich wystraszyły :diabloti:

ale juz po stresie ale na koncercie było Bosko wszystko wypaliło zreszta po fotkach widac :):):)

to był mały off - Libra w góre :loveu:

Posted

[quote name='Olena84']Pełne gacie były mocne;), a klub G trwa dalej, tylko wiesz, to tak jest że pare dni jest aktywniejszych potem spokoj, a potem znowu, jesli wiesz o czym mowie;)[/quote]

tak myślałam ,że testuja dziewczyny wszystkie punkty ,które wczesniej zostały omówione:diabloti:
i mam nadzieje ze opisaneee jak to było ustalone

ja narazie nie umiem odespać zarwanej nocy i stresu-ale mysle ze było warto ....

juz nastepne planuje :loveu:

Posted

oj a chłopaki mieli sprawne raczki a jak miło było popatrzec jak suną paluszki po rozgrzanej płycie uuuuuaaaa :diabloti: i tak do przodu i do tyłu hmmm

rozmarzyłam sie i nie tylko :diabloti:

ide z pieskiem ;)

Posted

przepraszam ze sie nie odzywam mam bardzo chora Jule i sama tez nienajlepiej. Nie bylam u Librusi i na konto nie zagladalam. Zrobie to wszystko jutro, takze nowe zdjatka, dzis nie dam rady
usciski

Posted

[quote name='majqa']...a nie...a nie...majqa ten tego woli wprowadzać w czyn, a mnie pisać tentegusiowo!:razz:[/quote]
:mad::mad::mad:
OJ KOCHANA ZAPRASZAM DO SIEBIE BEDZIE SIE DZIAŁO

a chłopcy młodzi sprawni i widac ze raczki sprawne i chętne -szkoda ze pełne roboty były - bo chętnie bym sie zwineła w kłębuszek jak mała płytka zeby po mnie miksowali :diabloti:

Posted

Jak to miksowali? A to Ty Basie nie wychodzisz za męża?
Dziewczyny nie gadajcie że coś ten tego we dwie, bo jedyny chłopak na tym wątku bedzie na nim przebywał 24 h i jego dziewczyna bedzie zaniedbana..

Posted

[quote name='Olena84'](...) bo jedyny chłopak na tym wątku bedzie na nim przebywał 24 h i jego dziewczyna bedzie zaniedbana..[/quote]
Jakoś w to nie wierzę! ów jedyny chłopak wie kogo i jak ma chołubić!!!
Nie mam wątpliwości!!!

Posted

[quote name='Olena84']
Dziewczyny nie gadajcie że coś ten tego we dwie, bo jedyny chłopak na tym wątku bedzie na nim przebywał 24 h i jego dziewczyna bedzie zaniedbana..[/quote]

o to bym sie nie obawiala, bo takiej pary jak oni to ze swieca szukac i zadne wirtualne pogawedki nie sa dla NIEGO ciekawsze niz ONA, i wiecie co, strasznie mi sie to u nich podoba :-) sa cudowni

Jula gorzej, Libra lepiej, wieczorem zamelduje stan finansow

Posted

Ale jak siedzi w pracy:roll:... to bardzo lubi zajrzeć co tam ten tego, na Librowym wątku... w trawie piszczy;),
a że pośmiać się i pożartować też lubi:lol:...
To bardzo bardzo chętnie tu zagląda:loveu:...

Dorotko:loveu:... cóż... to co napisałaś jest bardzo miłe:oops:, ale jak znam życie to moja Hanuś:loveu: wysmarowała by niezłą listę tego co należałoby we mnie zmienić;)...
Tak już mamy, my ludzie, że łatwo się przyzwyczajamy do wszystkiego co dobre:roll:, a wszak apetyt rośnie w miarę jedzenia:oops:...
Ale nic to... jak mawiał Pan Włodyjowski...

Pozdrawiam pozytywnie szalony klub G:loveu: