epe Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Majga! Ja tu robię wypieki świąteczne,a Ty mi smaka na co innego robisz!:evil_lol: Twoje wypowiedzi sa takie sugestywne,że zapomniałam dodać skórki cytrynowej do sernika!:-( Jesteś boska!!:lol: Quote
Olena84 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 No często teraz na necie można poznać, ale to jednak ryzyko że jakiś nie teges sie trafi... Racja, majqa to normalnie jest niesamowita, ale dzieciom na dobranoc nie czytaj bajek.. Quote
Basia i Barni Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 CHCIAŁAM PORÓWNAĆ CYCKANIE DO NIEDOŚWIADCZONEGO CIELAKA DOJŻAŁE OWOCE SĄ LEKKO NAGNITE GDY TYLKO CHCESZ DOTKNĄĆ WBIJA CI SIE PALEC A NIE MÓWIE JUŻ O JAKIMŚ PALUCHU :diabloti: a teraz przepis na świateczny sernik "jedna fajna rura + wilgotna dziura, troche chęci -akrobacji , troche pozytywnych wibracji , raz do przodu raz do tyłu -powtarzamy kilkakrotnie zmieniając siłe uderzenia -doprowadzić rure i dziure do wrzenia a po zjedzeniu odpoczac i pomyśleć o powtórnym sernika pieczeniu :diabloti: Quote
majqa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='epe'](...)zapomniałam dodać skórki cytrynowej do sernika!:-(Jesteś boska!!:lol:[/quote] Dziękuski Epe!!! Co do skórki, wytłumacz sobie, że poprostu była tak mało przystojnie zadzierzgnięta jak...............:oops: Quote
majqa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Olena84']No często teraz na necie można poznać, ale to jednak ryzyko że jakiś nie teges sie trafi...[B]MÓJ JEST TEGES I SPRAWIŁ TO PRZYPADEK...ALE FAKT W NECIE MASA ŁOSI...:evil_lol: zalogujcie się kiedyś na jakichś randkach z nickiem "gorąca Ziuta" i z odpowiednio spreparowanym profilem...[/B][B]Jazda nieziemska, ubaw za darmochę, a [/B] [B]i materiał na parę doktoratów!!!:lol: [/B]Racja, majqa to normalnie jest niesamowita, ale dzieciom na dobranoc nie czytaj bajek..[/quote] A se wypraszam!!! Właśnie, że czytywam bajki, ba zmyślam je jak cholera, bo takie są fajniesze ale ale...najpierw sprawdzam dziecinie metryczkę!:evil_lol: Quote
Dorothy Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 mamo ale tu wesoło, hihi, czytam i oczom nie wierze, ja jestem strasznie staroświecka, myślałam bardziej nadążam za swiatem ale widze że wcale...:evil_lol: Nie wiem czy pan dottorre czyta wątek, jeśli tak to się świetnie maskuje. Libra czuje sie super, bryka jak mloda klacz, wszedzie jej pelno, energia tryska, wlazi gdzie tylko sie da w lecznicy ciekawa swiata. Ma zupelnie inna siersc, glownie dlatego ze stara wypadla:diabloti: ale nowa rosnie, i zmienila totalnie kolor. Mysle ze byly wlasciciel w ogole by sie nie polapal ze to ona. Problematyczne sa uszy, zasyfione poteznie, zapalenie uszu oby i codzien czyszczenie i zakrapianie, ale jej to jakby nie zraza do niczego;) Porzadna karma, ktorą posłał Grześ (Eukanuba dieta weterynaryjna) służy jej i napewno pomaga. Dostala tez gryzaki i kocyk. Powoli bedziemy sie przymierzac do operacji. Pieniadze sie skonczyly, nie zostalo juz nawet na hotelik, tak jak mowilam jest to 15 zl dziennie. Operacja bedzie kosztowac tak mniej wiecej 350 zl jak sadze, chyba ze sie myle, ale bedziemy to omawiac. Libra potrzebuje ruchu, biegania, ciagnie na spacerach, wyraznie jej tego brakuje, ja niestety czasowo na dlugie spacery nie mam mozliwosci. Ale widzac ze i tak jest szczesliwa, ogon zawziecie jej kreci mlynki, oczy sie swieca i pysio usmiecha. Przypuszczam ze zabieg zaraz poczatkiem kwietnia jesli nie bedzie przeciwwskazan. Zbieram na hotelik.. a potem na zabieg. Buziaki. Quote
maggiejan Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Kto jeszcze nie wpłacił...? Opodatkujcie się od dobrej zabawy :diabloti: Quote
emilia2280 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 A rozliczenie gdzies znajdé? Nie chce tu moralizowac, ale to naprawdé dodaje wiarygodnosci i wszyscy wplacajácy powinni sprawdzic w ten sposób czy ich wplaty dotarly do Dorothy. Quote
