Dea Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 I ja przyłączę się do koncertowych gratulacji!!! Czy ktoś może zrobić za mnie nowy bazarek? W najbliższych dniach nie mam kompletnie czasu, przesłałabym zdjęcia. Quote
Basia i Barni Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 czy moge ciuchutko prosic o jakies zdjecia Libry - chciałam zobaczyc jak dziewczyna sie zmienia :loveu: dziekujemy za gratulacje za koncert Quote
Olena84 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 I Ty taki koncert dajesz w tych momentach o ktorych romawiałyśmy?:) Quote
Basia i Barni Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Olena84']I Ty taki koncert dajesz w tych momentach o ktorych romawiałyśmy?:)[/quote] figle figlami- gadka gadką a tu trzeba zwierzęta ratować :diabloti: mam nadzieje że klub G odżyje i znów zostaną podjęte nowe tematy- chyba że te moje pełne gacie przed koncertem wszystkich wystraszyły :diabloti: ale juz po stresie ale na koncercie było Bosko wszystko wypaliło zreszta po fotkach widac :):):) to był mały off - Libra w góre :loveu: Quote
Olena84 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Pełne gacie były mocne;), a klub G trwa dalej, tylko wiesz, to tak jest że pare dni jest aktywniejszych potem spokoj, a potem znowu, jesli wiesz o czym mowie;) Quote
Basia i Barni Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Olena84']Pełne gacie były mocne;), a klub G trwa dalej, tylko wiesz, to tak jest że pare dni jest aktywniejszych potem spokoj, a potem znowu, jesli wiesz o czym mowie;)[/quote] tak myślałam ,że testuja dziewczyny wszystkie punkty ,które wczesniej zostały omówione:diabloti: i mam nadzieje ze opisaneee jak to było ustalone ja narazie nie umiem odespać zarwanej nocy i stresu-ale mysle ze było warto .... juz nastepne planuje :loveu: Quote
Olena84 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 To ćwicz nocami piosenki zespolow i zobacz ktory sie sprawdza najbardziej:) Quote
Basia i Barni Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 oj a chłopaki mieli sprawne raczki a jak miło było popatrzec jak suną paluszki po rozgrzanej płycie uuuuuaaaa :diabloti: i tak do przodu i do tyłu hmmm rozmarzyłam sie i nie tylko :diabloti: ide z pieskiem ;) Quote
Dorothy Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 przepraszam ze sie nie odzywam mam bardzo chora Jule i sama tez nienajlepiej. Nie bylam u Librusi i na konto nie zagladalam. Zrobie to wszystko jutro, takze nowe zdjatka, dzis nie dam rady usciski Quote
majqa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Bardzo mi przykro z powodu choroby córci!!! :-( Quote
Olena84 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ojej, zdrowiejcie szybko!!!!!!! Basiu spokojnie, Ty normalnie bardziej ten tego od majqi;), a młodzi to chłopcy byli?:D Quote
majqa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ...a nie...a nie...majqa ten tego woli wprowadzać w czyn, a mnie pisać tentegusiowo!:razz: Quote
Basia i Barni Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='majqa']...a nie...a nie...majqa ten tego woli wprowadzać w czyn, a mnie pisać tentegusiowo!:razz:[/quote] :mad::mad::mad: OJ KOCHANA ZAPRASZAM DO SIEBIE BEDZIE SIE DZIAŁO a chłopcy młodzi sprawni i widac ze raczki sprawne i chętne -szkoda ze pełne roboty były - bo chętnie bym sie zwineła w kłębuszek jak mała płytka zeby po mnie miksowali :diabloti: Quote
Olena84 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Jak to miksowali? A to Ty Basie nie wychodzisz za męża? Dziewczyny nie gadajcie że coś ten tego we dwie, bo jedyny chłopak na tym wątku bedzie na nim przebywał 24 h i jego dziewczyna bedzie zaniedbana.. Quote
Basia i Barni Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='majqa']...ale dowody już mają??? :diabloti:[/quote] nie którzy maja niektórzy nie - niewazne wazne ze wariaty i to dyskretni wariaci :razz: Quote
majqa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Olena84'](...) bo jedyny chłopak na tym wątku bedzie na nim przebywał 24 h i jego dziewczyna bedzie zaniedbana..[/quote] Jakoś w to nie wierzę! ów jedyny chłopak wie kogo i jak ma chołubić!!! Nie mam wątpliwości!!! Quote
Dorothy Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='Olena84'] Dziewczyny nie gadajcie że coś ten tego we dwie, bo jedyny chłopak na tym wątku bedzie na nim przebywał 24 h i jego dziewczyna bedzie zaniedbana..[/quote] o to bym sie nie obawiala, bo takiej pary jak oni to ze swieca szukac i zadne wirtualne pogawedki nie sa dla NIEGO ciekawsze niz ONA, i wiecie co, strasznie mi sie to u nich podoba :-) sa cudowni Jula gorzej, Libra lepiej, wieczorem zamelduje stan finansow Quote
Han&Dom Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ale jak siedzi w pracy:roll:... to bardzo lubi zajrzeć co tam ten tego, na Librowym wątku... w trawie piszczy;), a że pośmiać się i pożartować też lubi:lol:... To bardzo bardzo chętnie tu zagląda:loveu:... Dorotko:loveu:... cóż... to co napisałaś jest bardzo miłe:oops:, ale jak znam życie to moja Hanuś:loveu: wysmarowała by niezłą listę tego co należałoby we mnie zmienić;)... Tak już mamy, my ludzie, że łatwo się przyzwyczajamy do wszystkiego co dobre:roll:, a wszak apetyt rośnie w miarę jedzenia:oops:... Ale nic to... jak mawiał Pan Włodyjowski... Pozdrawiam pozytywnie szalony klub G:loveu: Quote
majqa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Podziękowania Waści, w imieniu [B]GP[/B]rezes !!! ;) Quote
Margo05 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Wracajcie szybciutko do zdrowia :loveu: A co dolega Juli? Quote
Dorothy Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 zaczelo sie od grypy, teraz zajelo oskrzela i pluca, a juz raz byla w szpitalu z ciezkim zapaleniem pluc i teraz wszystko na nie lapie :-( Quote
maggiejan Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Dorotko, strasznie mi przykro z powodu Julkowej choroby.. Jak ona się czuje? Quote
Margo05 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 To my trzymamy mocno kcuki, żeby Julci szybko przeszło :roll: Quote
Dorothy Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 nadal goraczkuje i ogolnie niedobrze :-( Quote
Recommended Posts