Dea Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 dzisiaj kończy sie jeden bazarek, jak dobrze pójdzie będzie 85 złotych, później wystawię następny:p Quote
majqa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Super wieści, a wszystko dla Ciebie Liberciu!:loveu: Quote
Basia i Barni Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 WPŁACAM NASTEPNE 45 ZŁ :) BO WĄTEK JEST SUPER ALE NIKT NIE DOJZAŁ MOJEGO WIERSZA O RURZE I DZIURZE :placz: Quote
Dea Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Basia i Barni']WPŁACAM NASTEPNE 45 ZŁ :) BO WĄTEK JEST SUPER ALE NIKT NIE DOJZAŁ MOJEGO WIERSZA O RURZE I DZIURZE :placz:[/quote] a gdzie on???:p Quote
majqa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 A nieprawdaż, dojrzałam, dojrzałam i aż się moja odetkała z wrażenia!!! :multi: :multi: :multi: Quote
maggiejan Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Basia i Barni']WPŁACAM NASTEPNE 45 ZŁ :) BO WĄTEK JEST SUPER ALE NIKT NIE DOJZAŁ MOJEGO WIERSZA O RURZE I DZIURZE :placz:[/quote] To z grzeczności udawaliśmy, że go nie widzimy :diabloti: Quote
Olena84 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Co Wam się poodtykało??? Wiesz super, jak na ten wątek to nawet MAŁO pikantny;) Quote
majqa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Znów podszeptujesz by niecnie sobie poczynać??? :razz: Quote
Basia i Barni Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='majqa']A nieprawdaż, dojrzałam, dojrzałam i aż się moja odetkała z wrażenia!!! :multi: :multi: :multi:[/quote] mAJGA TY TO MASZ ...SZKODA ZE CIE NA ZLOCIE NIE POZNAM :placz: A NASTEPNY WIERSZ A NAJWAZNIEJSZE ZEBY WALIĆ NA CAŁEGO A PRZY TYM NIE BAĆ SIE NICZEGO NIEBAC SIE DZIECI -ZAZDROSNEGO PSA -WALIC TAK MOCNO AZ DZIURA SIE ZESR. ....[SIZE=1]ObOŻE IDE Z PSEM :roll:[/SIZE] Quote
Olena84 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 No może lepiej spotkać sie z Majqą, jak będzie miałą spokojniejszą fazę, bo dzisiaj to jakaś takaś ... no wiecie;) Quote
majqa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Czy ja kiedykolwiek miewam spokojniejsze fazy??? :sg168: chyba tylko wtedy, a i tak nie ręczę...:sleep2: Quote
majqa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 A znacie odpowiedź na pytanie:"Kiedy jest możliwy stosunek na odległość???" :razz: Quote
Dorothy Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='emilia2280']A rozliczenie gdzies znajdé? Nie chce tu moralizowac, ale to naprawdé dodaje wiarygodnosci i wszyscy wplacajácy powinni sprawdzic w ten sposób czy ich wplaty dotarly do Dorothy.[/quote] eee no spis wplat byl wczesniej, od tamtego czasu nie zagladalam na konto, zajrze obiecuje, zaraz wydatki tez gdzies byly z tym ze ogolnie- 722 zl razem bylo jakies 10 dni temu, no i dojdzie za te dni za bazarek. Czekam na od lekarza liste ile na co poszlo, szczerze mowiac moja wina nie upomnialam sie, bo okropnie biegam sama jestem a tu swieta, a tu snieg spadl, a tu Libra, a tu praca, a tu milion rzeczy, Nadrobie obiecuje, we wtorek wydusze od przystojnego lekarza trzskajacego iskrami stosowne zestawienie. :diabloti: Quote
Olena84 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Koleżanka mi powiedziała kiedyś, że ja nawet grzesze śpiąc, ale przy majqdze ( jak sie odmienia???), to ja aniołek;). A możemy zrobić tak że ten wątek tylko my czytamy, bo tak przy innych co nas nie znają to znowu wstyd! Znałam to ale nie pamiętam - kiedy?? Quote
majqa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 "Gdy odległość nie przekracza długości"...;) Oleno, a cóż Cię opętało??? Nie można się utajniać, walczyć z sobą etc...to grozi choróbskiem...:shake: :razz: Quote
Olena84 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Przeziębiona jestem trochę, ale to chyba nie miało wpływu??:roll: No tak, ale wiesz to wątek Dorotki, a ona nie może sie ciągle miedzy biurkiem a krzesłem klinować mdlejąc jak czyta swój wątek. Quote
Recommended Posts